evilym 7445 #5376 Napisano 28 Lutego 2021 4 godziny temu, Hogg napisał(-a): Nie wierzę... To musi być prowokacja Hogg Też się pytam czemu? Już nie wspominając o fatalnej podeszwie tego buta 🤐 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #5377 Napisano 1 Marca 2021 Jak widzisz but na grubym protektorze i z żółtą nicią to dr. Martens od razu przychodzi do głowy - przynajmniej u mnie. Bez względu na manufakturę, która takie obuwie wykonała. Bardziej chodziło mi o styl, niż konkretną markę, aczkolwiek w pierwszym zdaniu wszystko wyjaśniłem To jak z np Steinhartem. Patrzysz na niego i nie da się nie pomyśleć o Rolexie, pozdrówko Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5378 Napisano 1 Marca 2021 12 godzin temu, łowca napisał(-a): Z Martensami... ja już wiem, że więcej nie kupię (kiedyś miałem 2 pary - stare były wytrzymałe, a nowsze sypnęły się po miesiącu. Ale kupiłem z sentymentu 1x ze 3 lata temu (made in england)- niewygodne oraz 2x Solovair - jedne już reklamowałem - podeszwa się rozwarstwiła + nić z otoku poszła. Cena za takie buty jest jednak zbyt wysoka, jakość nie jest tego warta. Jash u siebie w mieście masz sklepik niedaleko rynku - ja tam się zaopatrywałem - przynajmniej można przymierzyć coś Tak, to są Martensy z tego właśnie sklepu - Glany.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7445 #5379 Napisano 1 Marca 2021 @Hogg Nigdy mnie glany nie interesowały i ogólnie ten typ obuwia, więc pewnie stąd ta niewiedza. 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5380 Napisano 1 Marca 2021 Model 1461 raczej z glanami nie ma nic wspólnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #5381 Napisano 1 Marca 2021 Ja kilka lat temu kupiłem wymarzone niegdyś czarne martensy, tylko że te wyższe (nie najwyższe) i przez jakieś 7 lat miałem może kilkanaście razy na nogach. Od dwóch lat stoją wyczyszczone i wypastowane w szafie. Ani nie jakoś szczególnie wygodne, ani założyć nie bardzo mam do czego. Sprzedawać też używanych było nie było butów nie ma chyba sensu.Ale dorobiły się jednej honorowej rysy na nosku... Co prawda od sprzęgła w starej Octavii, ale zawsze to coś Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evilym 7445 #5382 Napisano 1 Marca 2021 Godzinę temu, Jash napisał(-a): Model 1461 raczej z glanami nie ma nic wspólnego Ale marka Martens już tak. Do niej się odnosiłem Jedyne co kojarzyłem z tą nazwą to właśnie glany. Do dzisiaj! 0 Longines Spirit ZuluTime | Seiko SPB143J1| Nomos Club ref. 703 | Casio G-Shock DW-5610 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5383 Napisano 1 Marca 2021 No moim zdaniem tez nie do końca, bo nie wiem jak teraz ale za moich czasów glany musiały być całe czarne łącznie z podeszwa, być przynajmniej 8-10 dziurkowcami, mieć na przędzie blachę i naszyta dodatkowa wartstwe skory. Glanami wiec były wtedy np Gripfasty albo Get a gripy. Dodatkowo one tez miały podeszwy przeykrecane śrubami i można było je wymienić Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15899 #5384 Napisano 2 Marca 2021 Nie koniecznie czarne ja miałem Grindersy niebieski taki rozmazany i był wtedy szał. O takie, ale byłem gość😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4547 #5385 Napisano 2 Marca 2021 Martensy pierwsze czarne - klsyka 8 dziurek. Potem grindersy ale krotkie ( identyczny kolor jak Satanic) i dzis tez Martensy ale wiśniowe- poniosło z kolorami na starość😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15899 #5386 Napisano 2 Marca 2021 (edytowane) Ja Martensy miałem, później zresztą jeszcze mam używam do koszenia trawy i prac budowlanych i zawsze jak założę to się zastanawiam jak mogłem chodzić w tej ch###i. Edytowane 2 Marca 2021 przez satanic 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43759 #5387 Napisano 2 Marca 2021 A takie wpadły z myślą o lecie ☀️ 6 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuba83 284 #5388 Napisano 3 Marca 2021 Ło matko odrazu stanął mi przed oczami Fresh Prince From BelAir 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4547 #5389 Napisano 3 Marca 2021 21 godzin temu, satanic napisał(-a): Ja Martensy miałem, później zresztą jeszcze mam używam do koszenia trawy i prac budowlanych i zawsze jak założę to się zastanawiam jak mogłem chodzić w tej ch###i. A dlaczego ch.... ni ? Jak sie rozchodzi to kapcie na nogach... Mi tam one pasuja- minus to taki ze bede nie so zdarcia. Ostatnie nosilem / mialem 8 lat- to bylo irytujace 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15899 #5390 Napisano 3 Marca 2021 Mi już nie pasują wolę chodzić w czymś wygodniejszym, to tylko moje zdanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5391 Napisano 3 Marca 2021 No Ultraboosty to to nie są Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5392 Napisano 6 Marca 2021 W sklepie byłem, krótkie Solovairy i Martensy mierzyłem i to nie są buty dla mnie. W żadnych nie jestem w stanie zrobić dwóch kroków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 884 #5393 Napisano 6 Marca 2021 Da się... Trzeba tylko zapłacić daninę krwi Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5394 Napisano 6 Marca 2021 Nie zapłacę płaciłem już raz, 25 lat temu przy wysokich Highlanderach i teraz przy krótkich wiem, że będzie gorzej. Teraz już stawiam wygodę ponad styl, więc no fuckin' way. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmaniek 2621 #5395 Napisano 6 Marca 2021 Z Martensami... ja już wiem, że więcej nie kupię (kiedyś miałem 2 pary - stare były wytrzymałe, a nowsze sypnęły się po miesiącu. Ale kupiłem z sentymentu 1x ze 3 lata temu (made in england)- niewygodne oraz 2x Solovair - jedne już reklamowałem - podeszwa się rozwarstwiła + nić z otoku poszła. Cena za takie buty jest jednak zbyt wysoka, jakość nie jest tego warta. Jash u siebie w mieście masz sklepik niedaleko rynku - ja tam się zaopatrywałem - przynajmniej można przymierzyć coś Podobnie zacząłem/skończyłem przygodę z wymarzonymi martensami. Po trzech miesiącach rozwarstwiła się podeszwa - zwrot pieniędzy, bo ostanie, nie ma na wymianę... a za miesiąc pojawiły sie 200 zł drożej. Kupilem polskie Steel za 1/3 i tyrają jak Ciapek w polu. (ursus c-330 - dla młodszych użytkowników ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15899 #5396 Napisano 25 Marca 2021 Czas na wiosenne buty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5397 Napisano 27 Marca 2021 Taki zakup 😉 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tbn 4923 #5398 Napisano 29 Marca 2021 (edytowane) Moje druga para Onitsuka Tiger, model GSM SD. Trochę cena wysoka jak na sneakersy, ale jakość wykonania w porównaniu do zwykłych modli tej firmy jest znacznie lepsza. Edytowane 29 Marca 2021 przez tbn 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5399 Napisano 31 Marca 2021 Wiem jak wyglądają, ale niech nie ocenia ten kto nie nosił Yeezy 350v2 Ash Stone Jak przyszły to byłem, lekko mówiąc, sceptyczny. Ale jak założyłem to koniec, wsiąkłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #5400 Napisano 31 Marca 2021 Poza kolorem fajneWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach