Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

No ale głosy nie są jednomyślne co do paska jak w 101. Mam złą wiadomość. Producent nie zrobi już kolejnego sampla w Lipcu. Zrobią go dopiero 25 Sierpnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale głosy nie są jednomyślne co do paska jak w 101. Mam złą wiadomość. Producent nie zrobi już kolejnego sampla w Lipcu. Zrobią go dopiero 25 Sierpnia.

czyli czarny scenariusz się sprawdza  :( , Marcin nie wiem czy nie będzie rozsądnie wysłać  nam  teraz zegarki  a temat pasków spokojnie rozpracowywac dalej , bo co nagle to ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chyba tak zrobimy. Nie bede Was katował czekaniem...

zwłaszcza ,że wtedy już każdy zainteresowany będzie miał swój zegar na ręku i będzie mógł zająć jakieś bardziej zdecydowane stanowisko w sprawie kolorystyki 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Quadri, jesli mozesz poczekac chwile z wyslaniem decyzji, co do nastepnego sampla paska, to prosze poczekaj do jutra. Jestem w Paryzu i nie moge na biezaco obserwowac dyskusji i w niej uczestniczyc. Tak na szybko, to wydaje mi sie, ze pierwsza proba jest zupelnie nietrafiona. Uzgodnilismy juz dawno, ze pasek mial byc ciemniejszy od tarczu i bezela, ale wpadajac raczej w czern (delikatne zlamanie niebieskiego czernia i szaroscia), a nie w ultramaryne. Mysle tez, ze pasek nie powinien byc zbyt wiotki, bo to nie pasuje do masywnego badz co badz divera.

Nie wysylaj mi prosze zegarka wczesniej, niz tak, by dotarl do mnie po moim powrocie do Sopotu w poniedzialek 29 lipca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie pisać do mnie na PW Ci co chcą abym jutro im wysłał zegarki bez pasków. Podać aktualny adres dostawy i numer tel.

Paski bedą dopiero pod koniec Sierpnia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra chłopy, trochę paczek dziś wysłałem. Zostały mi w bazie tylko 4 :-)

No to szczekamy  :D  , szkoda tylko , że tych pachów nie ma jeszcze bo może Squale zaliczyłoby od razu wyjazd wakacyjny .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na meshu tez sie nadaje na wakacje jak zloto ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ajj dopiero dziś odczytalem, że wysylasz.....

QV wysłałeś może mój?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na meshu tez sie nadaje na wakacje jak zloto ;-)

pablo , nie wiem ale jakoś mi się to z laczkami i plażą  nie komponuje :D  , na gumie czy nato nie miałbym oporów .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kiedy będziesz wysyłał następne?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melduję ,że numer 32 dojechał   ;) . Naprawdę śliczne cacuszko , gra światła na tarczy niesamowita . Dzięki ci Marcin , mogłeś go przysłać kilka dni później a teraz mam dylemat , co leci na Kanarki  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melduję ,że numer 32 dojechał   ;) . Naprawdę śliczne cacuszko , gra światła na tarczy niesamowita . Dzięki ci Marcin , mogłeś go przysłać kilka dni później a teraz mam dylemat , co leci na Kanarki  :D

Nie ma za co :-) Cieszę się że się podoba. Na Kanarki w sam raz...kolorek wszak kanarkowy :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15-stka też już w domu. Elegancja-Francja, eee Włochy, dają moc radochy :)

Dzięki

pozdrawiam

Czarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje SQUALE nr.18 dotarło kolorek wyszedł nam super ,założysz na rękę nie sposób przegapić daje po oczach .WIELKIE DZIĘKI dla prowadzącego projekt no i oczywiście dla Włochów ,pozostałym gratuluje super zegarka. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój też dotarł. W konfrontacji z resztą moich zabawek to kawał zegara, bransoleta praktycznie od razu poszła precz bo taki zestaw to już trochę za ciężki dla mnie. Na starym skórzanym brązowym pasku wygląda fajnie. Kolor super, a i całość poskładana dobrze - w moim datownik przeskakuje 45 sek. przed dwunastą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10-ka też w domku. Jak poinformowała mnie teściowa która odbierają zegarek, przyszła niepopękana :-). Ja musze zaczekać niestety jeszcze kilka dni póki będę mógł cieszyć się zegarem osobiście. Dzięki Marcin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem dzisiaj swój zegarek - numer 7.

Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie i dołączam się do podziękowań dla Marcina za wspaniały zegarek.

Pozdrawiam

Staszek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to numer 9 sprawdzony w podwodnym plywaniu w Bałtyku :-). Naprawdę całkiem fajny zegarek nam wyszedł. Quadri, dzięki za sprawną koordynację całości.

Pozdrawiam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od trzech dni nam go na łapie. Pierwsza reakcja trochę mnie zaskoczyła, wydał mi się jakiś za bardzo blaszany, ale z dnia na dzień bardzo zyskuje . Spodziewałem się zasugerowany Waszymi opiniami, jakiegoś bardziej perlistego koloru bezela (jak w Omedze liquid metal :-)) Niemniej nie schodzi z łapy i noszę go z dumą, ciesząc się ze mogłem brać udział w tym projekcie. Jeszcze raz dziękuję Marcin za sprawne go przeprowadzenie i pozdrawiam szczęśliwych właścicieli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wygląda sytuacja z paseczkami?

BTW

Sprzedam do kompletu Squale'a dla drugiej połówki :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sierpień kończy się nieubłaganie. Czy coś o paskach słychać? Mam takie pytanie ........ :P :P :P :P

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.