Adi 4707 #751 Napisano 22 Października 2015 Ten zegarek wygląda świetnie. Na swojej dedykowanej fabrycznej bransolecie. Wszystkie inne opcje są wizualnie słabsze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6680 #752 Napisano 22 Października 2015 super wygląda jeszcze na tej od Strapcode chyba Super Engineer lub podobnej. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #753 Napisano 22 Października 2015 Bez zdjecia sie nie liczy Fotograf ze mnie marny, a i jedyny aparat ktory posiadam to w telefonie wiec nie ma co robić obciachu. Z tego co widac wiele osób tutaj wstawia bajeczne zdjecia, łącząc dwie pasje w jednym miejscu tzn zegarki i fotografowanie.Przy najbliższej okazji podskocze do jakiegoś fotografa, żeby mi pstryknąl kilka fotek moich zegarków i wstawie tak aby koleżanki i koledzy mogli zobaczyć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #754 Napisano 22 Października 2015 Daj spokój, nie chodzi o cuda, ale o to by pokazać monsterka światu 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #755 Napisano 22 Października 2015 Sol, a co Ty? Nie widziałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #756 Napisano 23 Października 2015 Swojego przed chwilą, ale nie tego od 777 po lifcie ;p 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #757 Napisano 23 Października 2015 To nie jest moj lift tylko fabryczny, nowe indeksy, stopsekunda i dokrecanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jackk 53 #758 Napisano 23 Października 2015 Chyba Sol ma na myśli to, że każdy Monster jest wyjątkowy i zasługuje na fotkę. Pomimo, że Twój 777 będzie wyglądał identycznie jak pozostałe pomarańcze po lifcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #759 Napisano 23 Października 2015 Obiecalem i fotke wrzuce, musze tylko znalesc chwile zeby podskoczyc do kogos kto ma przyzwoity aparat i umie go uzywac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #760 Napisano 23 Października 2015 Pewnie, że są wyjątkowe, bo Monster to piękny zegar, niezależnie od wersji.Ale jak mamy "liczyć" jak w temacie, to musi być foto już 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
booggie77 1 #761 Napisano 25 Października 2015 Mooja Orangina z pozdrowieniami dla Sol'a 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #762 Napisano 25 Października 2015 Ja już ją chyba gdzieś widziałem... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #763 Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Wychodzi na to, że to mój dawny Monster.. Tutaj jego fotki. http://zegarkiclub.pl/forum/topic/125271-seiko-monster-black-orange/ Edytowane 25 Października 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #764 Napisano 25 Października 2015 No ja swoich kilka zegarków też na forum rozpoznaję jak się przemieszczają w nowych nabytkach i w nadgarstkowych 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
booggie77 1 #765 Napisano 26 Października 2015 Tak @Waldzior, to Twoj dawny zegar . Wysępiłam go wręcz od Sola i w chwili słabości mi go sprzedał 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #766 Napisano 26 Października 2015 W pomarańczowych "starych" monsterach nie podoba mi się, że ring między indeksami ma inny kolor niż tarcza. Dlatego sprzedałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
booggie77 1 #767 Napisano 26 Października 2015 Ja z kolei uznaję tylko tą pierwszą wersję. Moze przez sentyment-kiedys mialam juz monstera-tego "starego", sprzedalam i oczywiscie żałowałam. 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #768 Napisano 26 Października 2015 W "nowych" jest koszmarna koronka. Dlatego najlepszym jest czarny stary. Którego zresztą też sprzedałem. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #769 Napisano 26 Października 2015 A co Ci Dorian w czarnym nie pasowało? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #770 Napisano 26 Października 2015 A co Ci Dorian w czarnym nie pasowało? Prawie wszystko pasowało. Choroba postępuje. Zamieniłbym tylko wskazówki z pomarańczowym i byłby idealny zegarek. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #771 Napisano 26 Października 2015 Prawie wszystko pasowało. Choroba postępuje. Tak podejrzewałem 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #772 Napisano 26 Października 2015 Ci, którzy nie mieli nowej wersji i nie widzieli detali na żywo, nie widzą za bardzo co mówią.Zaprawdę, wybaczam Wam 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #773 Napisano 26 Października 2015 Miałem i starą i nową wersję, wszystkie są super 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
booggie77 1 #774 Napisano 26 Października 2015 I to jest puenta dyskusji o wyższości jednej wersji nad drugą 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #775 Napisano 26 Października 2015 Nowa jest bardziej kobieca. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach