tomaliusz 23177 #876 Napisano 23 Lutego 2016 Już tych z cyklopem nie klepią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #877 Napisano 23 Lutego 2016 To krótko to trwało Jak zamawiałem mojego (Skywatches) to nie miałem pojęcia, że może być na nim oznaczenie Prospex, także nieźle się zdziwiłem po wyjęciu z pudełka.Nie widziałem wcześniej Monstera na żywo, wygląda lepiej niż na zdjęciach moim zdaniem. I wcale nie jest taki mały jak niektórzy sugerują.Teraz napaliłem się na srp641. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #878 Napisano 23 Lutego 2016 Mam SRP637 jest kozacki A miałem kilka monstrerów ale zrobiły się dla mnie właśnie za małe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #879 Napisano 23 Lutego 2016 Zajefajny. Jaki masz nadgarstek? SRP637 zapodobał mi się już po zamówieniu Monstera, przez chwilę kombinowałem czy się go nie pozbyć, ale zostawiam go, fajny jest. Zamiast bardzo podobnego 637 planuję kupić SRP641, którego stylistyka jest jednak zupełnie inna. Obawiam się trochę jego rozmiaru, chociaż L2L wydaje się przyjazne. Poza tym czarny wyszczupla. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ares 3 #880 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) Od tygodnia nowy black monster cieszy moje oczy Edytowane 24 Lutego 2016 przez Ares 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ares 3 #881 Napisano 24 Lutego 2016 (edytowane) A tak wygląda z bliska Edytowane 24 Lutego 2016 przez Ares 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #882 Napisano 25 Lutego 2016 Zajefajny. Jaki masz nadgarstek? SRP637 zapodobał mi się już po zamówieniu Monstera, przez chwilę kombinowałem czy się go nie pozbyć, ale zostawiam go, fajny jest. Zamiast bardzo podobnego 637 planuję kupić SRP641, którego stylistyka jest jednak zupełnie inna. Obawiam się trochę jego rozmiaru, chociaż L2L wydaje się przyjazne. Poza tym czarny wyszczupla. Mój nadgarstek 17,5-18 cm. Odpisałem też na PW 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar1978 72 #883 Napisano 25 Lutego 2016 Pewnie że zajefajny mój już w drodze jutro powinien być u mnie na łapie. Napewno się pochwalę Dzieki tomaliusz bo to dzięki Tobie nabyłem tego sikora 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #884 Napisano 26 Lutego 2016 Nie ma sprawy tylko jeszcze poproszę prowizję od sprzedawcy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #885 Napisano 26 Lutego 2016 Monster jaki jest każdy widzi...Ale całe jego piękno widać dopiero na żywo Gratuluję nowych nabytków i niech się dobrze sprawują 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #886 Napisano 26 Lutego 2016 Zgadza się.Na żywo jest mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #887 Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) Monster jest WIELKI niezależnie od rozmiaru ...i śmiem twierdzić, że jest w sam raz. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10238 #888 Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) ...i śmiem twierdzić, że jest w sam raz.O to to, dokładnie tak. Nie pamiętam żeby jakiś inny zegarek (poza jednym G-Shockiem) tak dobrze mi leżał na ręce. Edytowane 27 Lutego 2016 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #889 Napisano 27 Lutego 2016 Ja go zamieniłem na baby tuna SRP637 bo monster zrobił się dla mnie za mały Zamknięty w puszce super wygląda Dodatkowo ma fajny zabieg zwiększonej tarczy i szkła kosztem bezela co imo w monsterze jest po prostu za duży i traci na tym sama tarcza Jakościowo do monstera nie miałem zastrzeżeń ale tuna imo jest jeszcze lepsza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42069 #890 Napisano 27 Lutego 2016 Ależ ja się nie dołuję, znam swoje możliwości. Wracając do Monstera - teraz chyba wszystkie potwory będą już Prospex.Są też takie bez daty i z cyklopem (ponoć 3 generacja). W takim razie mój to jest chyba gen. 2.5 To nie trzecia generacja tylko inny model. Tam pracuje 6R a nie 4R. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #891 Napisano 27 Lutego 2016 Ktoś ostatnio się czepiał, że Edifice nie brzmi zbyt "męsko" jak na zegarek męski.. Nasuwa mi się pytanie w takim razie:Jak brzmi "baby tuna"?Męsko, kobieco czy raczej dziecinnie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #892 Napisano 27 Lutego 2016 To przecież nie jest nazwa oficjalna. W ogóle to na anglojęzycznych forach chodzi jako "shrouded monster". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #893 Napisano 27 Lutego 2016 Wiem to.Tak tylko wspomniałem o tym więc się tu nie spinajcie przypadkiem za mocno. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #894 Napisano 27 Lutego 2016 (edytowane) srp637 - cała nazwa to baby monster tuna - bez komentarza,natomiast na WUS ktoś próbuje: SARB035 is now officially nicknamed the "Baby Grand" koleś dopiero zamówił zegarek, czyli raczej go na oczy nie widział - całe szczęście, większość jest przeciw a nawet śmieje się z tego Edytowane 27 Lutego 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #895 Napisano 27 Lutego 2016 "Baby Monster" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4515 #896 Napisano 27 Lutego 2016 "Baby Monster" gwoli ścisłości ten przydomek z babami nosi ten: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #897 Napisano 27 Lutego 2016 Co by nie mówić to jedno jest pewne.Seiko Monster to fajny sikor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23177 #898 Napisano 28 Lutego 2016 Ktoś ostatnio się czepiał, że Edifice nie brzmi zbyt "męsko" jak na zegarek męski.. Nasuwa mi się pytanie w takim razie:Jak brzmi "baby tuna"?Męsko, kobieco czy raczej dziecinnie? Dla mnie może się nazywać jak chce, ważne że to super sikor 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #899 Napisano 28 Lutego 2016 (edytowane) Monster to MONSTERSikorki to macie tam... no poniżej pasa Edytowane 28 Lutego 2016 przez Sol 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
saanczo 3 #900 Napisano 28 Lutego 2016 mam i ja :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach