SzymonJestem 61 #4026 Napisano 12 Maja 2018 Zainspirowany kolega Diesel kupiłem espadryle z Big Stara, pierwsze wrażenia? Lekkie, przewiewne, lekko kobiece ale nie muszę śmierdziec potem żeby czuć się męsko. Strasznie obtarte mam pięty, nie sądziłem że tak się da. No i są cienkie, więc na palce naciska materiał i to boli, na długość dobre. W skrócie trzeba w nich trochę pochodzić żeby się rozchodzily I będzie miód malina! Jestem zadowolony Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #4027 Napisano 12 Maja 2018 Bardzo ładne buty.Warto by było zrobić lustro.Dzięki, wolę matowe ale myślisz o całych lustrzanych czy tylko nosy? Zainspirowany kolega Diesel kupiłem espadryle z Big Stara, pierwsze wrażenia? Lekkie, przewiewne, lekko kobiece ale nie muszę śmierdziec potem żeby czuć się męsko. Strasznie obtarte mam pięty, nie sądziłem że tak się da. No i są cienkie, więc na palce naciska materiał i to boli, na długość dobre. W skrócie trzeba w nich trochę pochodzić żeby się rozchodzily I będzie miód malina! Jestem zadowolony Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka Spoko, noga mi odpada, jest cała czarna ale jestem zadowolony fajny opis Szymonie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 61 #4028 Napisano 12 Maja 2018 Dzięki, wolę matowe ale myślisz o całych lustrzanych czy tylko nosy? Spoko, noga mi odpada, jest cała czarna ale jestem zadowolony fajny opis Szymonie W każdym jest trochę masochisty Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4029 Napisano 13 Maja 2018 Dzięki, wolę matowe ale myślisz o całych lustrzanych czy tylko nosy? Noski. Może wyjdą ciut ciemniejsze przy okazji... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #4030 Napisano 18 Maja 2018 Witam a Ja od jakiegoś czasu w takich śmigam .Są bardzo wygodne .Na pewno warte swej ceny ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4031 Napisano 18 Maja 2018 Wszystkie dżordki są wygodne G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4012 #4032 Napisano 18 Maja 2018 Tylko że to są typowe buty na parkiet do gry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4033 Napisano 18 Maja 2018 Witam a Ja od jakiegoś czasu w takich śmigam .Są bardzo wygodne .Na pewno warte swej ceny ...Klasa, ja do tej pory co jakiś czas zakładam AJ Retro IX czy AJ Retro III... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4034 Napisano 18 Maja 2018 Takie kupiłem https://www.amazon.de/dp/B00275FELQ/ref=asc_df_B003L76UIK1521806400000/?tag=AssocID&creative=22662&creativeASIN=B003L76UIK&linkCode=df0&language=pl_PL&utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info&th=1&psc=1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4035 Napisano 18 Maja 2018 Takie kupiłem https://www.amazon.de/dp/B00275FELQ/ref=asc_df_B003L76UIK1521806400000/?tag=AssocID&creative=22662&creativeASIN=B003L76UIK&linkCode=df0&language=pl_PL&utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info&th=1&psc=1Nowych nie mieli?! Całkiem ciekawie wykończone. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4036 Napisano 18 Maja 2018 Hipsterskie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4037 Napisano 18 Maja 2018 Nosek i gwoździe robią fajna robotę! I zelówka fajna. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4038 Napisano 18 Maja 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4039 Napisano 18 Maja 2018 Naprawdę fajnie się prezentują myśle ze jest to spowodowane tym ze wyglądają jak byś sam je zrobił! Taka trochę lepianka mam stara oponę to na podeszwę stara torbę na resztę a kalosz na nosek! Naprawdę fajne buty wyszperales. A jak z wygoda? Nie są za twarde i noga się nie poci?! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4040 Napisano 18 Maja 2018 Trochę twarde są, ale sądzę że z powodu "nowości", pewnie się zmiękczą, a noga się nie poci....Swietnie się komponują ze starymi jeansami i lnianymi koszulkami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4041 Napisano 18 Maja 2018 I tak je widzę mniej więcej! I jeszcze konsolowka do zestawu. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mistrz Yoda #4042 Napisano 18 Maja 2018 I tak je widzę mniej więcej! I jeszcze konsolowka do zestawu. Stara Omega[80'), retro ray bany i aparat canona na ramieniu....... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4043 Napisano 18 Maja 2018 Stara Omega[80'), retro ray bany i aparat canona na ramieniu....... I stylówka jak ta lala 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #4044 Napisano 18 Maja 2018 Stara Omega[80'), retro ray bany i aparat canona na ramieniu....... I stylówka jak ta lala I @yoda w pełnej krasie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4045 Napisano 18 Maja 2018 Tylko że to są typowe buty na parkiet do gry Wiekszosc kupujacych tego typu obuwie nosi je jako te codzienne, sam latałem za mlodu maniakalnie w Jordanach po miescie. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4046 Napisano 18 Maja 2018 sam latałem za mlodu maniakalnie w Jordanach po miescie. G6Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale ja ciągle tak mam I z tej okazji, w najbliższy weekend przywdzieję jakieś AJ Retro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosma 204 #4047 Napisano 18 Maja 2018 Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale ja ciągle tak mam I z tej okazji, w najbliższy weekend przywdzieję jakieś AJ Retro W sumie to dalej mlody, bo 32 Ale w takich grubych i cieplych butach, poprostu jest bardzo kiepsko z wentylacja i juz sie wyleczylem. Chociaz nie powiem, jak bym teraz trafił dzis pewny model sygnowany nazwiskiem Allena Iverson'a, ktory byl na topie 15-16 lat temu, nosilbym twardo nawet w 40stopniach w cieniu. Kochalem te buty Kupione za pierwsze pieniadze z sezonowej pracy na zmywaku, w knajpie nad morzem. G6 0 Only Fools Do Not Fear The Sea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4048 Napisano 18 Maja 2018 W sumie to dalej mlody, bo 32 Ale w takich grubych i cieplych butach, poprostu jest bardzo kiepsko z wentylacja i juz sie wyleczylem. Chociaz nie powiem, jak bym teraz trafił dzis pewny model sygnowany nazwiskiem Allena Iverson'a, ktory byl na topie 15-16 lat temu, nosilbym twardo nawet w 40stopniach w cieniu. Kochalem te buty Kupione za pierwsze pieniadze z sezonowej pracy na zmywaku, w knajpie nad morzem. G6Dobra, to umówmy się, że ...ja też jestem młody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 300 #4049 Napisano 18 Maja 2018 Takie kupiłem https://www.amazon.de/dp/B00275FELQ/ref=asc_df_B003L76UIK1521806400000/?tag=AssocID&creative=22662&creativeASIN=B003L76UIK&linkCode=df0&language=pl_PL&utm_source=okazje.info&utm_medium=referral&utm_campaign=okazje.info&th=1&psc=1Szewc w nich gumowy nakładany nosek naszył bo były dziury i palce wychodził?Ta guma na nosek to z piłki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #4050 Napisano 18 Maja 2018 Nieważne kto w jakim wieku jest tylko na ile się czuje lat A na Jordanki nigdy nie jest za późno !!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach