Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

W katalogu też są chromowane koperty plus złocone indeksy i wskazówki.A znaleźć oryginalne koronki do kirowa to nie taka prosta sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W katalogu też są chromowane koperty plus złocone indeksy i wskazówki.A znaleźć oryginalne koronki do kirowa to nie taka prosta sprawa.

W katalogu z 1960 roku tego modelu nie ma, dalej nie szukałem. Nie upieram się, jestem zwyczajnie podejrzliwy, bo widywałem je głównie w złocie.

A co koronek: najlepszym źródłem są pudełka ze szrotem u zegarmistrzów. Z częściami zamiennymi był wielki problem w tamtych czasach, pozostaje grzebanie w złomie.

pozdrawiam

Narfas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bym zobaczył na allegro to też bym miał wątpliwości,chociaż kopert krabów też było kilka rodzai i nie zawsze wszystko pasuje.Ale kupowałem w Czechach od ludzi którzy chodzą po wioskach i skupują starzyznę i na 100% nie mają głowy do jakiś przekładek. 

Tu jest taki jak mój,tyle że z lipną koronką http://forums.watchuseek.com/f10/kirowskie-467181.html

Edytowane przez buran69

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdrościłem Romanowi i wreszcie mam swojego upragnionego Saljuta. :D  Rocznik 4-53 i piękny stan

Oczwiscie od pukać w nie malowane ale gdybyś kiedyś potrzebował nerki to oddam ci jedną bo drugą dla Romana za zdobionego K43

Jeśli chodzi o staruszki to zdecydowanie GURU jecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcze w świetnym stanie , koperty tez można doprowadzić do pięknego stanu , stalowe jak się nie mylę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczwiscie od pukać w nie malowane ale gdybyś kiedyś potrzebował nerki to oddam ci jedną bo drugą dla Romana za zdobionego K43

Jeśli chodzi o staruszki to zdecydowanie GURU jecie

:D Warto było nawet najdroższe uszko na świecie dokupić prawda? :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@zasadas - dzięki :) 

@MWATCH - koperty stalowe, koronki też, choć w dzisiejszym zakupie jest ona nieoryginalna ale stalowa :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to moje ostatnie "wpady". Zdjęcia coś mi jednak dziś nie idą ;)

Łucz z pieruńsko rzadką tarczą w białe kwadraciki. Nie jest może w jakimś cudnym stanie, ale padlina to też to nie jest :D 

post-60883-0-52086300-1413708739_thumb.jpeg

Dwie rakiety, obie na fajnym chodzie :)

post-60883-0-35434700-1413708824_thumb.jpegpost-60883-0-78750600-1413708823_thumb.jpeg

Poljot olipmijski. Piękny stan tarczy, koperta nie najlepszych lotów, ale wżerów nie ma. Słonce mi przeszkadza zrobić lepsze zdjęcia.

post-60883-0-17591100-1413708907_thumb.jpeg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza w Rakiecie jest czarna, czego nie widać może na zdjęciu ;) A tego łucza wyrwałem w stanie kiepskim i jakoś teraz wygląda :D

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tarcza w Rakiecie jest czarna, czego nie widać może na zdjęciu ;) A tego łucza wyrwałem w stanie kiepskim i jakoś teraz wygląda :D

A wygląda jakby tylko obwód był czarny a środek czekoladowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman - super Kirov. Graty

kchrapek - powiem szczerze - trochę mnie tym Wostokiem zdenerwowałeś :(  Brakuje mi tej tarczy w kolekcji. Super stan. Gdyby Ci przeszkadzała - daj znać. Chetnie przygarnę.

Dzisiaj jednak na ukojenie wpadła mi w ręce całkiem przypadkowo Rakietka na 23 kamieniach. Zegarek który bardzo rzadko gości na aukcjach. Jeden z tych które zostały na mojej liści.

DSC_0569.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O rany - Kris?!?!?!?! Ta Rakieta juz od półtora roku nie daje mi spokoju.

Gratuluje i zazdroszcze. 

Swoją drogą to dlaczego  Rakieta z kamienną tarczą nie  może do mnie "wpaść przypadkowo"?  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kris i Ty mówisz coś o zdenerwowaniu? :angry:  Po Twojej rakiecie :wub:  to już w ogóle nie będzie co pokazać. Pozamiatałeś po całości! Chyba się na znaczki przerzucę :)

Gratuluję i baaaaaaaaaardzo zazdroszczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wygląda jakby tylko obwód był czarny a środek czekoladowy :)

Nightdream - dokładnie tak wyglada na fotce jak pisze  kchrapek , ale i tak jej zazdroszcze :) gratki

Edytowane przez somerto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A U MNIE JESZCZE TAKIE DUDKO SIĘ TRAFIŁO   OCZYWIŚCIE SPRAWIŁEM NA INNEJ BATERII I Zarybił  

gallery_60023_1914_75117.jpggallery_60023_1914_16654.jpggallery_60023_1914_39470.jpg

Edytowane przez MISTYK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi