Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

joanka

GDZIE KUPIĆ oryginalnego ROLEXA

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam się do zainwestowania w ROLEXA Daytona - MOŻE BYĆ UŻYWANY. Mam już upatrzony model jednak nie wiem gdzie w Warszawie mogę zdobyć oryginalny.Pierwsza kwestia:Jeśli ma ktoś z Was namiar na pewny adres to proszę pisać. Druga sprawa to że nie musi być nowy a Trzecia to.. dobrze by było gdybym wiedziała po czym sprawdzić że zegarek jest oryginalny (oczywiście jeśli nie kupie go w autoryzowanym punkcie). Co do adresów to jeśli znacie pewne to mogą być też w Londynie czy innych miastach Europy. Najlepiej tam gdzie taniej :) Z góry dziękuje za odp.

post-52796-0-87810500-1346228224_thumb.jpg

post-52796-0-11973900-1346228245_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak widać już te dwa przykładay Daytony się od siebie różnią - który jest oryginalny? Właśnie - POTRZEBUJE ZAUFANYCH ŹRÓDEŁ.. help :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Warszawie to w Kruku (np. Plac Konstytucji) albo u Pieśkiewicza (ul. Ptasia 2). Ceny zawsze praktycznie takie same. Druga opcja - napisać do kolegi stani.swiss z forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

well, dzieki za informacje. na stronie KRUK jednak nie ma ROLEX a tel co jest podany jest głuchy. polska rzeczywistośc :)) MOZE KTOŚ może podac w jakiej bedzie cena oscylowała? ..spr dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena od ok. 40tys. zł. za wersję w stali. Złota pewnie w okolicach 70tys.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam pierwsze informacje - SALON PIEŚKIEWICZA : cena ORYGINALNY ROLEX stalowy*43 tys stal+złoto*59tyś+220zł:)złoty*121,380tyś czas realizacji zamowniea 6 tygodni ale juz bez drobnych :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informacja - SALON KRUK - cena ORYGINALNY ROLEX stalowy*około44tyś i 5miesiecy realizacja zamowienia stal+złoto*62tys+90zł:)złoty*137,290tyś z miejsca :)

No więc KRUK widać liczy sobie za markę a ja chyba poszukam tańszych sklepów (Juz sama róznica w tych dwóch to kilka fajnych kiecek :D ). Moze w innych miastach PL będzie już taniej a nawet za granicą. ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Napisałaś ,że ma to być inwestycja - raczej na tym nie zarobisz!!!

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joanka, w Kruku możesz wynegocjować rabat, szczególnie za wersję w złocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy dobrze zrozumiałem.Napisałaś ,że ma to być inwestycja - raczej na tym nie zarobisz!!!

oj, jest to inwestycja. Nie łapiesz widać co to za określenie. Poczytaj trochę na ten temat a potem krzycz na forum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Joanka, w Kruku możesz wynegocjować rabat, szczególnie za wersję w złocie.

o, fajnie że o tym napisałeś. Jeśli skorzystam z ich salonu to na pewno ponegocjuje :)A CO Z UŻYWANYMI? Czy jest jakiś sklep specjalizujacy sie w uzywanych zegarkach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awww...

Cena chyba jednak przekracza granice zdrowego rozsądku.

Spróbuj, jak proponuje bEEf zapytać o ten model Staniego:

http://zegarkiclub.pl/forum/user/8188-stani-swiss/

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

" Naród wspaniały, tylko ludzie k_rwy " - Marszałek J.Piłsudski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awww...

Spróbuj, jak proponuje bEEf zapytać o ten model Staniego:

http://zegarkiclub.pl/forum/user/8188-stani-swiss/

Tak, cany jak za dobry samochod - już ten stalowy - złoty to jak Lexus :)

Wyśrubowane ceny, a że wiem jak to sie robi to nie wchodze w to.

Za link dziękuje - sprawdze, thnx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Awww...

Za stalówkę 40 dychy to jeszcze luz, ale ten złoty za >100k to chyba z diamentami :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale mimo wszystko.. W porównaniu do cen z wtórnego rynku, to jednak absurd.

Rok temu oglądałem ślicznie odpicowaną sztukę w stali i złocie (przegląd, polerka) za $8500. - Duży Lombard w NJ, który gwarantował potwierdzenie autentyczności w najbliższym salonie Rolka.

" Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów " - S.Lem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, pewnie - ostatnio Rolek poszedł w górę niesamowicie. Poza tym w Stanach zawsze taniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za różnicę to można kupić ładne, miejskie autko dla kobiety :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podłączę się do pytania czy wiecie ile % jest do uzyskania na rolexie za kwotę wyjsciową 40ooo zl? Może być na PW. Dziękuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezeli podalabas mi numery ref. Zegarkow ktore cie interesuja , na pw , to podam ci ceny nowych do odebrania w warszawie

Irek

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepiej wydac 300pln na samolot do Milano i tam w milej atmosferze i milym otoczeniu kupic Rolka duzo taniej niz u nas. Kupowalem Mamie rok temu i roznica miedzy max rabatem w Polsce a we Wloszech byla spora

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się nad tym zastanawiałem. A może lotnisko w genewie, widzę na ich stronie sporo butików również rolexa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też się nad tym zastanawiałem. A może lotnisko w genewie, widzę na ich stronie sporo butików również rolexa.

... a ponadto Tax Free.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Temat z inwestycją w zegarek był wałkowany już na forum wiele razy i chyba zawsze wychodziło na to że jeśli inwestycja to na pewno się zwróci za wiele lat a w najlepszym wypadku raczej niewielki zysk. Wystarczy zobaczyć właśnie ile kosztują używane... Kup "zwykłego rolka" do nacieszania się nim a pieniądze lepiej zainwestuj w coś innego - akcje, obligacje, nieruchomości kto co tam woli. Inwestycje zwłaszcza w złoto są dzięki pewnej firmie z Gdańska są obarczone mocną niepopularnością :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... a ponadto Tax Free.

Z jakiegos powodu w sklepie djty free na lotnisku we frankfurcie ceny sa dokladnie takie same jak w kazdym innym sklepie . I zeby bylo jasne pytalem sie czy ceny jakie pokazuja sa juz bez vat-u ,

Beware the fury of a patient man.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.