Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość 0.1

Policzmy FROGMANy

Rekomendowane odpowiedzi

A Frog nie jest szefem wszystkich szefów ?;), gratulacje-niech się dobrze nosi i cieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dojechała żaba.

Marku ile masz w nadgarstku, bo nie pamiętam?

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż zmierzyłem w tej chwili z ciekawości - 21. Ale jest gorąco więc pewnie na wieczór spadnie o 0.5cm

Całkiem sporo, to widać właśnie po nowym Romku i Frogu, że leżą całkiem całkiem.

Miałem klikać żabkę NV, ale wyglądałaby jednak groteskowo na moim 17,5 cm nadgarstku :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całkiem sporo, to widać właśnie po nowym Romku i Frogu, że leżą całkiem całkiem.

Miałem klikać żabkę NV, ale wyglądałaby jednak groteskowo na moim 17,5 cm nadgarstku :D

Być może, u mnie 18,5 cm, ale nie sam obwód się liczy, ale także ogólna budowa dłoni, nadgarstka, przedramienia.

post-99669-0-83422600-1535828312_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A GWG, GPW nosisz i wygląda groteskowo?

Przecież średnicowo Żaba jest od nich mniejsza ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A GWG, GPW nosisz i wygląda groteskowo?

Przecież średnicowo Żaba jest od nich mniejsza ;)

Ale rozstaw uszu nie i pasek długaśny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale rozstaw uszu nie i pasek długaśny...

Pasek można skrócić.

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby z tego zegarka nie wycieli barometru to sorzedalbym nerke zeby go kupic... gratuluje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój jest. I będzie. Choćbym miał go nosić raz a roku na nurkowanie. Ten zegarek ma w sobie coś. Wygląda obłędnie z tym mimośrodem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego kupiłem tylko i wyłączenie z powodu wyglądu. Kolorystyką i kształtami nawiązuje do G z lat 90tych i to mi się najbardziej w nim podobało. Wiec jest GF-8235 pomimo, że GWF-D1000 można kupić taniej i jest naładowany bajerami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może to nie najlepsze miejsce ale chodzi mi po głowie ostatnio frogman gwf lub gf jakby ktoś chciał sprzedać pisać na priv.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swojego kupiłem tylko i wyłączenie z powodu wyglądu. Kolorystyką i kształtami nawiązuje do G z lat 90tych i to mi się najbardziej w nim podobało. Wiec jest GF-8235 pomimo, że GWF-D1000 można kupić taniej i jest naładowany bajerami

Popieram twój wybór jak najbardziej, też mam ogromny sentyment do 8200 z lat 90'

f399ca2b4baa6f4b.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram twój wybór jak najbardziej, też mam ogromny sentyment do 8200 z lat 90'

Konkretna kolekcja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki,

Też myślałem o tym jubileuszowym, ale ostatecznie wolałbym jednak w tej cenie jednego z tych dwóch żaboli :

ad819637457785bd.jpg

2df84b5890b4c550.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pasek od gwf pasuje do wersji gwf-d1000? Czy ktoś próbował takiej przekładki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy pasek od gwf pasuje do wersji gwf-d1000? Czy ktoś próbował takiej przekładki?

Nie ma takiej opcji.

Dopisuje od razu 2x gwf-1035F

2a886e9e64e43244b4b2ff4067d8e3b2.jpg

Mistrz edycji :lol:7FnFWZl.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.