primabaleron 1175 #51 Napisano 29 Grudnia 2011 Stary znajomy w innej szafie 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #52 Napisano 1 Stycznia 2012 super, że cieszy. ja tam długo bez zenitha wytrzymać nie umiem i na ten moment obnaszam się z pożyczonym: więcej fotek i info od właściciela tutaj: Zenith diver 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #53 Napisano 8 Stycznia 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
biernyl 1 #54 Napisano 8 Stycznia 2012 O w mordę JA bym takiego nigdy nie porzyczył 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 44297 #55 Napisano 20 Stycznia 2012 Pierwszy super. Szczególnie werk. Przecudowny. Postarali się. Oj naprawdę. Ten drugi również świetnie wygląda. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vix 0 #56 Napisano 20 Stycznia 2012 Chrono jest piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daveg 0 #57 Napisano 11 Lutego 2012 naprawdę świetny:)gratuluję fotek 0 Eterna KonTiki Four-Hands Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #58 Napisano 27 Grudnia 2012 Odkopiemy trochę: 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #59 Napisano 27 Grudnia 2012 Miażdżą te Zenithy 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #60 Napisano 27 Grudnia 2012 Są super.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michal84 551 #61 Napisano 27 Grudnia 2012 Po prostu wspaniały - jeden z najładniejszych zegarków jakie widziałem bez względu na cenę. Niesamowicie dopracowany stylistycznie i zapewne jakościowo. Jak dla mnie zegarek na całe życie w kolekcji. Gratuluje ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akism 1243 #62 Napisano 27 Grudnia 2012 Zenith to jedna z moich ulubionych manufaktur..Oczywiście posiadam jeden egzemplarz z ich "stajni" Uploaded with ImageShack.us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 696 #63 Napisano 27 Grudnia 2012 widze z ektos na forum ma taki sam model jak mój polecam rowniez model o pół tanszy ale rewelcyjny na codzien ultra thin w granatowej tarczy w stalowce mam ten i ten i rewelacja na codzien ultra thin w inne wyjscia el primero równiez gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #64 Napisano 27 Grudnia 2012 Odkopiemy trochę: odkopałeś po mistrzowsku:)super fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ASTRAL 6362 #65 Napisano 27 Grudnia 2012 Odkopiemy Przepraszam, ale czy ja dobrze widzę? Co to za włos i przebarwienia na kole zębatym w lewym dolnym rogu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #66 Napisano 27 Grudnia 2012 Czas na przegląd 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 7526 #67 Napisano 28 Grudnia 2012 hehe pewnie to włos mistrza jak czyścił mechanizm;) 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach