Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin, czy coś w temacie pasków ruszyło ... czas leci a paska brak :unsure:

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam chyba wolę 307 nawet cienki, inne z katalogu jakoś nie bardzo mi podchodzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro jadę na urlaub, mam już ( dzięki pomocy kolegi) kilka próbników koloru aby wysłać je do fabryki celem lepszego dopasowania odcienia.

Zajmę się tym jak wrócę. Pamiętajcie, że te nasze paski już dawno są opłacone w fabryce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy paski?Zamawiaj jakieś wedle swojego uznania bo kupą nic nie ustalimy.Dla mnie może być nawet pomarańczowy.pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na zegarku założony nowy sampel. Zdjęcia mimo że się starałem i tak przekłamują kolory. Kolor tego starego sampla ( kauczuk z kropeczkami) jest znacznie bardziej granatowy i ostrzejszy taka ultramaryna i nie ma co ukrywać to tarczy nie pasował. Nowy sampel to dobry odcień, mógłby być ciemniejszy jedynie ale odnalezienie ciemniejszego odpowiednika w palecie pantone to zadanie hardcore. to co na monitorze nie wiele się różni to na gumie różnica może być drastyczna. Dlatego chyba bym już nie kombinował.

g54e.jpg

pdfr.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny i pasuje. Zdecydowanie lepsza opcja niż ostatnio... Jaka grubość?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo dużo lepszy od poprzedniego. Ale spróbujmy także z ciemniejszym. Ten odcień faktycznie jest dobry, ale moim zdaniem, ciemniejszy, w nieco innym odcieniu, też mógłby być. Kolory "niespranych", ciemnych dżinsów, coś w tym stylu. Jeśli można podjąć jeszcze jedną próbę, to chyba warto. Zawsze będzie można wrócić do tego dzisiejszego.

Zegarek jest super! Bardzo go polubiłem i świetnie się nosi. Robi wrażenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra ludzie dajcie spokój itak nie osiągniemy tego, żeby wszyscy byli zadowoleni... Dla mnie jest ok, ładnie pasuje.

Adrian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja także uważam że jest OK. Oceniam na żywo. Pytałem także rodzinę i znajomych stwierdzili że pasuje.

Można kombinować ze ściemnianiem itd ale ie jestem wcale przekonany że będzie lepiej, zegarek jest cholernie trudny jesli chodzi o określenie koloru bazowego..cały metaliczny.

Panowie ten grubszy model ma 1dną szlufkę i jest dość długi ( nie za długi! ) Dla mnie osoby z 17,5cm nadgarstkiem wystarcza. Jak ktoś ma ok 16cm nadgarstek to proszę aby mi napisał w temacie, że chce 2 szlufki to może uda się domówić tak na wszelki wypadek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie nalegam. ale może warto poczekać jeszcze troche na tę jedną dodatkową próbę, skoro i tak tyle już czasu czekaliśmy. zawsze można wrócić do tej wersji. jesli jednak nie spróbujemy z ciemniejszym, to być może rezygnujemy z efektu, który by się okazał dużo lepszy  :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piszę w temacie, że mam 16 cm nadgarstek :) 

Aha, i wygląd paska mi odpowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek ok,nie ma na co czekać ,pałujemy się z tym już i tak długo.Nie chcę już czekac ,przecież to tylko pasek a nie zegarek.Zamów proszę jak najszybciej i zamknijmy temat.pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.