Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

ZAPISY i WYBÓR NUMERÓW ZEGARKÓW KLUBOWYCH 2012

Rekomendowane odpowiedzi

Ładne fotki Jacku :-) . Zrób zdjęcia makro tych "przetarć" i wyślij mi na maila. Mi też czasami się wydaje, że przetarłem bezel ale potem się okazuje, że to tylko smugi tłuste od dotykania :-) . Sprawdź!.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile razy wchodzę na forum to zawsze najnowsze wieści dotyczą gerlacha! Ale o co c'mon?

Jak tam paski? Wysłali?

Czy jak to Włosi....

No stress ....

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikomu nie chce się zrobić zdjęcia dekla?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty możesz być umoczony. A poważnie, przecież od przodu też wrzuciłeś a jednak lpojawiają się inne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dasz znać jak się czuje przesyłka z Włoch?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otrzymałem dziś paczkę. Kopara mi opadła - jak ją podniosę to wkleję zdjęcia i coś napiszę. Na teraz -BOMBA!!!

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A efekt 3D piorunujący :D :D :D

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi mojego nosić. Zastanawiam się czy nie złożyć sobie drugiego niebieskiego ( zapasowe części Squale ma :P ) z normalnym deklem i np. wypukłym szkłem :-) ciekawe jakby to się prezentowało czuję, że mogło by być bardzo ciekawie.

Albo coś w ten deseń :-)

dsc1582m.jpg

IMG_0001.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że zdjęcia nie oddają prawdziwego ducha tego zegarka, na żywo :wub:

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślicie, że warto założyć klub miłośników Squale na forum ? :lol:  ...w sumie chyba tak było by lepiej...bo ten temat niedługo będzie trzeba zamknąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie! A'propos części zamiennych-da się zamówić "nasz" bezel ? Tak na zapas jakby ten się porysował?

@rtur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie! A'propos części zamiennych-da się zamówić "nasz" bezel ? Tak na zapas jakby ten się porysował?

Da się ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomysł z klubem jak najbardziej popieram :)

Trochę ochłonąłem po przybyciu forumowca i powiem Wam, że nie mogę od niego oderwać wzroku ;)

Strasznie podoba mi się szlif słoneczkowy na tarczy i polerowane indeksy. Na etapie projektu miałem obawy co do koloru wskazówek, ale efekt końcowy jest extra, bardzo mi się podobają :)

No i koperta. Mega wygodna!

Marcin! Jeszcze raz ogromne dzięki za pociągnięcie tego projektu. Jesteś wielki!!!

Ps. Przestanę go ubierać do pracy :angry:  bo każdy mnie zaczepia i chce oglądać ten zegarek :lol:

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za wszystkie komentarze :-)

Info najnowsze: sample pasków będę miał w Poniedziałek u siebie. Także proszę śledzić w miarę możliwości ten temat w Pn., bo wrzucę tutaj fotki i wybierzemy wspólnie ostateczny kolor. Trzeba to zrobić szybko i sprawnie aby mieć jakąś szansę na otrzymanie pasków jeszcze w Lipcu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na dzien dzisiejszy to nie wyobrazam sobie noszenia tego zegarka na czyms innym niz mesh. Ten zegarek zywcem przenosi mnie do czasow kiedy nurkowanie naprawde bylo sportem ekstremalnym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

+ 2,5 sekundy na dobę po tygodniu noszenia. To chyba nie italiańcy regulowali te ety :)

rXQHFG4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj niestety spieszyl ok 15s/dobe po pierwszym tygodniu noszenia, sruba regulacji werku byla w pozycji "neutralnej" wiec nie sadze zeby zegarki byly regulowane przez producenta.

Na zdjeciu juz trche podkrecona na minus. Poobserwuje zachowanie i moze jeszce troche podkrece.

squale2012_8.jpg

Cos nie mam szczescia do tego zegarka .. otwierajac klucz zeslizgnal sie i porysowal nieco dekiel i koperte.

Po raz pierwszy udaje mi sie zegrek porysowac przy takiej operacji ale kiedys widocznie musialo to nastapic :D.

Pal licho dekiel bo grawer jest tak plytki, ze nie czuc go nawet dotykajac palcem ale koperty troche szkoda.

Z drugiej strony zegarek otrzymal pewnego rodzaju personalizacje no a ze juz nieco porysowany to latwiej sie bedzie nosil.

QV, tak apropo, kiedy zamawiamy wersje z wypuklym szkielkiem? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z Etą są zawsze loterie ( miałem kilkanaście zegarków na Ecie różnych producentów i każdy chodził inaczej ) Squale ich nie reguluje, są regulowane w fabryce ETY.

A dekielek w 50 atmos kiedyś także porysowaliśmy na podstoliku. Z racji że to zegarek 500m to dekiel jest mocno zakręcony..i potrzeba przyłożyć sporą siłę :-( a jak już puści....to wiadomo jaki efekt :D

Chyba trochę za mocno przykręciłeś na minus...tam wystarczy odrobinkę ruszyć ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wedlug mnie odkrecalem po prostu za wczesnie rano. :D  Nic strasznego sie nie stalo. Najwazniejsze ze sie nie starl numer limitacji. :ph34r:

Jedna kreska to okolo 5 sekund w 2824 - nie pierwsza juz doregulowuje - a zwykle przeszkadza mi kiedy werk ktory w normalnym trybie uzytkowania potrafi zrobic 0+2s/d jest gorzej wyregulowany niz -2..+4s/d.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma napisu Sqaule na rotorze :( :( :(

Jestem zawiedziony!!!!

Pozdrawiam, Wojtek ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za to jest na deklu od we strony ;-) ...chyba...Limitki nie rozbierałem...ale normalny model tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.