kroll_czarli 607 #1526 Napisano 4 Kwietnia 2014 Zebys jeszcze mial je okazje zobaczyc przyswietle dziennym, to znowu kolejnosc mogla by sie zminiac. Sklepowe swiatlo zabija zegarki. Jak bym mial sklep z zegarkami to zrobilbym go przy ulicy z jakim ladnym otoczeniem i zapraszal klientow na ogledziny pod golym niebiem. Sprzedaz by wzrosla istotnie. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #1527 Napisano 4 Kwietnia 2014 Ale na ochronę to byś krocie wydawał 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 607 #1528 Napisano 4 Kwietnia 2014 Nie przesadzajmy 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #1529 Napisano 4 Kwietnia 2014 W Warszawie moim zdaniem nie jest problemem ilość punktów z zegarkami ( powiedziałbym że jest ich więcej niż np w Amsterdamie.) Problemem jest raczej uboga oferta i faktycznie brak kilku marek. No i wymagający mogą wybrzydzać ,że przy wyższych niż średnia europejska canach nie ma u nas w tych punktach atmosfery przychylenia klientowi nieba. Ostatnio byłem zaskoczony jak wiele można zrobić dla klienta z ulicy i jak blisko można wyjść naprzeciw jego oczekiwań w Barcelonie , byle tylko wyszedł zadowolony, wrócił, opowiedział innym. Nic dziwnego, że kilku asystentów i właściciel mieli tam nonstop zajęcie. Ale w takiej atmosferze łatwiej dobić targu , mieć obrót, finansować z niego coraz wyższą jakość obsługi...pozytywny zaklęty krąg. AMEN! Nic dodać, nic ująć!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1530 Napisano 5 Kwietnia 2014 Nie przesadzaj, "...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma..."Pewnie, że atmosfera w monobrandowym salonie jest wyjątkowa i całkiem odmienna niż w naszych galeriach, ale odpowiedzmy sobie szczerze, co by pozostało gdyby nie te galerie? Wyjazd do Szwajcarii, Niemiec, ... może Włochy, a tak wypad po południu do Galerii Mokotów i coś da się zobaczyć... 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość breslauer #1531 Napisano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) http://www.seagull.sg/images/201306/goods_img/205_P_1372030195460.jpg wersja dla ludzi z miast i wsi Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez breslauer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meXy 350 #1532 Napisano 6 Kwietnia 2014 To nie wersja, to chamska kopia. Dla ... 0 Co-Axial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1533 Napisano 8 Kwietnia 2014 Moja wczorajsza przymiarka. Jeszcze dziś czuję drżenie serca i rąk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1534 Napisano 8 Kwietnia 2014 Jakie wrażenia po przymiarce Da Vinci ? Zastanawiałem się nie tak dawno temu nad tym zegarkiem. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1535 Napisano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Na mnie niestety za duży, ale na większym nadgarstku rewelacja. Kawał solidnego zegara.Niesamowite wrażenie robi sposób regulacji tego mechanizmu Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez msokol19 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1536 Napisano 8 Kwietnia 2014 Może to troche dziwnie zabrzmi, ale ja podczas przymiarki również miałem wrażenie, że był za duży 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1537 Napisano 8 Kwietnia 2014 No to co ja mam powiedzieć a propo owego zegarka 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1538 Napisano 8 Kwietnia 2014 No Ty Robert ze swoją witką, to już w ogóle masz przegwizdane 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1539 Napisano 8 Kwietnia 2014 No Ty Robert ze swoją witką, to już w ogóle masz przegwizdane Paskuda Spoko, na moją "witkę" też można coś dobrać, nawet parę pomysłów mam.... 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1540 Napisano 8 Kwietnia 2014 Oczywista sprawa Na Tobie z całą z pewnością lepiej będą wyglądały te mniejsze zegarki, które notabene też mi się bardzo podobają, mówie tutaj o klasycznych czasomierzach. Na moim nadgarstku takie zegarki znikają 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1541 Napisano 8 Kwietnia 2014 Np. Co kolega ma na myśli!? 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1542 Napisano 8 Kwietnia 2014 Zegarki mniejsze niż 40mm. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maks 3 10 #1543 Napisano 8 Kwietnia 2014 ta... w tym słowie jest zawarte wszystko i nic 0 Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6333 #1544 Napisano 13 Kwietnia 2014 Przymierzyłem dziś sobie Breitlinga Superocean w wersji z niebieskim wykończeniem tarczy. Mimo rozsądnej średnicy, dla mnie jednak za wysoki i zbyt masywny. Kolorystycznie prezentuje się wszkaże bardzo ładnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #1545 Napisano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) A ja dzisiaj w przypływie wiosennych emocji poprzymierzałem kolorowe ML-e Wrażenia estetyczne, a przede wszystkim jeśli chodzi o wygodę bardzo miłe Dość duże zegarki na półce zadziwiająco dobrze leżą na moim chudawym nadgarstku. Szczególnie przypadła mi do gustu wersja z jasną tarczą. Taka nie pasująca mi do marki, wyróżniająca się na tle raczej stonowanej witryny z ML. Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez msokol19 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1546 Napisano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Wiosna budzi do aktywności, zegarkowej również. Mierzyłem wczoraj sztandarowe chrono Victorinox`a. Bardzo ładnie wyglada "zielonkawa" tarcza z subtarczkami. Dość krótkie ucha ładnie układają duży zegarek na średnim nadgarstku. Jasny skórzany pasek podkreśla "wojskowy" charakter zegarka. Przeszklony obustronnie, na Valjoux 7750. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia o tym zegarku, może jakieś uwagi recenzje, stosunek ceny do jakości. A co sadzicie o marce? Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez zasadas 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1547 Napisano 14 Kwietnia 2014 Nie za mały? Mam dylemat. PO 42 mm (na 2500) była zbyt mała na mój nadgarstek, w stosunku do ogólnych wymiarów (wysokość). Ten jest niższy, ale uszy ma krótsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #1548 Napisano 14 Kwietnia 2014 Moim zdanien wygląda wręcz idealnie w stosunku do nadgarstka. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 607 #1549 Napisano 14 Kwietnia 2014 Zgadzam sie, pasuje bardzo dobrze. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszek 337 #1550 Napisano 14 Kwietnia 2014 Właśnie nie jestem przekonany. Kiedyś już zastanawiałem się nad lug-to-lug i wydawało mi się, że w przypadku SMP, rozpiętość jest zbyt mała - tu jest zdjęcie bardziej z góry, starałem się pokazać o co mi chodzi (mimo, że zdjęcie inne). Mam wrażenie, że dłuższe uszy byłyby lepszym pomysłem - wtedy średnica schodzi na dalszy plan. Nie mam np. żadnych wątpliwości przy AT gdzie uszy są dłuższe. Mam szeroki nadgarstek, ale płaski (po całości jakieś 19,5 cm). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach