Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, dzis na szczęście udało się nie przeoczyć  :rolleyes:  :D

No fakt , dziś byłeś czujny, jak harcerz na zwiadzie  ;)

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No fakt , dziś byłeś czujny, jak harcerz na zwiadzie  ;)

Tak, i tak jak harcerz na zwiadzie  mchem i korzonkami będę się żywił :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, wskazówki są wypukłe, w sensie w takiej pozycji "^" a nie takiej "V". Na fotkach może nie widać tego dokładnie. Co do zegarka jest w super stanie, koperta na krawędziach kanciasta, bez rys, tarcza czyściutka. Udało mi się chyba kupić ten zegarek zaraz po tym jak Rekiniasty go wrzucił na forum. Miałem jeszcze czarny do pary ale koledze tak się podobał, że mu go sprezentowałem, więc teraz szukam jakby ktoś rozważał sprzedaż. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, wskazówki są wypukłe, w sensie w takiej pozycji "^" a nie takiej "V". Na fotkach może nie widać tego dokładnie. Co do zegarka jest w super stanie, koperta na krawędziach kanciasta, bez rys, tarcza czyściutka. Udało mi się chyba kupić ten zegarek zaraz po tym jak Rekiniasty go wrzucił na forum. Miałem jeszcze czarny do pary ale koledze tak się podobał, że mu go sprezentowałem, więc teraz szukam jakby ktoś rozważał sprzedaż. ;)

Ze wskazówkami to żart raczej był, ich nawet nie da się założyć odwrotnie. Powiedz tylko co masz na myśli pisząc "Miałem jeszcze czarny do pary ....." Ja mam taka w chromie ale czarnej to nie widziałem nigdy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uratowana przed śmietnikiem. Ze względu na stan kolekcji nie zasili ale na pewno pomierzy jeszcze czas na mojej ręce. 

post-66017-0-93424700-1389611001.jpg

Zegarki radzieckie - dobre i tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza wygląda na oryginalną. Raczej miałbym wątpliwości co do koperty, ja jeszcze deluxa w takiej nie widziałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Koperta nie orginalna - od wostoka 2209

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodziło mi tylko o tarczę, bo taką samą mam w swoim, a zdjęcie wziąłem z internetu. Dzięki za info!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś tu za spokojnie więc wrzucam niebiesko-złotego world timera ze znakiem jakości.

Zdjęcia go trochę wymakrowały - w realu wygląda fajniej.

post-60300-0-86211500-1389634917_thumb.jpg

post-60300-0-41214200-1389634928.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś tu za spokojnie więc wrzucam niebiesko-złotego world timera ze znakiem jakości.

Zdjęcia go trochę wymakrowały - w realu wygląda fajniej.

Gratuluję i zazdroszczę :D to szkaradzieństwo jest na mojej liście "poszukiwany - poszukiwana"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

A o co dokładnie chodzi z tym znakiem jakości?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że wskazówki nieoryginalne to już udało mi się ustalić. Ale czy w tym zakupionym przeze mnie właśnie Sportiwnym w porządku jest tarcza? Oryginalna czy nie? Czy do Sportiwnych były w ogóle "warszawskie" tarcze?

http://s4.ifotos.pl/img/S1jpg_epxaesa.jpg

Chyba popełniłem błąd zamieszczając linka zamiast wkleić zdjęcie bezpośrednio. Poprawiam się.

Sport2jpg_epxqxen.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś otworzyłem swoją oczekiwaną cały weekend przesyłkę i proszę, jest mój nowy skarb: Poljot, drugi w kolekcji dołącza do swojego starszego brata a rónocześnie ląduje na nadgarstku !

5ac986d2929bd7dd.jpg

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

To już jest szczyt lenistwa... chwalić się nowym nabytkiem linkując do All... Jeszcze żeby sprzedawca miał jakieś zdjęcia miłe oku... Fuj...

Ładna Rakieta Gregorian - gratulacje! 

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najnowszy nabytek, a zarazem pierwszy Poljot w kolekcji 

poljot garnitur004

poljot garnitur003

poljot garnitur002

poljot garnitur001

Posiadane zegarki : Pierre Ricaud kwarc, Casio Edifice EF-305 1A, Rakieta "UFO" z lat 80, Wostok Komandirski z lat 70, Poljot garniturowiec, Mołnia pasówka współczesna (werk 3602)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze z zegarkowych życzeń na nowy rok spełnione :) P

Dzisiaj z Ukrainy przyleciała ona... Czajka stadion. Jest piękna, dostojna, a jej stan określiłbym jako bdb-.

Zielona tarcza na której lakier nie jest połuszczony. Brak istotnych przetarć na kopercie. Mniami...!!!! Zdjęcia nawet w połowie nie oddają jej piękna... :wub:

Dodatkowo moja czajka posiada na deklu grawer z 1980. No właśnie, może ktoś z szanownych kolegów rozszyfruje ten napis?

post-31719-0-04967100-1389642091_thumb.jpg

post-31719-0-80480600-1389642101_thumb.jpg

Edytowane przez daktarin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W DZIEŃ 30 URODZIN OD RODZICÓW  tylko nie wiem co na dole jest napisane bo zdjęcie niewyrazne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi