Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość xylog

ODZNAKA KLUBOWA - ANKIETA

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Uważam, że trzeba robić swoje. Nowe logo, nowym logiem, ale stare logo to tez jakaś historia. Myślę, że można śmiało robić odznaki bez zmian, a jak wyjdzie nowe logo to będzie można myśleć o odznakach z nowym logo. Efekt będzie jeszcze lepszy dla posiadaczy kompletu Old and New :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i chłop pomyślał, pomyślał i wymyślił.

I moim zdaniem ma rację!

Ja biorę starą :) <- na serio.

A nowe sobie zrobimy spinki do czego kto chce. Młodsi do włosów, starsi do mankietów, eleganci do krawata, a kto tylko będzie chciał - do nosa tongue.gif

Ja zamawiam sygnet - srebrny z logo wyciętym w onyksie laugh.gif Cięcie ma być niebieskim laserem i koniecznie z limitacją.

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie robimy stary projekt, cechujemy numerki i poszło a Oni niech się roztrząsają nad nowym .

Bo jak powiadał stary filozof Kargul ,, ot i nastał koniec na samym początku " nie musi się nas tyczyć.

post-47560-0-62146000-1341613773_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem za tym, zeby robić odznakę nie oglądając się na nowe logo. Nawiasem mówiąc wcale nie widzę sensu zmiany - tłumaczenie, że ma być "nowocześniejsze" jakos do mnie nie trafia. Poza tym nie wiadomo czy i kiedy cos wyjdzie z tym logo, bo znając zycie to temat będzie sie wałkował miesiącami

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe Logo Klubu

...Termin, zdrowo-rozsadkowo do np. Listopada ? ...

Jak założył Eugeniusz termin to listopad. A może się to jeszcze przedłużyć, ponieważ i tak to szacunkowy termin. Czyli pewnie 2013r, bo jak ma byś super to będzie długo trwało. A teraz mamy lipiec. Połowę lipca, dodam że pierwszą . :lol: To może faktycznie zrobić ze starym, a jak będzie nowe to będzie druga edycja. Nie widzę problemu. Na pewno będą chętni na jedną i drugą bo jak mówią "parka się lepiej chowa" ;)

W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał:

... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładam, że wszyscy chętni na posiadanie odznaki, spinek, klipsów, tipsów itd., na które mieliśmy ochotę i już nieomal tworzyliśmy listę zakupu, nie brali pod uwagę zmian w ramowym kształcie logo. Propozycja została zaakceptowana, oraz poparta przez chętnych do zakupu. Ja również chcę się zaliczać do tychże, mianowicie pragnę zakupić zarówno odznakę jak i planowane na razie spinki przy uwzględnieniu dotychczas prezentowanego wzornictwa. Nowe, jak uczy doświadczenie, nie zawsze jest lepsze, a jeśli już jest, to nie dla każdego :rolleyes: Zatem proponuję z godnością oczekiwać nowinek w "starych" spinkach i ze "starym" znaczkiem, by nie trzeba było czekać " rok i ruski miesiąc ", aby ponownie się przekonać, że lepsze jest wrogiem dobrego :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... W takim razie robimy ;)

Spinki też?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo się cieszę, że ruszamy z odznaką :) oczywiście potwierdzam chęć zakupu 1 sztuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za srebro będzie prawdopodobnie 33 zł czyli taniej niż było na początku. Na wycenę złota wciąż czekam.

Czas oczekiwania to niestety około miesiąca, prawdopodobnie przez okres wakacyjny itp pierdoły.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba warto już zrobić jakąś listę?

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, z tym złotem to taki ekskluzywny żart z wyższych sfer, czy rzeczywiście realna opcja? Jeśli serio, to ja chętnie. A spinki - przede wszystkim :rolleyes: :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Złoto także wchodzi w grę, to nie żart. Forma do odlewu jest ta sama. Jedyne czego chwilowo nie da się zrobić to platynka.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lista chętnych będzie w tym wątku?

Spinki też będą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spinki może kiedyś ;) Jestem zdecydowanie na tak.

Obecnie mamy taka sytuację:

Odznaki zamówione.

Koszt srebra 33 zł + dowolnie wybrany ship, poczta to około 3 zł będzie.

Średnica ok 15 mm.

Możliwość zamówienia ze złota 14 karatów próba 585, waga około 3 gram. Cena ok 500 zł.

Białe lub żółte złoto do wyboru.

Zorganizuję listę chętnych w nowym wątku.

WAŻNE! Proszę pamiętać że stosowanie odznaki w parze z rozrusznikiem serca itp urządzeniami należy skonsultować z lekarzem ze względu na mocowanie magnetyczne.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już będzie wiadomo gdzie trzeba zrobić przelew za odznakę to proszę o info na PW lub najlepiej w wątku :)

Pozdrawiam,

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...Zorganizuję listę chętnych w nowym wątku...

Dobrze by było jak byś w tym wątku wkleił linka do tamtego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę 1 szt. w złocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.