Guest ZlyNY #2401 Posted October 6, 2020 Pytanie do kolegi Atomtomski : Czy w przyszlosci bedzie mozna kupić oryginalny pasek do fiata 125? Taki z przeszyciami jak w tym na pierwszy "montaż" 0 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6277 #2402 Posted October 6, 2020 Jest !!! Przyszedł wczoraj, ale dopiero dziś się do niego dobrałem ! 4 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 85003 #2403 Posted October 6, 2020 4 godziny temu, ZlyNY napisał: Pytanie do kolegi Atomtomski : Czy w przyszlosci bedzie mozna kupić oryginalny pasek do fiata 125? Taki z przeszyciami jak w tym na pierwszy "montaż" To raczej pytanie do Pattini, ich producenta. 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2404 Posted October 6, 2020 3 minuty temu, Callahan napisał: Jest !!! Przyszedł wczoraj, ale dopiero dziś się do niego dobrałem ! Zdjęcia nadgarstkowe poprosimy 😁 4 godziny temu, ZlyNY napisał: Pytanie do kolegi Atomtomski : Czy w przyszlosci bedzie mozna kupić oryginalny pasek do fiata 125? Taki z przeszyciami jak w tym na pierwszy "montaż" Patrini co prawda jest producentem ich pasków, ale w ofercie ma juz tylko do M20 i Circle w wersji zwykłej i Garda . Oczywiście jest szansa , że go dla Ciebie zrobią. Może Adam ma gdzies w szafie zapasowy 0 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6277 #2405 Posted October 6, 2020 3 minuty temu, ArtiP napisał: Zdjęcia nadgarstkowe poprosimy 😁 Namówiłeś mnie 4 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2406 Posted October 6, 2020 4 minuty temu, Callahan napisał: Namówiłeś mnie I jak pierwsze wrażenia? 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #2407 Posted October 6, 2020 5 godzin temu, ZlyNY napisał: Pytanie do kolegi Atomtomski : Czy w przyszlosci bedzie mozna kupić oryginalny pasek do fiata 125? Taki z przeszyciami jak w tym na pierwszy "montaż" Jaki kolor potrzebujesz? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6277 #2408 Posted October 6, 2020 55 minut temu, ArtiP napisał: I jak pierwsze wrażenia? Rewelacja!! Muszę przyznać, że (tak jak mówiłeś) zdjęcia nawet w 50% nie oddają jego wyglądu w realu!! Prezentuje się świetnie !! Jestem też pod ogromnym wrażeniem paska, który mimo swojej grubości jest bardzo miękki i delikatny! Reasumując BOMBA!!! A tak wygląda od d... dekielka strony I jeszcze fotka po ciemku 3 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2409 Posted October 6, 2020 Dokładnie takie tez były moje wrażenia , dlatego każdemu polecałem zobaczenie na żywo, jeśli miałby oczywiście taką możliwość. Pasek to mistrzostwo, kolory na tarczy też, a i rozmiar wcale nie jest duży . Fajnie , że Ci się podoba i niech się dlugo i dobrze nosi 😃 1 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6277 #2410 Posted October 6, 2020 3 minuty temu, ArtiP napisał: Dokładnie takie tez były moje wrażenia , dlatego każdemu polecałem zobaczenie na żywo, jeśli miałby oczywiście taką możliwość. Pasek to mistrzostwo, kolory na tarczy też, a i rozmiar wcale nie jest duży . Fajnie , że Ci się podoba i niech się dlugo i dobrze nosi 😃 Dzięki Hodowla xicorrek się powiększa 3 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2411 Posted October 6, 2020 Uuu.... jestem pod wrażeniem i oby tak dalej Ja póki co mam tylko M20 i Mistrala , Sparka już zamówiłem i gdzieś z tyłu głowy chodzi mi Syrena Sport, więc... zobaczymy jak się dogadam ze swoją świnką-skarbobką 😜 Za tę cenę to są naprawdę fajne i dobrze zrobione zegarki . Poza tym są zdecydowanie inne i ludzie zwracają na nie uwagę. To nie kolejna masówka tłoczona w milionach (chociaż szczerze tego życzę) ale póki co jest to jakaś innowacja i świeżość. No i nasze , krajowe 1 Share this post Link to post Share on other sites
Callahan 6277 #2412 Posted October 6, 2020 15 minut temu, ArtiP napisał: Za tę cenę to są naprawdę fajne i dobrze zrobione zegarki . Poza tym są zdecydowanie inne i ludzie zwracają na nie uwagę. To nie kolejna masówka tłoczona w milionach (chociaż szczerze tego życzę) ale póki co jest to jakaś innowacja i świeżość. No i nasze , krajowe Amen 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2413 Posted October 6, 2020 21 minut temu, Callahan napisał: Amen Doszły mnie słuchy , że niebawem dołączy jeszcze jeden członek naszej Mistralowej rodziny , i uwaga.... tez w zielonym kolorze . Wychodzi na to , że chyba w tej barwie najlepiej się ten zegarek prezentuje , choć na swojego niebieskiego też narzekać nie mogę Jednak zielen i bordo ... to po prostu miodzio kolory . 0 Share this post Link to post Share on other sites
arek314 103 #2414 Posted October 6, 2020 Uuu.... jestem pod wrażeniem i oby tak dalej Ja póki co mam tylko M20 i Mistrala , Sparka już zamówiłem i gdzieś z tyłu głowy chodzi mi Syrena Sport, więc... zobaczymy jak się dogadam ze swoją świnką-skarbobką Za tę cenę to są naprawdę fajne i dobrze zrobione zegarki . Poza tym są zdecydowanie inne i ludzie zwracają na nie uwagę. To nie kolejna masówka tłoczona w milionach (chociaż szczerze tego życzę) ale póki co jest to jakaś innowacja i świeżość. No i nasze , krajowe Syrenę dobrze ponosić przed zakupem, a szczególnie zwróć uwagę czy pasuje Ci układ chrono i wskazówek oraz widoczność w różnym świetle. Nosiłem trochę więc rzucę kilka uwag:- Jest bardzo wygodna, i mniejsza niż się wydaje- koronka i przyciski działają bardzo fajnie, czuć że to klasa wyżej niż ST1901- mechanizm NE88 jest fajny - dokładny i naciąg automatyczny działa dobrze. Nie miałem sytuacji że zegarek odłożony w piątek wieczorem w niedzielę rano był rozładowany - minuta chrono płynie zamiast skakać, to kwestia preferencji, ja wolę skaczące - zegarek jest pancerny: obecnie używający nie oszczędza go i regularnie w nim chodzi. Dość często też go nakręca albo przestawia pomimo mojej sugestii że kupię mu rotomat I tak od ponad 3 lat..- w związku z powyższym traktowaniem był dwa razy w serwisie w Warszawie, załatwione szybko i bezproblemowo, choć obstawiam że to były uszkodzenia mechaniczne (noszący się nie przyznaje:) ) Też bym kupił dla siebie, ale nie przepadam za zegarkami o tematyce motoryzacyjnej. Mistral wydaje się bardziej uniwersalny niż moto, mam nadzieję że utrzymam opinię po odebraniu. Dlatego też cieszę się na Circle. Jakby jeszcze miał powstać Spark Chrono....Zdjęcie stare i brzydkie, zobaczę czy uda się zrobić nowe przy najbliższej okazji. Zobaczysz też wtedy jak wygląda Syrena po 4 latach użytkowania (3 ciężkie) 1 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2415 Posted October 6, 2020 7 minut temu, arek314 napisał: Syrenę dobrze ponosić przed zakupem, a szczególnie zwróć uwagę czy pasuje Ci układ chrono i wskazówek oraz widoczność w różnym świetle. Nosiłem trochę więc rzucę kilka uwag: - Jest bardzo wygodna, i mniejsza niż się wydaje - koronka i przyciski działają bardzo fajnie, czuć że to klasa wyżej niż ST1901 - mechanizm NE88 jest fajny - dokładny i naciąg automatyczny działa dobrze. Nie miałem sytuacji że zegarek odłożony w piątek wieczorem w niedzielę rano był rozładowany - minuta chrono płynie zamiast skakać, to kwestia preferencji, ja wolę skaczące - zegarek jest pancerny: obecnie używający nie oszczędza go i regularnie w nim chodzi. Dość często też go nakręca albo przestawia pomimo mojej sugestii że kupię mu rotomat I tak od ponad 3 lat.. - w związku z powyższym traktowaniem był dwa razy w serwisie w Warszawie, załatwione szybko i bezproblemowo, choć obstawiam że to były uszkodzenia mechaniczne (noszący się nie przyznaje:) ) Też bym kupił dla siebie, ale nie przepadam za zegarkami o tematyce motoryzacyjnej. Mistral wydaje się bardziej uniwersalny niż moto, mam nadzieję że utrzymam opinię po odebraniu. Dlatego też cieszę się na Circle. Jakby jeszcze miał powstać Spark Dzięki ! To się nazywa konkretna odpowiedź 0 Share this post Link to post Share on other sites
arek314 103 #2416 Posted October 6, 2020 Mam i ja!Pierwsze wrażenie pozytywne. Jak Koledzy zauważyli trudno uchwycić na zdjęciach tarczę. Do tego na fotkach wskazówki często wychodzą "płasko", a mają fajny wzór ładnie łapiący światło. Fajnie by było mieć przewiercone "uszy", ale rozumiem że to takie moje skrzywienie I wydaje mi się że będzie mu dobrze na jakimś NATO. Wrzuciłem go na ciemny velcro i trzyma się super. 5 Share this post Link to post Share on other sites
paul221 41820 #2417 Posted October 6, 2020 Też uważam, że NATO by mu przypasiło 😀 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2418 Posted October 6, 2020 6 godzin temu, arek314 napisał: Mam i ja! Pierwsze wrażenie pozytywne. Jak Koledzy zauważyli trudno uchwycić na zdjęciach tarczę. Do tego na fotkach wskazówki często wychodzą "płasko", a mają fajny wzór ładnie łapiący światło. Fajnie by było mieć przewiercone "uszy", ale rozumiem że to takie moje skrzywienie Gratuluję ! Szybko doszedł W takim razie trzeba poeksperymentować z jakimś fajnym nato , może faktycznie będzie ciekawie się prezentować 😁 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #2419 Posted October 6, 2020 nanato 😉 1 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2420 Posted October 6, 2020 Chociaż szczerze przyznam , że nato zdecydowanie będzie pasował do Sparka . 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #2421 Posted October 6, 2020 nanato 😉 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2422 Posted October 6, 2020 1 minutę temu, atomtomski napisał: nanato 😉 Adam , jest opcja dokupienia u Ciebie, czy trzeba szukać? 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #2423 Posted October 6, 2020 Te nato mają w Paski Perfekta. Jo go testowałem ale... 0 Share this post Link to post Share on other sites
ArtiP 474 #2424 Posted October 6, 2020 Kolor idealnie trafiony pod tę wersję, no chyba, że komuś zachciało się czerwonej wskazówki 😜 0 Share this post Link to post Share on other sites
atomtomski 107 #2425 Posted October 6, 2020 Dobre 😁 0 Share this post Link to post Share on other sites