Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość xylog

ODZNAKA KLUBOWA - ANKIETA

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Numer 1 mi się podoba. Kolor srebrny dla mnie jak coś :)

Świetny pomysł :) chciałbym mieć takie spinki ! :)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 zdecydowanie najbardziej estetyczna. Napisy na 1 nie dodają uroku chociaż może powinny być. Jeśli są konieczne to zagłosuję na 4 bo są przynajmniej ciekawe graficznie.

Głos poszedł na 2 (jeśli napisy powinny być to deklaruje się pod 4)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na avatary wyżej, zastanawiam się gdzie Lestaf ??? Ładny komplet by był :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

W końcu i ja oddałem głos na 1, a wezmę pewnie 2 szt. w srebrze.

Żeby nie komplikować wyborów, po zamknięciu tego głosowania uruchomimy listę do wpisywania się chętnych na wybrany projekt. Dlatego proszę o śledzenie wątku, mimo to, postaram się powiadomić na PW wszystkich, których nie znajdę na tej drugiej liście.

Końcowy projekt musi jeszcze być zatwierdzony przez Zarząd, dopiero wtedy trafi do realizacji. Taka drobna konsekwencja korzystania ze znaku Stowarzyszenia :)

Ale mam nadzieję, że to będzie tylko formalność, bo IMO projekty są niezłe, a i w realu pewnie dadzą się lubić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Patrząc na avatary wyżej, zastanawiam się gdzie Lestaf ??? Ładny komplet by był :)

To są moi wyznawcy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Materiał - z tych podanych to zdecydowanie srebro.

Projekt - zagłosowałem na 4. Druga w kolejności "podobania się" jest opcja Nr2 - prosta i elegancka.

Myślę, że wersję 2 mozna ewntualnie wzbogacić o napis w formie skrótu KMZiZ, jak w 4.

Prowadząca w rankingu wersja 1 wg mnie ma źle rozmieszczony napis i jest mało czytelna.

Znaczek zakupię, bez względu na to, która wersja wejdzie do realizacji

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram pomysł, żeby do drugiego projektu dodać skrót KMZiZ. Z obecnie proponowanych głos na 2, co do materiału to srebro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbacze co da sie zrobić w kwestii kolejnego projektu bo widze ze wiekszosc kolegow widzi jednak projekt nr 1 ze skrótem zamiast pelnego napisu :)

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... bo widze ze wiekszosc kolegow widzi jednak projekt nr 1 ze skrótem zamiast pelnego napisu :)

Toż przecież numer 1 jest z pełnym napisem a ze skrótem jest numer 4 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf, nie widzisz innego kształtu? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No faktycznie, jest inny kształt :) Najlepsza jest jedynka, z pełnym napisem i w okręgu, żeby było jasne ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

OK, to juz zamykamy ankietę. Niestety, tylko 51 klubowiczów oddało swój głos w ankiecie.

To połowa ze 100 dla których Marcinkowski obliczał koszt odznaki. ;)

A teraz o wynikach:

27 głosów na pozycję nr 1

18 głosów na propozycje nr 2

5 głosów na projekt nr 4 i

1 głos na propozycję nr 3.

Możemy przyjąć, że większością głosów zwyciężył projekt nr 1.

Myślę, ze dobrze byłoby ten projekt raz jeszcze rozważyć i spróbować uwzględnić zgłoszone uwagi. Choć wydaje mi się, że nie bardzo jest jak inaczej rozmieścić nazwę Klubu. Chyba, żeby wysunąć ją całkiem poza logo. Ale takie rozwiązanie spowoduje zmniejszenie samego logo, poza tym oba elementy tj nazwa i logo nie będą ze sobą tak powiązane, jak to jest w propozycji nr 1.

Ale jeśli zaproponujecie jakieś konkretne umieszczenie nazwy i logo, chętnie to poddamy pod osąd kolegów.

Zapraszam do burzy mózgów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK, to juz zamykamy ankietę. Niestety, tylko 51 klubowiczów oddało swój głos w ankiecie.

To połowa ze 100 dla których Marcinkowski obliczał koszt odznaki. ;)

A teraz o wynikach:

27 głosów na pozycję nr 1

18 głosów na propozycje nr 2

5 głosów na projekt nr 4 i

1 głos na propozycję nr 3.

I po co się starać? 51 klubowiczów na 500 aktywnych z 16 000 użytkowników. 5 członków Stowarzyszenia na 60. Ja, jakikolwiek projekt wygra i tak zamówię odznakę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja myślę ze niewiele osób o tym wiedziało dlatego tak mała frekwencja. Ja mimo że siedzę na forum właściwie codziennie i przeczesuje tematy niestety trafiłem tutaj dopiero przed 10 minutami. Głosuje też na projekt nr 1. Zamawiam sztukę ze srebra - a co tam!

Czekam na wykonanie i na pewno znajdzie się 100 a może nawet więcej. Trzeba by ogłosić to na bazarku... tam siedzi najwięcej użytkowników:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wydaje mi się, że nie bardzo jest jak inaczej rozmieścić nazwę Klubu.

w takim razie proponuję sam skrót - na dole, bądź po prawej stronie. Powinno się dobrze komponować. Możecie dać taką wizualizację?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w takim razie proponuję sam skrót - na dole, bądź po prawej stronie. Powinno się dobrze komponować. Możecie dać taką wizualizację?

popieram, głosowałem na 2., bo nie podobało mi się rozmieszczenie nazwy, jesli został wybrany projekt 1., to pokombinujmy ze skrótem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam .Popieram wzór 1 jak i cały pomysł , oczywiście srebro.Jak ktoś będzie chciał numer ...to grawer też chce zarobić. O ile będzie to ok 3 cm średnicy to na awersie będzie można wygrawerować nawet nazwisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Przepraszam szanownych kolegów za zwłokę, ale czekam na kontakt od Marcina, czyli wykonawcy. Musimy zdecydować co dalej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.