tomaliusz 23153 #1201 Napisano 9 Sierpnia 2017 Jak kupisz od golumistaego to odetchniemy od jego marketingu Dokładnie, szykował grunt ... i liczy na gruby zysk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1202 Napisano 9 Sierpnia 2017 Jak kupisz od golumistaego to odetchniemy od jego marketingu biznes musi się kręcić :D :D Za dużo chce zarobić . Tym bardziej że tyra go po piasku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk grunt to zarobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1203 Napisano 9 Sierpnia 2017 Żonie się podoba ale coś czuję że będzie leżał bo się okaże że jednak za duży , za ciężki . Lato się kończy wiec liczę że jej przejdzie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1204 Napisano 9 Sierpnia 2017 Tak łatwo to może jej nie przejść, moja też podkrada, a łapkę ma raczej nie do monstera ..Monster na 14 cm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #1205 Napisano 9 Sierpnia 2017 biznes musi się kręcić :D :D grunt to zarobić Nie ,grunt to w ch..a kogoś zrobić, nie kolego @zetrov A swoją drogą to twoje Sumo,które o mały włos kupiłem to dopiero było jakieś takie przecenione ,1750zł proszę cię, to dopiero przycinka jest,Koledzy sprzedają po 1400 :)Biznes jest biznes nie.Tak czy siak słabo się zachowałeś i mało honorowo. Tak uważam jeśli już wywołałeś mnie do tablicy w tym miejscu i zdania nie zmieniam. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1206 Napisano 9 Sierpnia 2017 Tak tak oczywiście:) miej sobie swoje zdanie:) nikt Ci nie broni:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1207 Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) ... Sumo ... ,1750zł proszę cię, to dopiero przycinka jest,Koledzy sprzedają po 1400 Tak się wtrącę bo nie rozumiem Twojej reakcji na ceny.Używany zegarek jest wart zależnie od stanu a przede wszystkim od "ciśnienia" sprzedającego a że Ktoś sprzedał za ileś tam to nie znaczy że wszyscy mają tak sprzedawać.Ostatnimi czasy taki Monster jak Twój sprzedał się za 550 zł. to znaczy że Ty też za tyle musisz sprzedać? To tak jak szukałem X-Winda i chłopaki zaraz mnie naprostowali bo chciałem za tyle kupić ile Ktoś wcześniej okazyjnie sprzedał na bazarku ... ale to se nie vrati-ło a ludziki się zafiksowały na cenę i szukają go dalej ale już nikt za tyle oddać nie chce , ja tym bardziej No ale 1750 zeta to dalej niższa cena niż za nowego Sumo a cena Monstrera? .... I luzu trochę, my tu żarty żarty Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1208 Napisano 9 Sierpnia 2017 Monster na 14 cm Daje radę! To naprawdę genialna koperta, świetnie się układa do małych nadgarstków. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1209 Napisano 9 Sierpnia 2017 Daje radę! To naprawdę genialna koperta, świetnie się układa do małych nadgarstków.I na większe pasuje. Zegarek uniwersalny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1210 Napisano 9 Sierpnia 2017 Panowie. Spokój - kochajcie się 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meehoo 608 #1211 Napisano 9 Sierpnia 2017 Mini Monstery też przyjmujecie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1212 Napisano 9 Sierpnia 2017 Pewnie! Jako żywy pokarm 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1213 Napisano 9 Sierpnia 2017 Ta piąteczka mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1214 Napisano 10 Sierpnia 2017 Ta piąteczka mi się podobaJasne a jak kupowałem to zdziwiony byłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zetrov 163 #1215 Napisano 10 Sierpnia 2017 Z czasem wszystko przychodzi:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1216 Napisano 10 Sierpnia 2017 ..a mi się nie podoba...to poczekam jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #1217 Napisano 11 Sierpnia 2017 SRU PS. Nie nakręcam koniunktury. Monster nie jest na sprzedaż, ale dzielę się z Wami swoją rodochą 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Macmac 4386 #1218 Napisano 11 Sierpnia 2017 SRU PS. Nie nakręcam koniunktury. Monster nie jest na sprzedaż, ale dzielę się z Wami swoją rodochą Ekstra fota Monstera. Kilka sejkaczy musiałem puścić do ludzi, ale pomarańcza została 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #1219 Napisano 11 Sierpnia 2017 Moja odleciała :)Jakoś pomimo fajności zegara jako całości kolor tarczy jakiś taki mało męski ale fajnie że się przewinęła. 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #1220 Napisano 11 Sierpnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #1221 Napisano 11 Sierpnia 2017 Tomasz znowu Ty? Sol zdjęcie jak malowidło Salvadora Dali Note 4 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #1222 Napisano 12 Sierpnia 2017 Mało męski???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #1223 Napisano 12 Sierpnia 2017 Mało męski????Kolega żonie zakupił więc coś na rzeczy musi być 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #1224 Napisano 13 Sierpnia 2017 Kobiety noszą męskie nurki. Wygląda to super ale nie powoduje że są mało męskie ...... Nurki afkors 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
golumiasty 77 #1225 Napisano 13 Sierpnia 2017 Kobiety noszą męskie nurki. Wygląda to super ale nie powoduje że są mało męskie ...... Nurki afkorsPewnie tak 0 ♎️+Seiko bez x = spełniony dwuzegarkowiec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach