Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
carlito1

Przymierzałem dzisiaj/ostatnio...

Rekomendowane odpowiedzi

Zebys jeszcze mial je okazje zobaczyc przyswietle dziennym, to znowu kolejnosc mogla by sie zminiac. Sklepowe swiatlo zabija zegarki. Jak bym mial sklep z zegarkami to zrobilbym go przy ulicy z jakim ladnym otoczeniem i zapraszal klientow na ogledziny pod golym niebiem. Sprzedaz by wzrosla istotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Warszawie moim zdaniem nie jest problemem ilość punktów z zegarkami ( powiedziałbym że jest ich więcej niż np w Amsterdamie.) Problemem jest raczej uboga oferta i faktycznie brak kilku marek. No i wymagający mogą wybrzydzać ,że przy wyższych niż średnia europejska canach nie ma u nas w tych punktach atmosfery przychylenia klientowi nieba. Ostatnio byłem zaskoczony jak wiele można zrobić dla klienta z ulicy i jak blisko można wyjść naprzeciw jego oczekiwań w Barcelonie , byle tylko wyszedł zadowolony, wrócił, opowiedział innym. Nic dziwnego, że kilku asystentów i właściciel mieli tam nonstop zajęcie. Ale w takiej atmosferze łatwiej dobić targu , mieć obrót, finansować z niego coraz wyższą jakość obsługi...pozytywny zaklęty krąg.

AMEN! Nic dodać, nic ująć!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przesadzaj, "...jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma..."

Pewnie, że atmosfera w monobrandowym salonie jest wyjątkowa i całkiem odmienna niż w naszych galeriach, ale odpowiedzmy sobie szczerze, co by pozostało gdyby nie te galerie? Wyjazd do Szwajcarii, Niemiec, ... może Włochy, a tak wypad po południu do Galerii Mokotów i coś da się zobaczyć...

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie wersja, to chamska kopia.

Dla ...

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wczorajsza przymiarka. Jeszcze dziś czuję drżenie serca i rąk.

post-57835-0-67476400-1396946557_thumb.jpg

post-57835-0-82585900-1396946715_thumb.jpg

post-57835-0-76233600-1396946721_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie wrażenia po przymiarce Da Vinci ? Zastanawiałem się nie tak dawno temu nad tym zegarkiem.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na mnie niestety za duży, ale na większym nadgarstku rewelacja. Kawał solidnego zegara.

Niesamowite wrażenie robi sposób regulacji tego mechanizmu :)

Edytowane przez msokol19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to troche dziwnie zabrzmi, ale ja podczas przymiarki również miałem wrażenie, że był za duży :)

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to co ja mam powiedzieć :) a propo owego zegarka

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Ty Robert ze swoją witką, to już w ogóle masz przegwizdane ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No Ty Robert ze swoją witką, to już w ogóle masz przegwizdane ;)

Paskuda ;)

Spoko, na moją "witkę" też można coś dobrać, nawet parę pomysłów mam....

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywista sprawa :) Na Tobie z całą z pewnością lepiej będą wyglądały te mniejsze zegarki, które notabene też mi się bardzo podobają, mówie tutaj o klasycznych czasomierzach. Na moim nadgarstku takie zegarki znikają :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Np. Co kolega ma na myśli!? :)

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki mniejsze niż 40mm. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ta... w tym słowie jest zawarte wszystko i nic :)

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przymierzyłem dziś sobie Breitlinga Superocean w wersji z niebieskim wykończeniem tarczy. Mimo rozsądnej średnicy, dla mnie jednak za wysoki i zbyt masywny. Kolorystycznie prezentuje się wszkaże bardzo ładnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj w przypływie wiosennych emocji poprzymierzałem kolorowe ML-e :) Wrażenia estetyczne, a przede wszystkim jeśli chodzi o wygodę bardzo miłe :) Dość duże zegarki na półce zadziwiająco dobrze leżą na moim chudawym nadgarstku.

Szczególnie przypadła mi do gustu wersja z jasną tarczą. Taka nie pasująca mi do marki, wyróżniająca się na tle raczej stonowanej witryny z ML.

Wysyłane z mojego Z10 za pomocą Tapatalk 2

post-57835-1397429048,7974_thumb.jpg

post-57835-1397429069,379_thumb.jpg

post-57835-1397429088,2154_thumb.jpg

Edytowane przez msokol19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiosna budzi do aktywności, zegarkowej również. Mierzyłem wczoraj sztandarowe chrono Victorinox`a. Bardzo ładnie wyglada "zielonkawa" tarcza z subtarczkami. Dość krótkie ucha ładnie układają duży zegarek na średnim nadgarstku. Jasny skórzany pasek podkreśla "wojskowy" charakter zegarka. Przeszklony obustronnie, na Valjoux 7750. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia o tym zegarku, może jakieś uwagi recenzje, stosunek ceny do jakości. A co sadzicie o marce?  

post-57210-0-42720900-1397458527.jpg

Edytowane przez zasadas

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za mały? Mam dylemat. PO 42 mm (na 2500) była zbyt mała na mój nadgarstek, w stosunku do ogólnych wymiarów (wysokość). Ten jest niższy, ale uszy ma krótsze.

post-42741-0-93277600-1397486853_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdanien wygląda wręcz idealnie w stosunku do nadgarstka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie nie jestem przekonany. Kiedyś już zastanawiałem się nad lug-to-lug i wydawało mi się, że w przypadku SMP, rozpiętość jest zbyt mała - tu jest zdjęcie bardziej z góry, starałem się pokazać o co mi chodzi (mimo, że zdjęcie inne). Mam wrażenie, że dłuższe uszy byłyby lepszym pomysłem - wtedy średnica schodzi na dalszy plan. Nie mam np. żadnych wątpliwości przy AT gdzie uszy są dłuższe. Mam szeroki nadgarstek, ale płaski (po całości jakieś 19,5 cm).

post-42741-0-55374700-1397487611_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi