Dorian06 39602 #101 Napisano 21 Sierpnia 2012 Wklejił byś zdjęcie tyłeczka i jak świeci 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #102 Napisano 21 Sierpnia 2012 Wkrótce będą. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 39602 #103 Napisano 21 Sierpnia 2012 Czekam z niecierpliwością. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4269 #104 Napisano 26 Sierpnia 2012 Cześć Michał.Dawno nie zaglądałem na forum...teraz wszedłem i zobaczyłem kolejny twój zegarek (jesteś maniakiem, zakupoholikiem) : )Gratuluję kolejnego nabytku. Nigdy jakoś mi nie robił ale teraz dzięki Twoim zdjęciom inaczej na niego patrzę!Mam nadzieję, że kiedyś zobaczę go na żywo.Gratuluję nabytku!! 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #105 Napisano 26 Sierpnia 2012 Cześć Piotrek, rzeczywiście dawno Cię nie widziałem. Fajnie, że znów z nami jesteś Dzięki, jest naprawdę super. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #106 Napisano 27 Sierpnia 2012 Gratulacje Michał, świetny wybór. Dla mnie też AP Diver to taki trochę "ultimate sport watch". Napisz jak ci się go nosi - w porównaniu do innych zegarków tej wielkości / wagi? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #107 Napisano 28 Sierpnia 2012 Cześć Klaudiusz, nosi się go bardzo fajnie, dzięki wygodnej gumie, choć tak jak juz wcześniej wspominałem, mogli dodać tej gumie trochę więcej finezji. Najlepsze jest to, że można bardzo łatwo się "naciąć" kupując ten zegarek nie przymierzając go wczęśniej. Jego gabaryty są naprawde pokaźne, a rozmiar 42mm. wydaje się robić złudne wrażenie. AP Diver wcale nie jest mniejszy od moich zegarków, które mają koperte 44mm (Panerai, IWC Aqua itd). Niemniej jednak ja mam spory nadgarstek i jego rozmiar mi w ogóle nie przeszkadza. Waga jest bardzo ok. szczerze powiedzawszy, to czasami zapominam, że mam go na nadgarstku 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #108 Napisano 28 Sierpnia 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rohi 974 #109 Napisano 28 Sierpnia 2012 Carlito, wiem, że trochę nie na temat, ale nie mogę powstrzymać ciekawości - czyżby "The Diver" tak Tobą zawładnął, że na bazarek ostatnimi czasy powędrowało wszystko inne? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 39602 #110 Napisano 28 Sierpnia 2012 Zbiera na Lange :lol: :lol: :lol: I słusznie. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #111 Napisano 28 Sierpnia 2012 Carlito, wiem, że trochę nie na temat, ale nie mogę powstrzymać ciekawości - czyżby "The Diver" tak Tobą zawładnął, że na bazarek ostatnimi czasy powędrowało wszystko inne? Nie, poprostu mam kilkanaście zegarków, z czego używam może połowe, reszta leży i się tylko kurzy. Bez sensu je trzymać. Chce się ograniczyć do 6-7 zegarków. Pozatym mam nowe zachcianki zegarkowe, chce jeszcze kolejnego AP, JLC Reverso, IWC Portuguese... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1638 #112 Napisano 28 Sierpnia 2012 Te AP im dłużej się nosi tym bardziej się podobają Mi pomimo rachitycznego nadgarstka (w porywach 17)również super wygodnie się go nosi. To w dużej mierze zasługa gumy i kształtu ucha.Jak jakiś czas temu przymierzyłem sobie IWC Aquatimera to się zadziwiłem jaki to maluszek przy AP 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #113 Napisano 28 Sierpnia 2012 Waga jest bardzo ok. szczerze powiedzawszy, to czasami zapominam, że mam go na nadgarstku Zapewne spora zasluga gumy - musi byc naprawde wygodna Moze jakas recenzja bedzie? - chetnie bym poczytal lub obejrzal/posluchal. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #114 Napisano 28 Sierpnia 2012 Nie umiem pisać recenzji, niestety nagrywać filmów również. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk_kamil 6839 #115 Napisano 5 Września 2012 witam, ponawiam prośbe Michała: fotka tyłka + jak świeci. zatem...poproszę 0 Czas zmienia perspektywę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #116 Napisano 5 Września 2012 Muszę się w końcu za to zabrać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sikkens 3 #117 Napisano 5 Września 2012 Michał jeden z piękniejszych zegarków w Twojej kolekcji ! Ten Audemars powala !!Jest doskonały! Wielkie gratulacje 0 Pozdrawiam, Dawid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #118 Napisano 5 Września 2012 Dzięki Dawid 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #119 Napisano 20 Września 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #120 Napisano 29 Września 2012 Wspaniały ten Diver - nic więcej dodawać nie trzeba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #121 Napisano 14 Stycznia 2013 Pare takich se strzałów 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #122 Napisano 28 Stycznia 2013 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot Pirx 3 #123 Napisano 28 Stycznia 2013 Piękny zegarek. Widać, że światnie leży. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
byken 0 #124 Napisano 28 Stycznia 2013 To jest moje największe marzenie zegarkowe kto wie, może kiedys będzie mnie stać, zeby je spełnic. Gratuluje Carlito. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #125 Napisano 28 Stycznia 2013 Dzięki chłopaki Piękny zegarek. Widać, że światnie leży.Leży rzeczywiście dobrze, natomiast nie polecam tego zegarka ma mniejsze nadgarstki... To jest moje największe marzenie zegarkowe kto wie, może kiedys będzie mnie stać, zeby je spełnic. Gratuluje Carlito. Trzymam w takim razie kciuki za spełnienie marzeń, zegarek jest absolutnie wart każdej złotówki Na żywo wygląda dużo lepiej, niż na moich fotkach, ciężki to model do fotografowania. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach