Guest Piotr Łazowski #301 Posted March 20, 2016 Czy najpiękniejszy kwestia dyskusyjna ale napewno ma swój charakter i ciężko go pomylić. A i ciężko schodzi z ręki 0 Share this post Link to post Share on other sites
Adamator 158 #302 Posted April 4, 2016 I najpiękniejszy chrono i diver w jednym ;-0 0 Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 207 #303 Posted April 4, 2016 Osobiście od lat podoba mi się niezmiennie 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
Pav 264 #304 Posted April 5, 2016 (edited) Osobiście od lat podoba mi się niezmiennie Staruszek, Rozumiem ze: ... z rozmysłem zamieściłes takiego kandydata do grona najpiękniejszych chronografów, żeby wywołać kontrowersje z Naszej strony i przez to "rozruszać" przedmiotowy temat... Edited April 5, 2016 by Pav 0 Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby. Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 207 #305 Posted April 5, 2016 znajdź taki drugi poza setką wypuszczonych, firma ok, werk ok dużo lepszy niż większość tutaj pokazywanych, stylistyka idealna do teoretycznego przeznaczenia, dopracowane drobiazgi i szczegóły. Kiedyś o mało co go nie kupiłem. Jest wyjątkowy a w swojej formie nosi znamiona piękna na pewno nikt nie powie ze to badziewie, chyba że ktoś, kto nie ma pojęcia to wtedy tak ... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Olszewski #308 Posted April 7, 2016 Aviator MIG-29 Chronograph (Авятор МиГ-29 Хронограф), czyli połączenie rosyjskiego wzornictwa ze szwajcarską precyzją: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Muzzy 4020 #309 Posted April 12, 2016 Ciekawy ten Aviator , podbiję taką kostką : SOH 0 Share this post Link to post Share on other sites
gienek_mkb 885 #310 Posted April 12, 2016 Ciekawy ten Aviator , podbiję taką kostką : SOH To ja biorę niebieskiego i białego Maurycego a resztę możesz sobie zostawić Ogólnie wszystkie mają coś w sobie. Alpina- vintage, biały maurycy-elegant, Breitling-nurek, Oris-sportowiec, niebieski maurycy- uniwersalny 0 Mateusz https://www.instagram.com/gienek_mkb/ Share this post Link to post Share on other sites
rmak 23409 #311 Posted April 12, 2016 To może jeszcze taki, który ostatnio sprawia mi wiele przyjemności. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mat_k 8 #312 Posted April 16, 2016 (edited) To może jeszcze taki, który ostatnio sprawia mi wiele przyjemności. Nie tylko tobie IMO - niedoceniany egzemplarz a na zywo jak zlapie swiatlo to mioooodziooo Edited April 17, 2016 by DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 EWOLUCJA:Casio na komunię --> Casio od dziadka --> Q&Q --> Perfect --> Casio Edifice --> Christian Benoit --> Armani --> Lacoste --> Certina--> Tag Heuer Monaco --> Frederique Constant Automatic --> Maurice Lacroix Pontos --> Omega Aqua Terra --> Longines Hydroconquest Automatic + Oris Big Crown Chronograph + Frederique Constant GMT Share this post Link to post Share on other sites
Guest Cyrhla #313 Posted April 16, 2016 Najpiękniejszy jaki miałem... Pozdrawiam,Konrad. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Olszewski #314 Posted April 16, 2016 (edited) Ciekawy ten Aviator , podbiję taką kostką :(...) Czyżby tą wspaniałą "kostką" był czasomierz - Maurice Lacroix Men Pontos Rectangle Chrono 3 Counters Watch ? Załączona fotografia przebija nawet zdjęcia katalogowe, a samo wzornictwo jest klasą samą w sobie... Edited April 16, 2016 by Jacek Olszewski 0 Share this post Link to post Share on other sites
jslanina 71 #315 Posted April 16, 2016 Dorzucę Tissota, Zuana i Tisell'a 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Olszewski #316 Posted April 16, 2016 (edited) Dorzucę Tissota, Zuana i Tisell'a Tissot PRS 516 Bi-Compax Chronograph prezentuje się szczególnie okazale, a jego indeksy godzinowe są wyjątkowo oryginalne... Edited April 16, 2016 by Jacek Olszewski 0 Share this post Link to post Share on other sites
rmak 23409 #317 Posted April 16, 2016 Nie tylko tobie IMO - niedoceniany egzemplarz a na zywo jak zlapie swiatlo to mioooodziooo Wiesz co mówisz Na czarnym pasku też mu ładnie. 0 Share this post Link to post Share on other sites
grembi 4 #319 Posted April 17, 2016 (edited) @jslanina ciekawy ten zuan. Czy to tak światło pada czy indeks na godz 1 wydaje się jakiś niedorobiony ?? Jaki koszt i skąd brałeś?? Wysłane z mojego Redmi Note 2 Edited April 17, 2016 by grembi 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Olszewski #320 Posted April 28, 2016 RSW Outland Round Chrono Limited Edition - przykład pięknego, ale przy tym kontrowersyjnego wzornictwa czasomierzy... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Bartosz 86 45 #321 Posted April 28, 2016 Piękne i kontrowersyjne to moim zdaniem np zegarki Richard Mille. Ten powyżej jest dla mnie jedynie kontrowersyjny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 42660 #322 Posted April 28, 2016 RSW Outland Round Chrono Limited Edition - przykład pięknego, ale przy tym kontrowersyjnego wzornictwa czasomierzy... RSW-outland-round-chrono.jpgNosiłbyś go? 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites
Jebudu 2213 #323 Posted April 28, 2016 (edited) Nosiłbyś go? Ja bym go poniósł raz - nad wisłę i na dno... Edited April 28, 2016 by Jebudu 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Jacek Olszewski #324 Posted April 28, 2016 Nosiłbyś go? Jeżeli zostałbym ambasadorem tej marki, to oczywiście jak najbardziej... Ewentualnie jego piękno mogliby docenić np. koneserzy sztuki nowoczesnej, która również bywa kontrowersyjna... 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dorian06 42660 #325 Posted April 28, 2016 Jeżeli zostałbym ambasadorem tej marki, to oczywiście jak najbardziej... ...To się nie liczy. Za to płacą. ...Ewentualnie jego piękno mogliby docenić np. koneserzy sztuki nowoczesnej, ...Takich nie ma. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Share this post Link to post Share on other sites