Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Hendrix89

G. Gerlach Dywizjon 303 - II ETAP

Rekomendowane odpowiedzi

I za co zabieramy się w następnej kolejności?

A pozwolenie naczalstwa dostał kolega ?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pozwolenie naczalstwa dostał kolega ?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Pozwoleństwo o zapytaństwo.

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś i jutro nie powiem Wam nic!

Od 8 zapier*alałem jak chiński motorek z ażurami, płotkami papieskimi i zaporami, banerami, roll upami, stojakami do parasoli, które musiałem przetaczać sam przez kilkaset metrów, a których dwie osoby nie były w stanie podnieść, parasolami, sprzętem muzyków, namiotami, kegami z piwem, itp. Miało być do przygotowań 50 osób, a 80% roboty odje*aliśmy w porywach do 10 osób, przygotowując imprezę docelowo na kilka tysięcy osób na bardzo dużej powierzchni. Jestem do tego stopnia padnięty, że nawet nie zostałem na koncertach, mając dostęp do strefy vip, gwiazd i wszelkich alkoholi. Do tego jeśli doliczymy piękną pogodę i słoneczko, które mnie topiło cały dzień, zepsutą klimę, na którą muszę wydać ponad 2 kafle, a bez której gotuję się w aucie, to naprawdę dzisiaj nie jestem w stanie nic a nic Wam napisać o czymkolwiek :)

Edit. Jutro powtórka z rozrywki, ale n szczęście większość zostanie, tak jak stoi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a po co dwa kafle ... do obi i instaluj nowa - patrz zdjecie :P:lol:

air-conditioning.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

problemu z numerem 21 już nie ma: 21 dla ksylo1

dla mnie poproszę nr 61

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapiszę sobie.

A resztę sporów będę załatwiał jak wypocznę.

A dziś do 2 koncert, a w nocy sprzątamy teren do rana <czaczacza>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyrazy uznania dla Kolegów "Taborek" i "ksylo1" za wzajemne zrozumienie i rozwiązanie "problemu" ;) bez angażowania Hendrixa89.

Wszyscy którzy twierdzili że bez "rozlewu krwi" się nie obejdzie, pewnie są teraz rozczarowani że "wybory" potoczyły sie gładko, tak jak przystało na kulturalnych ludzi :D

Mam nadzieję że Koledzy "flight, turdus, uplift i Darek-zegarek" pójdą za przykładem Kolegów i bez zbędnego zawracania głowy Hendrix'owi rozwiążą swoje spory pomiędzy sobą :D

Ze swojej strony cieszę się, że mogę z Wami uczestniczyć w tym projekcie. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy będą numery dla spóźnialskich?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A kiedy będą numery dla spóźnialskich?

Kolego, jakoś nie widzę byś figurował na głównej liście, więc jeżeli Jesteś z listy rezerwowej, to pewnie numer będziesz wybierał po użytkownikach którzy zarezerwowali więcej niż jeden zegarek, po tym jak wybiorą numery z pozostałych wolnych, dla kolejnych swoich zegarków. Przynajmniej tak podał do wiadomości Hendrix89, który jest w tej kwestii kompetentną osobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeca napisałem,że dla spóźnialskich,czyli z rezerwowej i wiem,że Hendrix jest głównym"mieszaczem" ;) ale tak tydzień,dwa,czy? W ten deseń.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeca napisałem,że dla spóźnialskich,czyli z rezerwowej i wiem,że Hendrix jest głównym"mieszaczem" ;) ale tak tydzień,dwa,czy? W ten deseń.

Aaa... tego to nie wiedzą nawet najstarsi górale :P Jak widzisz, ostatnio Hendrix wydłużył swoją dobę do 48 godzin ;) i byłoby nietaktem z "naszej" strony wybijać Go z tego rytmu :P Spoko, spoko Hendrix ma na wszystko oko :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od jutra będę miał kontakt z Darek-zegarek i będziemy wyjaśniać konflikt z Uplift.

Załatwię konflikt flight vs. Turdus i idziemy dalej.

Dziś jeszcze natomiast nie spałem, a do 6 rano biegałem z tymi naszymi zabawkami dużymi, więc nie myślę zbyt sprawnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1...2...3... próba mikrofonu

Heh, a już myślałem, że mam banana :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak łatwo chciałbyś się z tego wywinąć ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: żyjesz po tych Juwenaliach Ślunskich ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hendrix89 masz jakąś datę kiedy robimy kolejne zaliczki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink: żyjesz po tych Juwenaliach Ślunskich ? :P

Bodzian, Hendrixowi zdaje się chodziło o co innego z tym bananem, musiałbyś prześledzić ten temat od początku do końca ;)

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/74721-zegarki-klubowe-forumowe-etc/

Hendrix89, wiem że to OT, ale trzymaj się i nie daj się prowokować, bo szkoda by było. Kto umie czytać, ten sam sobie wyrobi opinię jak to wszystko wygląda ;)

Ja jako milczący obserwator składam wszystkim życzenia powodzenia w realizacji projektu D303, będziecie mieli piękny zegarek i tylko to się liczy :)

CASIO: DW-6600, DW-6900, GW-M5600-1ER, DW-5600E, DW-5400, GW-5600J, DW-270, DW-9005, DW-003X-3T, MDV-106-1AV | TIMEX: Iron. T70381, Exped. T44921, Iron. T77701, T2N560 Chrono, Exped. T49261, Exped. T49101, Exped. T49451, Iron. 746-DE (klasyczny), T24471, Iron. T51292 | WOSTOK: nieznany model, 17 kam. | MEISTER ANKER Quarz, lotnik | POLJOT: automat, mech. 2616.2H, 23 kam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Janus_Rafał, no nieee, ale najwyżej zebrałbym Wasze e-maile przez priv i dalej temat prowadził na swoim blogu ;)

Bodzian, żyję, żyję. Ba, nawet teraz włączyłem się z Samorządem w kolejną akcję (zapraszam: piechur.eu), generalnie czasu na nic nie mam (ale projekty na zaliczenia i wiedza na egzaminy, to w lesie, zdecydowanie w lesie). :D

blake, czekamy na prototypy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koledzy, towarzysze (!).... z żalem zawiadamiam, że nasz Hendrix zarobił bana-na 24 h. Wojuje teraz z Wielkim Starcem na polach swojego Har-Magedonu. A wielka moc zstąpiła, i sila zlęgo na niego..

Czekamy Hendrix ;) Niech Moc bedzie z Tobą!

Pogrążony w zadumie.

ps. I rzekł: „drażnię lwa z brodą zamiast grzywy, pisząc o jego testach portkowych bezela”

kto ma oczy niechaj czyta. Albowiem biada tym, którzy patrzą, lecz nie widzą, słyszą, lecz nie słuchają ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojuje teraz z Wielkim Starcem na polach swojego Har-Magedonu. A wielka moc zstąpiła, i sila zlęgo na niego..

Czekamy Hendrix ;) Niech Moc bedzie z Tobą!

Pogrążony w zadumie.

ps. I rzekł: „drażnię lwa z brodą zamiast grzywy, pisząc o jego testach portkowych bezela”

kto ma oczy niechaj czyta. Albowiem biada tym, którzy patrzą, lecz nie widzą, słyszą, lecz nie słuchają ;)

:D Dziękuję, jestem zaszczycony. Tak na razie to jest tylko blokada pisania postów, a nie ban, jednak jak mu zależy, to dostanie i bana, mnie nie zależy, ale nie jestem głuchy na prośby.

Piotr Ratyński

Adhibe rationem difficultatibus. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bodzian, Hendrixowi zdaje się chodziło o co innego z tym bananem, musiałbyś prześledzić ten temat od początku do końca ;)

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/74721-zegarki-klubowe-forumowe-etc/

Hendrix89, wiem że to OT, ale trzymaj się i nie daj się prowokować, bo szkoda by było. Kto umie czytać, ten sam sobie wyrobi opinię jak to wszystko wygląda ;)

Ja jako milczący obserwator składam wszystkim życzenia powodzenia w realizacji projektu D303, będziecie mieli piękny zegarek i tylko to się liczy :)

:) wiem o co chodzi z "bananem", właśnie teraz Hendrix go dostał w nagrodę za "skuteczne drażnienie". Temat też znam od początku do końca... Jak "na razie" nie zabieram tam głosu :P Kilka postów wcześniej wyraziłem się jasno co o tym myślę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pierwsza próbka tarczy :) W wersji angielskiej, gdyż taki wzor początkowo dostali. Ale bedzie polska. Niewiele widać, ale wrzucam, żeby było wiadomo, że coś się dzieje :) Z kilka dni mają być wskazówki i koperty.

post-45237-0-15232200-1338281051_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda jak porcelana, taka błyszcząca...

edit: IMO te okręgi przy indeksach za grube

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.