carlito1 59 #26 Napisano 24 Września 2011 Ja również Cię poproszę o większą ilość zdjęć tego zegarka. Ile ma w uszach? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janek Sarnowski 6 #27 Napisano 24 Września 2011 Idealne chrono.Za to lubie Zenitha - nie zeszli na psy,nie jada na marce - robia ciagle zegarki wg.swojej tradycji.Powtorze jeszcze raz,bo warto - idealne chrono.Gratuluje, niech sie nosi 0 Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku? - czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #28 Napisano 25 Września 2011 Świetny sikor! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 884 #29 Napisano 25 Września 2011 Fantastyczny! Gratulacje! Więcej zdjęć! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #30 Napisano 25 Września 2011 dzięki, muszę się z nim obyć to może i pomysły na zdjęcia się pojawią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
are444 0 #31 Napisano 27 Września 2011 W tej chwili to w swojej kategorii cenowej nie ma konkurencji, jest przepiękny.Przód i tył poezja, striking 10th moim zdaniem przekombinowany, ten jest kompletny pod każdym względem. Gratuluję. 0 Omega PO, Seiko FFF, Atlantic Worldmaster, Casio GW-M5600-1ER, Casio GW-9200-1ER, Casio TS-100, Glycine Airman SST 06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 4557 #32 Napisano 28 Września 2011 Bardzo mi się podoba ! Dobrze że Zenith zmienił kierownictwo, znów ich lubię ! 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
001bogdan 0 #33 Napisano 8 Października 2011 Muszę sobie założyć limit czasowy na forum. Tak oglądam i coraz ciężej choruję. moje gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spinner 33 #34 Napisano 9 Października 2011 Powalający - graty!! 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4469 #35 Napisano 9 Października 2011 Pięknie się prezentuje.Gdybys dał radę to poproszę o fotki dupki w jakiś większych rozdzielczościach.Gratuluję! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikolaj 0 #36 Napisano 10 Października 2011 Piekny zegar z obu stron i nie wiadomo ktora fajniejsza ;-) Pięknie się prezentuje.Gdybys dał radę to poproszę o fotki dupki w jakiś większych rozdzielczościach.Gratuluję! 0 Sprzedam Omega Speedmaster Professional 3570.50.00 z 06/2011, 10/10 na gwarancji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #37 Napisano 10 Października 2011 dzięki to jeszcze dwie i link do dupki nieco większejhttp://img689.imageshack.us/img689/3492/zenitth12d.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #38 Napisano 10 Października 2011 Powtórzę -przepiękny ,rewelacyjny,zawodowy,powalający,wspaniały,cudowny.,kozacki chyba jeszcze było I bez ściemy,jak bum cyk cyk Wielkie gratulacje,niech się dobrze nosi.Super zegarek. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 673 #39 Napisano 10 Października 2011 Gratuluje, swietne foty. Sam zegarek bajka, od jakiegos czasu mam wygaszacz ekranu z takim El Primero lecz nie wiedzielem ze tam taki piekny werk siedzi. Jeszcze raz Gratki! Tu link jakby ktos chcial sie cieszyc wirtualnym El primero Wygaszacz 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1306 #40 Napisano 23 Października 2011 Witam Kolegów, piękny zegar, wspaniała manufaktura... marzenie serdeczne gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #41 Napisano 7 Listopada 2011 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 38424 #42 Napisano 7 Listopada 2011 Rewelacyjny.Jak do tej pory podobały mi się cyferblaty czarne lub jasne. Ten niebieski jest rewelacyjny. A detale tego zegarka powalają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Encanto 607 #43 Napisano 7 Listopada 2011 Śliczny, a smaczki i wykończenie tego zegarka miażdżą swoim pięknem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #44 Napisano 7 Listopada 2011 Wykonanie Zenithów jest na bardzo wysokim poziomie, super zegarki. Michał, świetne foty. Zostawiasz, czy sprzedajesz? 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #45 Napisano 7 Listopada 2011 Zegarek super,ale to już pisałem Zastanawia mnie tylko jedno jakby wyglądał w troszku grubszym pasku,takim jak nasi koledzy z forum robią...? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #46 Napisano 7 Listopada 2011 Super zegar tylko czemu foty takie niedoświetlone? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #47 Napisano 8 Listopada 2011 Wykonanie Zenithów jest na bardzo wysokim poziomie, super zegarki. Michał, świetne foty. Zostawiasz, czy sprzedajesz? muszę sprzedać. ale miejsce po nim się zapełni:) Zegarek super,ale to już pisałem Zastanawia mnie tylko jedno jakby wyglądał w troszku grubszym pasku,takim jak nasi koledzy z forum robią...? pasowałby mu:) taki od Filipa by mu bardzo pasował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #48 Napisano 8 Listopada 2011 zetore czytasz mi w myślach też o koledze Filipie myślałem 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #49 Napisano 8 Listopada 2011 Coś pięknego no i ten mechanizm... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vix 0 #50 Napisano 14 Listopada 2011 Cudo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach