gasp50 680 #4151 Napisano 10 Czerwca 2018 ☺ każdy ma swój styl i wsumie tyle w tym temacie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4152 Napisano 17 Czerwca 2018 Dziś z samego rana dopadła mnie chęć zmierzenia się ze starością ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #4153 Napisano 17 Czerwca 2018 Przeczuwam kontuzje. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gasp50 680 #4154 Napisano 17 Czerwca 2018 Linia Jordan jest świetna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4155 Napisano 17 Czerwca 2018 Przeczuwam kontuzje.Obeszło się bez Linia Jordan jest świetnaFakt Stare modele I-XIV lepiej wyglądają, ale nowsze są lepsze do grania Ten mój to AJ 2012, który był w komplecie z trzema rodzajami wkładek. Dla odmiany, koszykarska old schoolowa klasyka od konkurencji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4156 Napisano 17 Czerwca 2018 Dziś z samego rana dopadła mnie chęć zmierzenia się ze starością ;-) Ja sie tez ostatnio mierzylem... teraz pisze jedna reka na klawiaturze za pierwszym razem tez mi sie udalo i tak na fali tego sukcesu za drugim razem reka zlamana wiec uwazaj 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4157 Napisano 17 Czerwca 2018 Ja sie tez ostatnio mierzylem... teraz pisze jedna reka na klawiaturze za pierwszym razem tez mi sie udalo i tak na fali tego sukcesu za drugim razem reka zlamana wiec uwazaj Uważam, uważam :-) A poza tym, zacząłem bez szaleństwa, bardziej w ramach zupełnej zabawy, z moim 9 letnim synem ;-) Ale na pewno się z czasem rozkręcę ;-) BTW, szybkiego powrotu do pełnej sprawności Kolego! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4158 Napisano 17 Czerwca 2018 Ostatni zakup, do czapeczki ;-) Klasyczne 410 w militarnej kolorystyce, za 199 zł z oficjalnej strony. Nie mogłem się powstrzymać :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81176 #4159 Napisano 17 Czerwca 2018 Mam jakąś awersję do NB, czemu wszyscy to noszą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4160 Napisano 17 Czerwca 2018 Mam jakąś awersję do NB, czemu wszyscy to noszą?IMO wygodne, a do tego w wielu fajnych kolorach :-) Ja mam obecnie 574, 373 no i te 410... A próbowałeś? Coś konkretnie Ci nie przypasowało w NB? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81176 #4161 Napisano 17 Czerwca 2018 IMO wygodne, a do tego w wielu fajnych kolorach :-) Ja mam obecnie 574, 373 no i te 410... A próbowałeś? Coś konkretnie Ci nie przypasowało w NB?Nigdy nie miałem, przez to że mają prawie wszyscy.Nawet mi się podobają niektóre, też myślałem o zielonych. Może się przemogę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4162 Napisano 17 Czerwca 2018 Ja na oficjalnej stronie znalazłem. Akurat mój rozmiar był w fajnej promocji ;-) Spróbuj, bo naprawdę warto :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4163 Napisano 17 Czerwca 2018 Może mi ktoś tu pomoże na fb namiętnie wyskakują mi reklamy sklepów z nb i podoba mi się ten model. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć co to za model dokładnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4164 Napisano 17 Czerwca 2018 IMO to "klasyka klasyki", czyli 574 :-) Teraz tylko znaleźć kolor spośród ...miliona dostępnych ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4165 Napisano 17 Czerwca 2018 Model na pewno 574, kolorystki nie kojarze Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4166 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Może mi ktoś tu pomoże na fb namiętnie wyskakują mi reklamy sklepów z nb i podoba mi się ten model. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć co to za model dokładnie. ML574PIC? Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Kwiatek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jebudu 2154 #4167 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Właśnie o kolorystykę mi chodzi ML574PIC?Dzięki! ???????? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 17 Czerwca 2018 przez Jebudu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4168 Napisano 17 Czerwca 2018 Na moderację zawsze można liczyć :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #4169 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Piękne te buty. Na zdjęciach ze sklepu już tak fajnie się nie prezentują, taka jakby wyblakła wersja. Edit: W innym sklepie już kolory takie jak na pierwotnym zdjęciu Edytowane 17 Czerwca 2018 przez bazant 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4170 Napisano 17 Czerwca 2018 Najlepiej na żywo zobaczyć i przymierzyć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #4171 Napisano 17 Czerwca 2018 Trzeba będzie zacząć polowanie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #4172 Napisano 17 Czerwca 2018 (edytowane) Na zywo, po dwoch sezonach niezbyt intensywnego uzytkowania wyglada to takI to moze byc ich ostatni sezon Edytowane 17 Czerwca 2018 przez 70' 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4173 Napisano 21 Czerwca 2018 Takie sobie ostatnio nabyłem. Klasyczne Adidasy Superstary z "delikatną" ręcznie malowaną modyfikacją na specjalnie zamówienie Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 299 #4174 Napisano 21 Czerwca 2018 Takie sobie ostatnio nabyłem. Klasyczne Adidasy Superstary z "delikatną" ręcznie malowaną modyfikacją na specjalnie zamówienie Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalkaza***iste dzieło.Zmienia wygląd buta na dwa lewele wyżej. Mi osobiście przód tego modelu nie podchodzi (typu love me or hate me), ale trzeba przyznać że pomysł na design bardzo ciekawy.Na zywo, po dwoch sezonach niezbyt intensywnego uzytkowania wyglada to tak I to moze byc ich ostatni sezon Jeżeli one tylko wyblakły to proponowałbym opracować np. w paincie jakąś kolorystykę (wzorowaną np. na serii Yard pack) zamówić farby np. Tarrago i jazda... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msokol19 132 #4175 Napisano 21 Czerwca 2018 za***iste dzieło.Zmienia wygląd buta na dwa lewele wyżej. Mi osobiście przód tego modelu nie podchodzi (typu love me or hate me), ale trzeba przyznać że pomysł na design bardzo ciekawy.Pomysł nieco wtórny. Adidas swego czasu wypuścił z tego co pamiętam serię z obrazami Wielkich Mistrzów. Ale tu jest ręczna modyfikacja. Buty na żywo powalają. Są jeszcze lepsze niż na zdjęciach.Jak się Superstary nie podobają to można zamówić każde inne. Ja mam jeszcze w przygotowaniu Cortezy i Airy od Nike Jak szaleć to szaleć. Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach