carlito1 59 #51 Napisano 8 Czerwca 2011 Dzięki Łukasz 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bEEf 3 #52 Napisano 8 Czerwca 2011 U mnie jednak przejedzony Submariner jest nr 1 wśród rolków - ponadczasowe piękno. No i z niecierpliwością czekam na nowego Explorera...Po obejrzeniu obu na żywo stwierdzam, że jeśli kupię jeszcze kiedyś Rolka (a jest taki plan, ciii, żona nie słyszy ), to będzie to raczej GMT Master II. A Millgauss jest właśnie taki "zwyczajny" i dlatego zyskuje z czasem. Często "wow" na początku przekłada się na szybkie znudzenie potem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53 Napisano 12 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #54 Napisano 12 Września 2011 dobra robota Stary 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3945 #55 Napisano 12 Września 2011 Michał...nie mogę uwierzyć to naprawdę Ty robisz tak świetne zdjęcia ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #56 Napisano 12 Września 2011 Karol, dzięki, może za pare lat Ci dorównam w robieniu zdjęć Marcin, staram się. Szczerze mówiąc to znów nie jestem zadowolony z tych zdjeć, są troszke chyba za ciemne i techniczne wciąż słabe. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #57 Napisano 12 Września 2011 Jak nie lubie kwadraciakow tak ten zegarek jest po prostu sliczny...Zdjecia tez kozak - gratulowac takiego zegareczka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waldii 44 #58 Napisano 12 Września 2011 No Michał powiem ci chłopaku ,że normalnie zaje.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #59 Napisano 12 Września 2011 Fotogeniczna bestia ...ale do tych okularów to za cholerę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #60 Napisano 12 Września 2011 ...ale do tych okularów to za cholerę Wiem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 28915 #61 Napisano 12 Września 2011 Zdjęcia świetne. I nie są za ciemne. Gdybym miał się na siłę do czegoś przyczepić, ale naprawdę na siłę, to może do światła odbijającego się od szkiełka na niektórych zdjęciach. Próbowałeś z filtrem polaryzacyjnym?Zobacz na tym zdjęciu. Katalogowy zegarek ma soczysty kolor, Twój ma ten kolor jak przez mgłę. Wiem, czepiam się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #62 Napisano 12 Września 2011 Próbowałeś z filtrem polaryzacyjnym?O to, to... polara siłą trza w końcu temu Carlitu założyć... fiku, miku i usuwamy mgłę 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #63 Napisano 12 Września 2011 Ja bym jednak troszeczkę na levelsach pojaśnił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #64 Napisano 13 Września 2011 Nie, nie próbowałem z filtrem. Dziękuję za rady, zawsze mile widziane. Problem w tym, że taka mgiełka mi się nawet podoba Taktic, jak to zrobiłeś? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #65 Napisano 13 Września 2011 Taktic, jak to zrobiłeś?Normalnie, zaznaczyłem obszar szkła i podbiłem kontrast.W programach graficznych tak się da. Zaznaczyć jakiś obszar i edytować tylko to co zaznaczone. Albo odwrotnie, to co zaznaczone zostawić, a wyedytować pozostałą część fotki. Na przykład zróbmy coś żeby tło nie dominowało obiektu głównego 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #66 Napisano 13 Września 2011 Takticu, jesteś wielki... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #67 Napisano 13 Września 2011 ja tam lubię światełko czy jak tam nazywacie "mgłę"ps. swoją drogą to mozna założyć w galerii temat z postprocesem i radami użytkowników w tym temacie.Wiedza w tym temacie pewnie przydałaby sie wielu z Nas.dla przykładu (mam nadzieje Michał, że się nie zezłościsz) zdjęcie Monaco można poprawić/zmienić eksponując różnymi zabiegami delikatnie zegarek z tła Uploaded with ImageShack.usAdi, nie wiem czy to w Twojej gestii jest decyzja o takim temacie czy sami możemy to zainicjować? 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #68 Napisano 15 Września 2011 Michał,jeszcze trochę i będziesz robił zdjęcia do katalogów,gazet Sposobów na poprawę zdjęć jest wiele.I każdy pewnie ma jakieś swope sposoby.Nie wiem czy robisz zdjęcia w namiocie,pewnie tak.To dobrym sposobem uniknięcia "mgiełki" na szkiełku jest jak już wspomniano filtr polaryzacyjny. Ja doświetlam boki namiotu,stołu , a górę mam na czarno Jeszcze raz gratulację ,Super ! 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #69 Napisano 15 Września 2011 Dziękuję. Tak, robie w namiocie, tylko nie umiem jeszcze obrabiać zdjęć, szczerze to mam blade pojęcie na ten temat. Muszę w końcu sobie zanabyć ten filterek 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #70 Napisano 28 Listopada 2011 Pare nadgarstkowych : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #71 Napisano 28 Listopada 2011 Michał, chyba ostatnio wzięło Cię na robienie fotek nadgarstkowych, ale to bardzo dobrze bo są świetne. Ciuszki dobrze dobrane, no i zegareczki klasa 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #72 Napisano 28 Listopada 2011 Uzupełniam galerie Dzięki Piotrek, jeżeli zdjęcia się podobają, to bardzo się ciesze. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tiger81 0 #73 Napisano 23 Stycznia 2012 Świetny zegarek, bardzo mi się podoba i sam się nad takim długi czas zastanawiałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wampirek 2 #74 Napisano 23 Stycznia 2012 Pięknie wyszły te zdjęcia. On zawsze na fotkach powala Niestety na żywo ten zegarek nie robi na mnie żadnego wrażenia Oglądałem go już kilka razy i nic, żadnej chemii. Ale gdyby wszystkim podobało się to samo, to dział Galeria nie miałby racji bytu Tak więc gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #75 Napisano 23 Stycznia 2012 Szczerze polecam. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach