Mirosuaw 24569 #1 Napisano 27 Września 2012 Mało jest galerii G-Shocków, a szkoda, bo to całkiem fotogeniczne zegarki.Niniejszą galerię dedykuję Lestafowi, to za sprawą Jego ciekawej recenzji stałem się szczęśliwym posiadaczem Casio GW-9200, zwanego Risemanem.Dzięki Lestaf To mój najlepszy G-Shock jak dotychczas. Zegareczek bardzo sprawnie łapie sygnał nadajnika w Niemczech... ...i po 2 minutach jest skalibrowany z zegarem atomowym 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2 Napisano 27 Września 2012 Jak zwykle u kolegi Mirka zdjęcia rewelacyjne. Po galerii Monstera zdecydowałem sie na zakup zegarka Od kilku dni gości na ręku. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #3 Napisano 27 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #4 Napisano 27 Września 2012 Żadna biedronka nie ucierpiała przy tworzeniu tej galerii 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #5 Napisano 27 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #6 Napisano 27 Września 2012 Zdjęcie z torami rewelka . Co na to PKP 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #7 Napisano 27 Września 2012 Super zegarek do zadań specjalnych. Przez ostatni miesiąc jest to w zasadzie najczęściej noszony przeze mnie zegarek Służy mi do biegania, pływania i różnego rodzaju sportów - bardzo sobie go chwale. Zdjęcia pierwsza klasa! 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #8 Napisano 27 Września 2012 Zdjęcie z torami rewelka . Co na to PKP Słuszna uwaga. Powinni mi zapłacić za reklamę infrastruktury kolejowej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #9 Napisano 27 Września 2012 Tylko jakby cała infrastruktura wyglądała to by było super . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiszcz 1 #10 Napisano 27 Września 2012 Zdjęcia rewelacja. Brakowało na forum tak kompletnego potraktowania tego G-Shocka. Sam sie zastanawiam nad jego nabyciem, ale nurtuje mnie jedno, czy wystajacy z lewej strony tarczy zegarka sensor nie przeszkadza w jego użytkowaniu zwłaszcza podczas zgiecia nadgarstka w gore? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Greenwatch 3 #11 Napisano 27 Września 2012 Hmm. Jak patrze na te zdjecia to sie zastanawiam czy mam taki sam zegarek;) swietne fotki. A zegarek faktycznie swietnie sie nosi i sam wskakuje na reke. No i dzieki niemu zawsze mam aktualny czas. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #12 Napisano 27 Września 2012 Bardzo fajne zdjęcia świetnego zegarka Używam go od ponad roku i jestem bardzo zadowolony. Mimo rozmiaru dobrze leży na ręku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #13 Napisano 28 Września 2012 ...czy wystajacy z lewej strony tarczy zegarka sensor nie przeszkadza w jego użytkowaniu zwłaszcza podczas zgiecia nadgarstka w gore?Zupełnie nie przeszkadza. A poza tym zgięcie nadgarstka jest na prawo od zegarka chyba że ktoś nosi zegarek na prawej ręce. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 451 #14 Napisano 28 Września 2012 ...Niniejszą galerię dedykuję Lestafowi, to za sprawą Jego ciekawej recenzji stałem się szczęśliwym posiadaczem Casio GW-9200, zwanego Risemanem.Dzięki Lestaf Bardzo dziękuję za miłe slowa. Czuję się trochę zakłopotany, ale i mile zaskoczony Piękne zdjęcia mu zrobiłeś, nigdy nie umiałem i pewnie nie będę umiał zrobić tak ostrych i wyrazistych zdjęć... Jeszcze raz dziękuję za dedykację 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DearD 0 #15 Napisano 28 Września 2012 Super zdjęcia, zresztą wcale mnie to nie dziwi.. ten zegarek po prostu na nie zasługuje! :-) Wysłane przez SGS II z pomocą Tapatalk v2. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #16 Napisano 29 Września 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #17 Napisano 29 Września 2012 Bardzo fajne obcęgi , młotek tez niczego sobie no i imadło też trzyma odpowiedni poziom.Super zdjęcia . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łukasz G7900 2 #18 Napisano 29 Września 2012 Riseman super i bardzo fajna galeria,gratki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #19 Napisano 2 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hacik 2 #20 Napisano 4 Października 2012 Świetne zdjęcia. Super się ogląda. Aż mnie normalnie naszła ochota na taki zegar zwłaszcza, że jest to maszyna do zadań specjalnych. Gratulacje fajnego zegareczka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #21 Napisano 6 Października 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #22 Napisano 6 Października 2012 Kolejne rewelacyjne zdjęcia. Po Twoich zdjęciach kupiłem Monstera. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #23 Napisano 6 Października 2012 No i pięknie, gratulacje.Jak mówi stare polskie przysłowie: "Mudman i Riseman dwa bratanki" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono-craze 19 #24 Napisano 15 Października 2012 gratulowalem juz tego Risemana w innym watku, ale pogratuluje jeszcze raz (gratulacji nigdy za wiele), super g-shock i bardzo fajne fotki co do przysłowia o bratankach, to tych g-shockowych "bratankow" jest zazwyczaj trzech, jest nia 'cool trojca' w sklad ktorej wchodza Mudman, Riseman i Frogman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 24569 #25 Napisano 15 Października 2012 Ja bym do tej "trójcy" zaliczył raczej Risemana, Mudmana i Gulfmana. Frogman mógłby być ich szefem, to półka wyżej, chociaż tamci trzej również z wysokiego szczebla Dzięki za gratulacje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach