Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Zgrabne ale cholewka bardziej by pasowała do kowbojek.

Mariusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A do mnie w między czasie przyszły kolejne skoki, tym razem sportowe Reeboczki :) Długo szukałem czegoś w starym stylu i w końcu znalazłem - jestem mega zadowolony! Aż wyciągne aparat i cykne pare fotek :) Zdjęcia wkrótce.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na lato do rowerka będą super :) Co mnie miło zaskoczyło to jakość, jest naprawde bardzo w porządku. Wygląd rewelacja, tego właśnie szukałem :

post-27475-1384947998,8703_thumb.jpg

post-27475-1384948010,7581_thumb.jpg

post-27475-1384948022,4043_thumb.jpg

post-27475-1384948033,394_thumb.jpg

Zdjęcia na szybko telefonem, nie oddają jakie w rzeczywistości są fajne.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat byłem po treningu i tak wyszło :) Na raz następny się poprawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, do tego biegam i sporadycznie pływam. Pisz na pw jak coś ;) Nie będziemy tutaj rozwalali tematu.

Edytowane przez carlito1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na lato do rowerka będą super :) Co mnie miło zaskoczyło to jakość, jest naprawde bardzo w porządku. Wygląd rewelacja, tego właśnie szukałem :

tez mnie wzielo i kupilem sobie ostatnio Adidas Original Vespa Vintage Runner (zdjecie z netu). Co mnie zaskoczylo to komfort oraz jakosc wykonania. Buty na codzien do jeans.

Adidas_Vintage_Runner_Vespa.jpg

hebergement d image

nie spiesz się ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie takie NB zakupiłem, baaardzo wygodne buty.

post-41364-0-56848600-1385071100_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pamiętacie lata temu takie Ecco? :)

attachicon.gifimage.jpg

To były buty! Nie do zdarcia. I do tego ten ich wówczas genialny design. Do tej pory je gdzieś mam w piwnicy :)

U mnie identyczne skojarzenie jak u Jeda. Myślę sobie "O buty drechów". Post niżej i ta sama opinia. :)

Ja sobie sprawiłem takie Jordany do kosza. Moje pierwszy buty low, więc były obawy, ale z każdą chwilą czułem się coraz pewniej.

Jordan-CP3VI-AE-Black-Cement-Grey-02%281

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie wśród moich znajomych takiej kombinacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie wśród moich znajomych takiej kombinacji.

Przecie to buty sportowe idealnie nadają się do dresów i  dżinsów a ty chciałeś lub może kupiłeś sobie buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne  bezguście :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oni je noszą w sezonie jesienno-zimowym, a wtedy na dresy jest już za zimno i jest zmiana na dżinsy lub sztruksy. :) Zauważyłem, że sztruksy jednak wychodzą z dresiarskiej mody i obecnie są to spodnie kanarów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne  bezguście :lol:

Ja też mam takie buty do chodzenia po mieście przy -20

Oni je noszą w sezonie jesienno-zimowym, a wtedy na dresy jest już za zimno i jest zmiana na dżinsy lub sztruksy. :) Zauważyłem, że sztruksy jednak wychodzą z dresiarskiej mody i obecnie są to spodnie kanarów.

Nie wiem co dokładnie macie na myśli pod pojęciem "dresów", bo od kilkunastu lat to chyba już nie występuje, ale chyba chodzi o drobnych i pseudo gangsterków oraz chuliganów i małoletnich kibiców. W tej grupie obecnie najpopularniejsze są ciuchy The North Face. Tak przynajmniej mnie się wydaje (mieszkam w Nowej Hucie), trochę to smutne bo kilka ubrań tej firmy posiadam. Trochę mi się przypomina jak na początku lat dwutysięcznych każdy wieśniak zaczął biegać w Lonsdalu i Everlascie i wtedy moje kultowe ciuchy powędrowały do szafy  <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać w Krakowie i w okolicach same twardziele bo chodzenie w takich butach po "płaskim" to dość męczące jest  :P

po za tym Carlito wyraźnie napisał - " Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów." wiec raczej nie chodziło mu o tzw dresiarzy ^_^ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecie to buty sportowe idealnie nadają się do dresów i  dżinsów a ty chciałeś lub może kupiłeś sobie buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne  bezguście :lol:

Niech i tak będzie. Dla Ciebie mogę być bezguściem, lata mi to :) Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja takich butów bym nie założył do dresów, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie z którym nikt zgadzać się oczywiście nie musi. Co do butów wysokogórskich, to zdecydowałem się jednak na inne, trochę bądź co bądź bardziej przyziemne, i opinia, że nadają się one tylko do gór typu Alpy mnie nie interesuje. Uważam, że równie dobrze się spisują na mniejszych wzniesieniach, szczególnie w sezonie zimowym. Tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widać w Krakowie i w okolicach same twardziele 

No proste :D

po "płaskim" to dość męczące jest  :P

Od kiedy na polskich chodnikach i ulicach jest płasko?  :P . Tzn. na 80% nawierzchnia na lodowcu czy wysokich górach jest lepsza niż w Krakowie  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito ja po prostu odpowiedziałem w takiej formie jak ty napisałes :P  - mogłes wszak napisać " ja bym takich butów do dresów nie założył" ^_^

ja do chodzenia spacery itp jesienią używam takich

14udpic.jpg

latem głownie tych

wlb1u9.jpg

ostatnio na zimowe wypady na ryby i strzelanie

210yrtw.jpg

do chodzenia miejskiego raczej sie nie nadaja zwłasza zasznurowane do końca

bo strasznie mają usztywniony tył

ogólnie głownie używam marki Keen bo lubie szerokie i podwyższone na pięcie obuwie

typowych pantofli nie lubie zakładam kiedy musze i to tez b.trudno mi to idzie

jedyne z  tzw wyjściówek które używam to sztyblety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam takie buty do chodzenia po mieście przy -20

Nie wiem co dokładnie macie na myśli pod pojęciem "dresów", bo od kilkunastu lat to chyba już nie występuje, ale chyba chodzi o drobnych i pseudo gangsterków oraz chuliganów i małoletnich kibiców. W tej grupie obecnie najpopularniejsze są ciuchy The North Face. Tak przynajmniej mnie się wydaje (mieszkam w Nowej Hucie), trochę to smutne bo kilka ubrań tej firmy posiadam. Trochę mi się przypomina jak na początku lat dwutysięcznych każdy wieśniak zaczął biegać w Lonsdalu i Everlascie i wtedy moje kultowe ciuchy powędrowały do szafy  <_<

Oczywiście w umundurowaniu jesienno-zimowym szanującego się drecholka nie może brakować czarnej kurtki North Face'a. Odnośnie noszenia dresów przez dresów masz trochę racji, bo coraz mniej takich widać, ale czy taki ma ubrane dresy czy jeansy to i tak wiadomo z kim masz do czynienia po wyglądzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carlito ja po prostu odpowiedziałem w takiej formie jak ty napisałes :P  - mogłes wszak napisać " ja bym takich butów do dresów nie założył" ^_^

No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak się z Tobą zgodzić :) Być może faktycznie źle dobrałem słowa - taki już ten typ, że mówi co mu ślina na język przyniesie ;)

Pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powóz FedEx zajechał :)

2013-11-26_182153.jpg

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi