Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszałem o "Duchu Puszczy" ale niestety jeszcze nie mieliśmy przyjemności się poznać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cat - gratuluję ślicznotki, aż miło popatrzeć :D

Może nowy nie jestem, ale podlasie gościnne i zawsze możemy się umówić. U nas w puszczy trunki niezłe robią - tylko przyjezdni od nich pamięć na tydzień tracą. Ale obiecuję was pilnować  :D

Bywałem i kosztowałem różnorakich specyjałów....................mają chłopaki po prostu talent ;) Jak koleżanka mażonka postanowi odwiedzić familiję to się zapowiem :D

Słyszałem o "Duchu Puszczy" ale niestety jeszcze nie mieliśmy przyjemności się poznać ;)

Wąski jak się ładnie uśmiechniesz do kolegi to może dopuści cię do delikatnych badań organoleptycznych ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to impreza nam się szykuje jak ta-la-la :) Oczywiście dopiszcie nie do ogniska, wymagający nie jestem i na podlasie nie mam jakoś daleko :)

"Duch puszczy" jest mi obcy jak dotąd ale chętnie wezmę udział w seansie spirytystycznym :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To skoro "Duch" w narodzie jest :D pora pochwalić się nabytkami, różnie z tą nowością jest, ale nie pokazywałem jeszcze. Dzięki Hipek :)

post-58041-0-58769700-1383998899.jpg

post-58041-0-07509500-1383998914_thumb.jpg

post-58041-0-50718300-1383998928_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czarnulka i Wostoczek  śliczności. Gratuluję nabytków :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, ale zapewniam Was, że na żywo biała Pobieda bije pozostałe na głowę :) niestety fotograf ze mnie żaden.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Biała Pobiedka też jest ładna, ale osobiście nie bardzo lubię tego typu tarcze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie perełka - Admirał Kuzniecow. Jedyny jaki widziałem w tym roku z sygnowaniem "Сделано в СССР" !

Większość tych egzemplarzy albo nie posiada sygnowania (czyli '92-93) albo jest po prostu zupełnie noworosyjska. 

post-60300-0-65961800-1384010429.jpg

post-60300-0-75165100-1384010430.jpg

post-60300-0-76302800-1384083806_thumb.jpg

Edytowane przez Gregorian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie perełka - Admirał Kuzniecow. Jedyny jaki widziałem w tym roku z sygnowaniem "Сделано в СССР" !

Większość tych egzemplarzy albo nie posiada sygnowania (czyli '92-93) albo jest po prostu zupełnie noworosyjska. 

Był jeszcze ten, nieźle poszedł ten składaczek :) http://allegro.pl/zegarek-wostok-cccp-admiral-kuzniecow-i3644996022.html

No ale koperta po jednym z najfajniejszych komandirów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Był jeszcze ten, nieźle poszedł ten składaczek :) http://allegro.pl/zegarek-wostok-cccp-admiral-kuzniecow-i3644996022.html

No ale koperta po jednym z najfajniejszych komandirów :)

No tak. Specyficzny knot z uszkodzeniami na tarczy.

A i tak parcie było na taki model - żeby na składaka z dodatkowymi uszkodzeniami tarczy dać 61zł to trzeba być naprawdę zafascynowanym możliwością nabycia radzieckiego Admirała Kuzniecowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojciech, gratuluję nabytków, pierwszej jeszcze nie mam.

Edytowane przez waski123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Wojciech, gratuluję nabytków, pierwszej jeszcze nie mam.

Mam takie 2 sztuki... więc jak chcesz to zapraszam na pw, może się na cos wymienimy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Fajne nabytki Wojciech1500 - pabiedki szczególnie. Noworadziecki komandir Gregoriana też ciekawy. 

Mnie się trafił też taki rzadziej spotykany kawaleryjski wynalazek: 

jesdulski2.JPG

Trafił się w bardzo ładnym stanie z wyglądu, lecz niekompletny: bezel zakupiłem na forum a zaczep sprężyny na nowo został usadowiony w bębnie i tak i ja mam pierwszego komandira. Tym samym klan "bezelowatych" rusków zyskał u mnie nowego towarzysza:

bezelaste.JPG

Edytowane przez D@dik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, chyba takiego jeszcze nie widziałem :) Tarcza nie jest specjalnie urodziwa ale za to zegarek praktycznie NOS  :rolleyes:  B)

Fajny nabytek :)

Ps. Jeszcze dzisiaj pochwalę się nowym komandirem  :3 ale pewnie powiecie że przepłaciłem :)

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

D@dik

Kawaleryjski bardzo ciekawy i rzadko spotykany. Gratulacje.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Jak czytam na blogu, to zakupiłeś go razem z paskiem ;) ? Za sam pasek już się praktycznie opłacała ta dyszka xD

Tak z paskiem, choć wyjątkowo tego typu nie lubie.... jutro kupię u górali rzemieślnicze :) (skórzane mają po 4zł) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi