Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Skromne dwie Rakiety kostki ze znakiem jakości:

post-61474-0-74811500-1425384912_thumb.jpg

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ringozłoty prim kwarcowy

xH9drh.jpg

Edytowane przez JAN89R

gdybym nie zbierał radzieckich czasomierzy... ....zbieralbym ruskie zegarki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta niesforna Rakieta wygląda znajomo....

Tak to jest jak się człowiek za długo waho :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem...wisiała chwilę na allegro w opcji kup teraz :) Było to jednak wystarczająco długo, żeby poprosić o dokładniejsze fotki na maila i je obejrzeć, więc możesz sobie pluć w brodę ;) Nie ma grama rdzy, absolutnie żadnych rys na kopercie a tarcza jest w stanie bardzo dobrym, no..może poza prawą stroną, którą może udałoby się wyczyścić, ale nie zamierzam  :)

Edytowane przez Nightdream

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję przepięknego garniturowca Panie Arturze :) Będzie noszona, czy dostaje dożywocie w gablocie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie planowałem dziś zakupów, a tu proszę :) Zdjęcie z tel, a zegarki przed spa :)

post-41034-0-81460700-1425402902_thumb.jpg

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję przepięknego garniturowca Panie Arturze :) Będzie noszona, czy dostaje dożywocie w gablocie? :D

Dzięki :) Jak mi sprzątnął taką chyba Kris z aukcji od pmwas'a, to postanowiłem sobie taką sprawić i udało się...tle, że nieco taniej :P

A czy będzie w gablotce czy na ręce...nie wiem, wolę jednak większe rozmiary, więc raczej nie będzie częstym gościem na nadgarstku .....chociaż? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie planowałem dziś zakupów, a tu proszę :) Zdjęcie z tel, a zegarki przed spa :)

Sympatyczny łuczyk. I zdaje się w świetnym stanie. Ile to ma w uszach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 mm miałem dwa takie i się pozbyłem... ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sympatyczny łuczyk. I zdaje się w świetnym stanie. Ile to ma w uszach?

Dokładnie - 20 mm :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki za post pod postem, zdjęcia nie weszły w jednym ;)

Zdjęcie przedstawiające 4 zegarki, każdy ma jakieś uszkodzenie mechaniczne, czarny tak jak widać brak szkiełka i sekundnika, rakieta sekundnik zablokowany pod wskazówkami, czyli zegarek chodził a teraz sekundnik go trzyma, wostok chodzi tylko że przy nakręcaniu przeskakuje i można tak go nakręcać cały dzień, cztery obroty i od nowa, poljot budzik chodzi i dzwoni oczywiście tylko że wskazówki luźno latają, wystarczy leciutko puknąć i mamy zmianę czasu :) na ostatnim zdjęciu widać, podobno żona za mocno pociągnęła koronkę i urwała ;). Żeby nie było ze sprzedającym doszliśmy do porozumienia, przeceniliśmy je a zegarki zamieszczam jako nowe nabytki a nie żale uwaga na......

post-72726-0-63222800-1425461567_thumb.jpg

post-72726-0-66515700-1425461568_thumb.jpg

post-72726-0-52621400-1425461569_thumb.jpg

Edytowane przez Pilot353

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście mnie to za przeproszeniem "WALI" czy się dogadaliście czy nie i w jaki sposób bo to nie moja sprawa ale warto by było odnieść się do zarzutów - po zegarkach poznaję że był to zestaw wystawiony przez kolegę Songo  na naszym bazarku.

Szkoda że to obserwuje i nie odniesie się do zestawu tutaj prezentowanego i uszkodzeń jakie te zegarki mają bo pamiętam ze zdjęcie było zbiorowe i z daleka a opis jasno wskazywał że zegarki są w bardzo dobrym stanie czemu przeczą pokazane zdjęcia - trochę się teraz zmierzwiłem bo sam chciałem je kupić tylko wcześniej po negocjować cenę która była dosyć wysoka z tego co pamiętam - cieszę sie że to na mnie nie padło a koledze Pilot mogę tylko współczuć władowania się na minę

Wielu z nas sprzedaje i kupuje czasem różnie dwoje ludzi może  odbierać stan dobry czy bardzo dobry ale zniszczona tarcza , brak szkła , wręcz paskudny stan niektórych tarcz jasno wskazuje na stan mniej niz dostateczny w dodatku podobno nie działają - jeden czy dwa zacięte mozna zrozumieć ale podobno uszkodzonych jest więcej

Nieładnie Panie kolego Songo 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo dobry stan to jak dla mnie zegarek sprawny na dobrym chodzie z małymi rysami na kopercie, troszkę przytarta koronka i możliwe braki w wypełnieniu wskazówek plus ryski szkiełka bez problemowe do spolerowania przy czym jak występują te wady wszystkie na raz to już stan dobry + (generalnie tylko takie wady które da się usunąć małym kosztem). No i jakiekolwiek uszkodzenia na tarczy nie dały by mi powiedzieć o zegarku, że jest w stanie bardzo dobrym. Nie wiem jaką klasyfikację mają pozostali forumowicze... ale chyba trzeba się zgodzić z tym co napisał kolega Paweł Bury ta oferta to mina bo za bardzo dobre stany jest bardzo dobra cena a za dostateczne przecena

Edytowane przez rysqut

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z kolegami, ja zegarki z forum kupuję zazwyczaj "w ciemno". Takie zachowanie to potencjalnie niebezpieczny precedens

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż, kolejny raz potwierdza się się fakt, że forum przyciąga miłośników, nie zawsze zegarów i zegarków. Widać dla niektórych biznes jest ważniejszy niż uczciwość względem kolegów z forum. Smutne to, ale z takie właśnie powodu warto moim zdaniem przypominać od czasu do czasu użytkowników, sprzedawców z allegro, którzy delikatnie mówiąc minęli się prawdą przy kilku transakcjach licząc, że po jakimś czasie wszyscy zapomną. Jakiś czas temu zostałem za to nawet skrytykowany, bo po co wywlekać stare sprawy, przecież to uczciwy sprzedawca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dodatku 4 składaki, no niezły zestaw...  :unsure:  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo zmęczona ta staruszka ,ale ma swoje lata.

Zdjęcia słabe z komórki ,na żywo wygląda lepiej.

Sprawna ,ładnie tyka

post-56002-0-59885600-1425475804_thumb.jpg

post-56002-0-52014600-1425475871_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie takie trzy soviety wczoraj przybyły.,Może stan nie jest bardzo dobry,ale w miarę przyzwoity,zegarki są na chodzie i maja piękne mechanizmy.,Ciekawostką jest  opis zamieszczony przez sprzedającego  "3 vintage Russian wristwatches I am not sure of the makers as the dials is in Cyrillic"

post-67292-0-01350700-1425476424_thumb.jpg

post-67292-0-45726400-1425477958_thumb.jpg

post-67292-0-97964500-1425477973_thumb.jpg

post-67292-0-09495900-1425477987_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję nabytków  :) Jak nie był pewny, to i napisał ;)

Edytowane przez oprzemyslaw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bazarkowy zakup z tego tygodnia :D Nie tylko na allegro można upolować ładną sztukę w baaaardzo dobrych "piniondzach" :D

post-60883-0-43985700-1425491997_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Ja też zgadzam się z kolegami odnośnie tych zegarków, jestem od niedawna na forum i też zegarki kupowałem w ciemno, miałem zaufanie do kolegów a teraz ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi