Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Tak przy okazji chciałem dopytać o ten pasek z czerwonym szyciem z proofa (tego żenującej jakości zdaniem niektórych ;) ) Nie zamawiałem z Pattiniego bo zawsze wolę najpierw zobaczyć jak wszystko współgra a tu nie mam wątpliwości, że to była dobrana para ;) Można go gdzieś nabyć albo indywidualnie zamówić?

Zapisy na ten pasek zrobimy po otrzymaniu zegarków. Zamówienie bezpośrednio w MC . Cena około 40 zł wraz zapięciem motylkowym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ciekawe to co piszesz, szczególnie z tą szachownicą (Polską jak mniewam), nie chcę być złośliwy, ale wykrzyczenie tego, że zegarek jest ROSYJSKIM ZEGARKIEM LOTNICZYM jest trochę....eekhhmmm....ekkkhhmmmm...to właśnie, takie jest

...z resztą chyba SU-22 jest produkcji Radzieckiej a nie Rosyjskiej i należałoby napisać RADZIECKI ZAGAREK LOTNICZY i wtedy szachownca w pełni by pasowała ;)

...a tym stwierdzeniem dałeć czadu, szczególnie jeżeli chodzi o tych o których myślę, bo oni właśnie uwielbiają szwajcarskie zegarki i o innych nawet nie chcą słyszeć B)

...wszystko co powyżaej napisałem nie jest złośliwością ani atakiem, ale przyglądam się temu co tu się dzieje i nie mogę wyjść z podziwu dla wszystkich zainteresowanych tym zegarkiem. Szacun na maksa ;):blink:;)

Maxio ... o tej fuzji szachownicy z rosyjskim zegarkiem było maglowane i te 54 osoby stwierdziły że im to nie przeszkadza. Tak więc jest luz w tym temacie, a inni mają prawo mieć inne zdanie i się z tym nie zgadzać.

Wszystkim miłej niedzieli życzę i nie denerwowanie się. Dla Naszego wspólnego dobra, nie komentujmy tego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapisy na ten pasek zrobimy po otrzymaniu zegarków. Zamówienie bezpośrednio w MC . Cena około 40 zł wraz zapięciem motylkowym.

Z zapięciem motylkowym 40 PLN? Super. Tylko nie wiem czy będzie sens zakupów grupowych gdyż znakomita większość kolegów będzie już śmigała w Pattinim. No ale gdyby coś to chętnie w temat wejdę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z zapięciem motylkowym 40 PLN? Super. Tylko nie wiem czy będzie sens zakupów grupowych gdyż znakomita większość kolegów będzie już śmigała w Pattinim. No ale gdyby coś to chętnie w temat wejdę.

To się wszystko zobaczy już jak będziecie mieli zegarki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jimi jak sytuacja w temacie odbioru/dostawy ? Jesteś w stanie podać jakieś konkretne terminy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież od początku są same konkretne terminy!

Było pisane, że po świętach!

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież od początku są same konkretne terminy!

Było pisane, że po świętach!

Taak, a Ty masz widzę najwięcej do powiedzenia w tym temacie.

Na dodatek odzywasz się nie pytany. Najpierw się doinformuj w temacie, a później zabieraj głos, zwłaszcza że zdaje się że zegarka nie zamawiałeś ?

Ewas ... Tak jak pisałem, do końca Kwietnia zegarki powinny być już u Was :)

Mam kolejną dobrą informację ... Są paski ! :D I jest BAAAAARDZO Dobrze !

Pozdro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziałem że do końca kwietnia będą zegarki to będą.

Dla mnie wystarczy :)

Zresztą po takim zapewnieniu myślę, że wszyscy już są spokojni.

Kibicuję mocno temu projektowi i nie mogę się doczekać szczęśliwego zakończenia.

pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i nie :)

ALAMO napisał - każdy ma prywatne, wrodzone prawo do bycia idiotą...może o to prawo walczyć, do swej idiociej śmierci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie wystarczy :)

Zresztą po takim zapewnieniu myślę, że wszyscy już są spokojni.

Mi również :) tym bardziej, że koniec kwietnia już baaardzo niedługo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MOD.

Jak na razie - tylko tu "posprzątałem". Jeśli będzie tak dalej - posypia się ostrzeżenia i bany.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

proszę modów o bezwgledne usuwanie niemądrych komentarzy i zaczepek w wątku dotyczącym konkretnego projektu.

Znam Kolegę Jimiego i przypisywanie Mu bez żadnych dowodów jakichś niejasnych intencji jest żenujące . Może lepiej niech sie pp z CW tam w to bawią we własnym sosie , co nie szkodzi im wykorzystywać KMZiZ do swoich partykularnych interesów . Jest to zarówno niesmaczne jak i z drugiej strony odsłania poziom.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mogę poprosić o zamknięcie tematu do momentu realizacji projektu ?

Miało by to na celu uspokojenie sytuacji.

Dziękuję i Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można prosić o klika fotek już gotowego zegarka, a zwłaszcza tarczy.

Ciekawi mnie jak wyszedł sekundnik i indeksy przy nim ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat został odblokowany, czyli... zegarki gotowe/wysłane?

Faktycznie jakieś fotki by się przydaly...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, troszkę luzu, to nie boli :)

tu akurat się zgodzę, choć generalnie rozumiem podtekst Twoich wypowiedzi ;)

Jimi, zapodaj proszę jakieś fotki i daj konkretną informację co i jak (szczególnie z jakością nadruku na tarczy), bo zegarki już u Ciebie przecież powinny być, a nie informujesz nas w ogóle <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ... Witajcie napisałbym cokolwiek wcześniej, ale praca praca i jeszcze raz praca.

Co do meritum naszego tematu ...

Rozmawiałem z Moscow Classic i zdaje się, że będą chcieli zabrać głos w temacie.

Prawdopodobnie napiszą dlaczego nie mogę Wam napisać , że zegarki już są. Niestety kilkudniowe opóźnienie widocznie wejdzie w grę:huh:

Przyszły tydzień skutecznie dziurawi nam 1 i 3 maja, nie mniej jednak jestem gotów jechać i sprawdzić zegarki jak tylko przybędą do siedziby MC - jesteśmy w ciągłym kontakcie. Więc o ciszy w eterze i braku informacji nie ma mowy ;)

Ile to opóźnienie wyniesie ... to powie nam już samo Moscow Classic. Nie ukrywam, że było im bardzo przykro i sami wyszli z inicjatywą , że chcą osobiście wytłumaczyć na forum Wam całą sytuację.

Listę wysyłek mam już przygotowaną, paski są popakowane i poopisywane i tez czekają na połączenie z Waszymi zegarkami w jednej przesyłce.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie

Zniecierpliwiony tak samo jak i Wy ...

Witek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, widziałem nawet dziś przez chwilę w tym temacie nowego użytkownika o nicku Moscow Classic, ale niestety nic nie skrobnął :(

Czekamy, czekamy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byli ?

No widzisz ... nawet nie miałem czasu przez dzień zajrzeć do tematu :huh:

Na pewno coś napiszą, tak więc w imieniu MC proszę o cierpliwość i uwagę w temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o rozważne wypowiedzi w temacie.

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę, że pewne uszczypliwości, ze względu na szacunek wobec uczestników inicjatywy, mogłyby się już powoli skończyć (i ew. przenieść i tak wszyscy wiedzą gdzie).

Niemniej Jimmy, mógłbyś zadowolić wszystkich, uciąć te wszystkie spekulacje, pokazać nową tarczę, jej wykonanie, kolor sekundnika, mieć to z głowy i cieszyć siebie oraz wszystkich szczęśliwców zakończeniem tak długiej, krętej, akcji.

Ja też uczestniczę w "powoli farsie" pod tytułem Steinhart Aquarius, którą sobie sami tu zgotowaliśm, i która zahacza mniej więcej po to samo. Ale jednocześnie uczestniczę w projektach G. Gerlach na przykład i wiem, że czasem można po prostu normalnie...

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich zainteresowanych tematem.

Przedewszystkim zegarki są coraz bliżej. Jak narazie wszystko idzie zgodnie z planem, chociaż wszyscy myślelismy że uda sie trochę przed czasem, to jednak stworzenie takiego projektu praktycznie od zera zajmuje trochę czasu. Osobiście koordynuję całą sprawę zegarków KMZiZ i zegarki przechodzą aktualnie odprawę celną. Jak wiadomo celnicy lubią czasami dokładnie wszystko sprawdzić, no i chwilowo zegarki są w odprawie celnej po stronie Rosyjskiej. Jeszcze wczoraj rozmawiałem z naszym agentem celnym i zapewnił mnie, że w poniedziałek zegarki zostaną zwolnione do dalszego przewozu. Wolne dni troszkę utrudniają sprawę, ale My pracujemy aby móc przesyłkę z zegarkami odebrać dla Was i przygotowac wszystko tak aby każdy był zadowolony. Przebrneliśmy razem już wszystkie najtrudniejsze etapy związane z projektem i wykonaniem. Teraz zostało tylko poczekac i cieszyć się wspaniałym efektem. Możecie być spokojni - bardzo poważnie podchodzimy do swoich klientów i Was również traktujemy tak jak się należy dlatego też mogę z tego miejsca obiecać Wam zadowolenie i satysfakcje. Zobowiązuję się również niezwłocznie wstawić informację na forum niezwłocznie kiedy zegarki będą już u nas. W czasie oczekiwania zapraszam do naszego sklepu internetowego, który kończymy właśnie udoskonalać i bardzo wdzięczni bylibyśmy za każdą opinię i sugestie mogące udoskonalić nasza pracę.

Pozdrawiam w imieniu całego zespołu Moscow Classic

Tomasz Gmaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaaak ...

w zasadzie jestem bardzo spokojnym człowiekiem i drobiazgi nie wytrącają mnie z wewnętrznej równowagi, wieczność jest dłuższa, :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibicuję każdemu projektowi zegarka,i nawet jeśli ,ten konkretny do mnie akurat nie przemawia bardzo ciekaw jestem efektu końcowego,

myślę jednak ,że zaproszenie do SKLEPU nieco narusza regulamin Forum (na zaproszenia tego typu jest odpowiedzi dział, IMO )

sugeruję wyedytowanie tego fragmentu przez kolegę MC .

Potem mój post ,oczywiście można usunąć..

PS:". Niedozwolone jest również używanie nicka mającego kierować na strony www lub bedącego nazwą producenta/dystrybutora ( w szczególności niedozwolone jest używanie nicków będących nazwami producentów lub dystrybutorów np Rolex czy Bucherer )" .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stworzenie takiego projektu praktycznie od zera zajmuje trochę czasu.

Ok, ale tutaj nie robimy całego zegarka od zera... Customowa jest tarcza i dekel ;)

myślę jednak ,że zaproszenie do SKLEPU nieco narusza regulamin Forum (na zaproszenia tego typu jest odpowiedzi dział)

Zgadzam się...

PS:". Niedozwolone jest również używanie nicka mającego kierować na strony www lub bedącego nazwą producenta/dystrybutora ( w szczególności niedozwolone jest używanie nicków będących nazwami producentów lub dystrybutorów np Rolex czy Bucherer )" .

zdaje się, że na forum jest też np. użytkownik "Breitling". Mi to akurat jakoś nie przeszkadza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór. Chciałbym wyrazić uznanie dla Moscow Classic za komunikat w rzeczowym i uspokajającym tonie, oraz za słowa otuchy i nadziei. Jest rzeczą zrozumiałą, że każda realizacja projektu, nieodmiennie pociąga za sobą mniej lub bardziej cierpliwe oczekiwanie na rezultat końcowy, bardzo więc cenna jest informacja, w jakim punkcie obecnie się znajdujemy. Pozostaje wiec mieć nadzieję, że Moscow Classic dołoży wszelkich starań, żeby nasze oczekiwanie nie pozostało najlepszą częścią realizacji. Łączę pozdrowienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.