Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lestaf

Do czego Orange Monster?

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem sen, a sen ten był nad wyraz sugestywny i wyrazisty. W marze tej dzień na forum był jak co dzień, pasjonaci toczyli merytoryczne dyskusje o zegarkach marki Adi i w sumie głównie o Adich rozmawiali, bo to przecież najzacniejsza marka ostatnimi czasy. Tym bardziej zdziwiło mnie jednak, że wśród tego morza przydatnych informacji, nagle dostrzegłem, że ktoś wystawił w bazarku na sprzedaż Orange Monstera. Pomyślałem sobie "Raz maty rodyla", choćbym miał stracić to kupię. Sen to był jak już wspomniałem, a sen rządzi się własnymi prawami, więc sekundę po tym jak napisałem BIORĘ, mostera miałem już na łapie. No i pojawił się problem, do czego go ubrać? Co założyć, żeby nie wyglądać z nim głupio, jako i ten stróż w Boże Ciało? A do czego Wy go zakładacie? Całemu na pomarańczowo chodzić by mi przyszło? A może ktoś się odważy i zdjęcie jakieś wstawi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym go ubrał na wycieczkę w góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesienią i zimą pomarańczka dobrze wygląda do zwykłego ubrania, które o tej porze roku jest najczęściej szaro-buro-nijakie. Sam często teraz zakładam pomarańczowego Zodiaca super smoka. Im częściej sprawdzam godzinę, tyle razy mi lepiej ;)

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha to prawda, rzeczywiście poprawia humor. Ja najczęściej ubieram go do kąpielówek, doskonale sprawuje się na basenie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jest grudzień, sam nie wiem czy wyszedłbym teraz w kąpielówkach na ulicę... Do czegoś innego niż do kąpielówek i do noszenia pod kurtką ten zegarek pasuje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakładaj Monstera do wszystkiego, co Ci się zamarzy...Jedynie przy garniturach trzeba zwrócić uwagę, by odcień dopasować do koloru tarczy... :);)

A tak serio - ja zakładam Monstera do różnych luźnych/nieformalnych strojów, doskonale się komponuje z dżinsami, koszulkami, bluzami, rozpinanymi sweterkami...itp. itd. Jedyne zastrzeżenie z mojej strony, to żeby nie przesadzić z kolorem pomarańczowym w stroju, bo w połączeniu z Monsterem efekt może być wesoły... :) Wbrew niektórym sterotypom nie traktuję Potwora wyłącznie jako zegarka urlopowo-wakacyjno-plażowego, można go śmiało nosić cały rok, a dodatkowo jesienią, czy zimą doskonale poprawia humor... :D

Na pohybel szaroburej szarzyźnie! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do czarnego to pewnie jak kij do rzyci pasuje co?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaznaczyłem, że kąpielówek używam na basenie. Oczywiście tak jak napisał kolega wyżej, pasuje do dżinsów itp.

P.S. Ja nie chodzę w kąpielówkach po ulicy ani w zimie ani w lecie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do dowolnego casualowego stroju jakie zwykliśmy nosić na codzień, czyli:

lowcy.b_foto281651_480.jpg

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z którego podstolika jest to zdjęcie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster do wszystkiego pasi, oprócz marynarki :)

P.s.

W górach też z nim byłem, Tatry znaczy, chodziłem z kijkami tłukąc nimi o kamienie, nadgarstek zaliczał spore wstrząsy, na Monsterku nie zrobiło to żadnego wrażenia. Tylko przy wspinaczce ręcami po skałach, po łańcuchach, trzeba uważać żeby nie porysować zegarka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale do czarnego to pewnie jak kij do rzyci pasuje co?

Ja się noszę obecnie głównie na czarno i uważam, że pasuje doskonale... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może założymy temat "Jakie ubranie mam dziś do Orange Monstera" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lestaf , pamiętaj o konkretnym łańcuszku na szyje ;)

a tak na poważnie , bardzo mi sie ten zegarek podoba , ale tez bym miał dylemat jak się ubrać by cieszyć się monsterkiem nosząc go a nie wyglądać jak nowobogacki drech .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;)

To noś go w tornistrze. Taką mam koncepcję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

;)

To noś go w tornistrze. Taką mam koncepcję.

noszenie tornistra zakończyłem w 92 roku więc się bardziej postaraj ...

rozmawiamy na luzie więc po co te złośliwości ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również na luzie.

Wiadomo przecież, że poważny facet dumnie nosi Monstera na nadgarstku, bez obaw o skojarzenia z dresem. ;)

Ok, jeśli uraziłem, przepraszam. :) Na swoje usprawiedliwienie dodam, że działałem w obronie Monstera, a to słuszna sprawa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK. nie ma problemu . Sam często zastanawiam się nad kupnem Monstera , bardzo podoba mi się na bransolecie , ale tak jak Lestaf , do czego go nosić by nie budzić dziwnych skojarzeń , trochę rzuca się w oczy .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem Orange Monster nie wzbudza takich skojarzeń. Ja bym go określił jako zegarek wakacyjny. To co z niego bije w oczy to świeżość, radość, swobodny styl, ale z pewnością nie nowobogactwo.

Jeśli masz obawy, to może zacznij od Black Monstera. W każdym razie spróbować warto ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... jak się ubrać by cieszyć się monsterkiem nosząc go a nie wyglądać jak nowobogacki drech .

no proszę Cię ;) Nowobogacki drech nie założy Seiko, bo komu miałby się popisać- jeśli już to zegarek marki uważanej

za "drogą i poważaną"(a raczej jego podróbę), a Seiko do tej kategorii raczej się nie zalicza- na szczęście :) :) :)

A pomarańczka pasuje prawie do wszystkiego(niespecjalnie eleganckiego)- jeśli nie mamy zielonego swetra, niebieskich spodni, fioletowych butów i

do tego farbowanych na różowo włosów, to pomarańczowy Monster raczej będzie nam pasował ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

.... jeśli nie mamy zielonego swetra, niebieskich spodni, fioletowych butów i

do tego farbowanych na różowo włosów, to pomarańczowy Monster raczej będzie nam pasował ;)

Cholera, to u mnie ten sikor odpada, na co dzień noszę się właśnie tak jak napisałeś.... O tak jokerearthnolan20.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monster odnajdzie się w każdej sytuacji, chyba łatwiej napisać do czego go nie nosić ;)

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, to u mnie ten sikor odpada, na co dzień noszę się właśnie tak jak napisałeś.... O tak

A ja myślałem, że tak:

80s-Disco-Singagram.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.