zetore 15 #1 Napisano 22 Września 2011 występują:100 WRcertyfikat chronometrulimitacja 1975 sztkształt, kolor i wskazówki mnie powaliłymechanizm zdobiony rewelacyjnie na początku był ten: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/26033-zenith-grande-port-royal-open/page__p__316926__hl__zenith__fromsearch__1#entry316926 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #2 Napisano 22 Września 2011 Jest niesamowity! Mógłbym nosić do góry deklem, bezapelacyjnie. No i fotki również fajne, choć bywały lepsza w Twoim wykonaniu Gratuluję świetnego zegarka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #3 Napisano 22 Września 2011 Napiszę szczerze - fantastyczny I tak jak naprawdę nie przepadam za zegarkami typu "chronograf", tak akurat ten konkretny model Zenith-a jest po prostu rewelacyjny ;]Połączenie klasyki & lekko sportowego zacięcia - a mechanizm pięknie pokazany "od spodu" wraz z charakterystycznym motywem zwiezdy :) Piękny !Gratuluję i życzę żeby dłuuugo służył (te 50 lat, minimum) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #4 Napisano 22 Września 2011 Kurcze no piękny jest na tych zdjęciach, na żywo mnie jednak te Zenithy nie powalają, bez łał, bez wyrazu - moim zdaniem. Natomiast od tyłu, poezja ! Serdecznie gratuluję fajnego zegarka, niech się nosi i cieszy właściciela 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DUBHEAD 36 #5 Napisano 22 Września 2011 Cudeńko Gratulacje i niech się nosi! 0 ile by nie było to i tak jest za mało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #6 Napisano 22 Września 2011 Sport cudo. Fotki dobre, przydałoby się więcej 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artme 10841 #7 Napisano 22 Września 2011 Przepiekne bebechy Tak jak JLC Reverso powinno sie go nosic "do gory nogami" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #8 Napisano 22 Września 2011 Nosiłbym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #9 Napisano 22 Września 2011 jak 1% zasługi w kupnie tego zegarka wychodzi z Twojego przeczytania mojej recenzji El Primero Striking 10th - to jestem zadwolony piękny jest w tej wersji - widziałem, oglądałem. GRATULACJE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #10 Napisano 22 Września 2011 Napiszę szczerze - fantastyczny I tak jak naprawdę nie przepadam za zegarkami typu "chronometr", tak akurat ten konkretny model Zenith-a jest po prostu rewelacyjny ;] A co jest nie tak z certyfikatem chronometru ?. Lepiej mieć niż nie mieć. No chyba, że chronograf pomylił Ci się z chronometrem. Co do zegarka, to Zenith nie jest moją bajką, ale gratuluję. Niech się dobrze nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kemys 0 #11 Napisano 22 Września 2011 Pomylił mi się, faktycznie - dzięki za nawrócenie Już poprawiłem swoją wcześniejszą wypowiedź ;] Dobranoc ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #12 Napisano 22 Września 2011 Słowa nie opiszą, co czuję patrząc na to cudo. Padam na kolana. Szatan wśród zegarków!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #13 Napisano 22 Września 2011 Bajka, przecudny! Gratulacje! 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irekm 1050 #14 Napisano 22 Września 2011 Gratuluje zgarka , choc mam mieszane uczucia . Bardzo podoba mi sie kolorystyka , i tyl natomiast te zachodzace na siebie tarcze chrono juz mniej . Gdyby byl pomiedzy nimi jakis odstep to chyba bym chcial taki kupic Irek 0 Beware the fury of a patient man. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #15 Napisano 23 Września 2011 Zegarek piekny, mechanizm kosmos ale moim zdaniem te chrono pasuja mu jak piesc do nosa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ricardo216 104 #16 Napisano 23 Września 2011 Przepiekne bebechy Tak jak JLC Reverso powinno sie go nosic "do gory nogami" O to to to Mam nadzieję, że nie obrazisz się, ale już wrzuciłem sobie na tapetę- nie za wielka wyszła Podesłałbyś w pełnej rozdzielczości? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4473 #17 Napisano 23 Września 2011 Jak ja kocham tą manufakturę . Ten zegarek to jeden z najładniejszych chrono jakie można kupić....zaraz po chrono Patka i GO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 505 #18 Napisano 23 Września 2011 Dla mnie ideał. Dosłownie. Jest obłędny !Moje gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whats up 0 #19 Napisano 23 Września 2011 Szczeka opada i nic tylko pogratulowac bo jest niezmierny 0 SEIKO RULEZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1742 #20 Napisano 23 Września 2011 boski - gratuluję 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cadi 0 #21 Napisano 23 Września 2011 Jest piękny Gratuluję !Dodatek na sekundniku w przypadku Omegi bondowskiej wygląda kiczowato.Tutaj dodaje jaj temu zegarkowi A plecy .... mmmm, obłęd Jeszcze raz gratuluje! Aha - bym zapomniał. Najlepiej prezentuje się na ręce (widziałem w "Jaki zegarek masz dziś na ręku?") 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetore 15 #22 Napisano 23 Września 2011 dzięki Mam nadzieję, że nie obrazisz się, ale już wrzuciłem sobie na tapetę- nie za wielka wyszła Podesłałbyś w pełnej rozdzielczości?niestety, fotka podzieliła los reszty dużych muszę w końcu zacząć je archiwizować Zegarek piekny, mechanizm kosmos ale moim zdaniem te chrono pasuja mu jak piesc do nosa. taki już feler tego mechanizmu, że powstał jako chrono 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #23 Napisano 24 Września 2011 kolor jest swietny......mechanizm jeszcze lepszy......a uszy koperty to poezja szczerze gratuluje 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zorka-5 62 #24 Napisano 24 Września 2011 I ja gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 620 #25 Napisano 24 Września 2011 Świetny! Jeśli możesz, dodaj więcej fotek, przyjemnie się go ogląda. 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach