lysolek007 43259 #4701 Napisano 12 Sierpnia 2019 Białe już przetestowane, dziś dotarły czarne 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4702 Napisano 12 Sierpnia 2019 No to są ładne ciżemki :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43259 #4703 Napisano 12 Sierpnia 2019 No to są ładne ciżemki :-)Dzięki, a do tego wygodne, zawsze Nike kupowałem, a na stare lata na Jordany mnie wzięło 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4704 Napisano 12 Sierpnia 2019 Miałem ich kiedyś całą furmankę, a z tego wszystkiego zostało mi AJ 1 Retro Low, AJ 3 Retro i AJ 9 Retro :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43259 #4705 Napisano 12 Sierpnia 2019 Miałem ich kiedyś całą furmankę, a z tego wszystkiego zostało mi AJ 1 Retro Low, AJ 3 Retro i AJ 9 Retro :-)Czyli doskonale znasz temat fajne te Twoje modele ja dopiero zaczynam z J23 większość moich zbiorów to Nike Air Max 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4706 Napisano 12 Sierpnia 2019 Czyli doskonale znasz temat fajne te Twoje modele ja dopiero zaczynam z J23 większość moich zbiorów to Nike Air MaxFajne, to ja miałem kiedyś ;-) A buty potrafią wciągnąć :-) Prawie jak zegarki ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43259 #4707 Napisano 12 Sierpnia 2019 Fajne, to ja miałem kiedyś ;-) A buty potrafią wciągnąć :-) Prawie jak zegarki ;-)To się zgadzam buty zegarki bzik na całego 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tbn #4708 Napisano 13 Sierpnia 2019 Ja mam wspomniane Terrexy i jestem szczerze zadowolony. Mój model jest z GoreTex.Na lekka zimę, wczesna wiosnę, łatwy treking jak najbardziej. Dobre na długie spacery, deszczowa pogodę, wygodne na codzień.Jednak w góry, tylko i wyłączenie moje Borneo II. Buty całkowicie ze skory, żadnych membran, a nawet przy temperaturach powyżej 30 nigdy nie miałem uczucia dyskomfortu. Muszę przyznać, ze odpowiednie obuwie to tylko połowa sukcesu, przy obuwiu treningowym, ważna role odgrywają skarpetki i wiązanie butów. Urlop w Tatrach, to trochę mało informacji jeśli chodzi o stwierdzenie czy Terrexy będą odpowiednie. Jeśli chcesz przejść kilka dolin i ewentualnie na Morskie Oko, to jak najbardziej ok. Jeśli Twoim celem jest „piątka” przez „ szpiglas” i trasy powyżej 2000m, to polecam coś bardziej profesjonalnego. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Ja od chyba ponad dziesięciu lat użytkuję Meindl Borneo (pierwszy model) i są to absolutnie rewelacyjne buty. Gdyby nie obtarcia od skał to można by rzec jak nowe. Żadnej membrany, jednolity kawałek skóry, wytrzymują wchodzenie w wodę, mokry śnieg, zimowe przechadzki do schronisk. No i w przeciwieństwie do membranowych stopa oddycha swobodnie. Takie buty nie są użytkowane za często, więc warto zakupić cos porządnego, jeżeli ktoś lubi chodzić i robi to regularnie. To są buty na dekady dla przeciętnego, nawet bardziej zaawansowanego wędrowca górskiego. W przypadku zużycia podeszwy nie ma problemu, bo Meindl wymienia na nową za niewielkie pieniądze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GREGG 31 #4709 Napisano 13 Sierpnia 2019 Przymierzam wszystkie możliwe buty do 300pln i kupiłem te z Decathlonu. Dwa razy w życiu kupiłem buty Decathlona i dwa razy poszły na śmietnik, po takim doświadczeniu raczej nie będę trzymał się zasady "do trzech razy sztuka" Z górskich mogę polecić markę Salewa, u nas mniej znane, ale mają mocne, lekkie i wygodne modele 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artm 1 #4710 Napisano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Chcę sobie na dniach kupić elegancką parę butów. Na początku zastanawiałem sie nad czarnymi oxfordami, potem jednak doszedłem do wniosku, ze buty są zbyt oficjalne.A sam chciałbym sobie kupic coś uniwersalnego, co nada się i na wyjscie do teatru, na wesele jak również i na mniej oficjalne wyjścia.Jakieś opinie na temat tych brogsów? https://klasycznebuty.pl/pl/c/Brogsy/19 Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez artm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #4711 Napisano 14 Sierpnia 2019 Jak chcesz mieć uniwersalny kolor to kup ciemny burgund lyb brąz, tego typu do niczego nie pasują. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzegorznip #4712 Napisano 14 Sierpnia 2019 Cześć, tylko nie burgund, a dlaczego dokładnie wyjaśniono w Burgund to kolor dobry dla "urządzenia" nazywanego termofor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24160 #4713 Napisano 14 Sierpnia 2019 Termofor nie ma koloru burgundowego tylko kredowy. Kolor którym piszę to na przykład klasyczny oxblood no8 z Horweena. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4714 Napisano 17 Sierpnia 2019 Takie dziś kupiłem, nie znam się, ale mam nadzieję że będą ok https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjiy_rT7onkAhWU6ZoKHU6rC6gYABAIGgJsbQ&ae=1&sig=AOD64_0TBqbuTXf-Ez2Iqifa8ubTvhJfcA&adurl=https://sklep.sizeer.com/nike-air-max-90-essential-meskie-sneakersy-zielony-aj1285205?gclid%3DEAIaIQobChMI4sv60-6J5AIVlOmaCh1OqwuoEAQYAyABEgLf2vD_BwE&ctype=5&ved=2ahUKEwjOyvHT7onkAhUJTZoKHV9xARwQwg96BAgBEC4 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4715 Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Też się nie znam, ale fajny klasyk :-) U mnie, od wielu już lat, w takiej kolorystyce: Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4716 Napisano 17 Sierpnia 2019 Fajne Rafał, kiedyś człowiek marzył o Sofixach, a dziś proszę 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #4717 Napisano 17 Sierpnia 2019 Bo niewiele poza nimi było ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4718 Napisano 17 Sierpnia 2019 kiedyś człowiek marzył o SofixachTo marzenie można ciągle spełnić https://sofix.pl/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #4719 Napisano 17 Sierpnia 2019 To prawda Tymczasem czekają na spacer To marzenie można ciągle spełnić https://sofix.pl/Nie takie były marzeniem, podobne do Rafała Nike, za kostkę z czerwoną cholewką, czy jak to się tam nazywa https://allegro.pl/oferta/nowe-buty-sofix-unikat-prl-rozm-42-kolekcjonerskie-7923876912Do Radomia jeździłem po nie w latach 80 ':) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 896 #4720 Napisano 26 Sierpnia 2019 Powiem wam, że cgodzi mi po głowie samodzielne wykonanie butów, ale czy bym dał radę? Zapewne nie za pierwszym razem. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4721 Napisano 26 Sierpnia 2019 Myślę, że jest szansa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kałaszek 31 #4722 Napisano 27 Sierpnia 2019 Spróbujcie takie buty zużyć po bieżniku widać, że to wersja letnia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4723 Napisano 28 Sierpnia 2019 poszukiwane jasno brązowe monki, raczej Blake niż GYW. Cena - sortowanie "rosnąco" oxfordy mam Partenope i kupiłbym ich monki ale mają puste magazyny. Gdzie szukać? Meermin czy coś innego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sebak 3453 #4724 Napisano 28 Sierpnia 2019 Może spróbuj Crownhill 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4725 Napisano 29 Sierpnia 2019 Spróbujcie takie buty zużyć po bieżniku widać, że to wersja letnia.To już "sztafeta pokoleń" Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach