Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Muszę przyznać, że chyba jeszcze nigdy tak nie muliło. W dodatku zostałem wyrzucony bez powodu, a potem - pomimo braku mojej ingerencji - samorzutnie zalogowany...

Na koniec dodam, że cały czas straszy mnie jakiś "Error 520"....

PS. Tak nawiasem mówiąc - czym są te "ataki"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Współczuję Dawidowi bo to że komuś się nudzi i syfi nam forum to nie jego wina a cały czas się mu zbiera - myślę że sam wolałby siedzieć i popijać herbatkę zamiast użerać się z problemami a dodatkowo znosić uszczypliwe komentarze  -_-

Mnie przed chwilą wywaliło i nie mogłem się zalogować pokazywało tylko ten ERROR 520 ale już jest ok a dzięki komu chyba wiadomo ;) 

EDIT: Przy cukrzyłem nie  ??  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie takie proste jak się wydaje. Po prostu mamy pecha i ktoś albo coś (!) nas atakuje. Wiem, że brzmi to trywialnie, ale suma sumarum od wewnątrz takie nie jest. Mamy porządną maszynę, co zresztą dało się odczuć od dłuższego czasu. Aż przychodzi czas, że pora zmierzyć się z takim czymś.

Jestem w stałym kontakcie z serwerownią i musimy coś wymyślić.

Paweł, ;)

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tapataku wogole nie da się wejść, zostaje tylko przeglądarka,. A w niej czytanie forum to masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tapataku wogole nie da się wejść, zostaje tylko przeglądarka,. A w niej czytanie forum to masakra

A co w niej takiego złego ? ja cały czas tak korzystam (tapasrapatalka nie mam)  i jedyne co to czasem pojawi mi się ten komunikat - po pięciu sekundach znika i mogę normalnie czytać pisać  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie od czasu do czasu pojawia się komunikat na przeglądarce w pracy, po 5 sek znika i jest po problemie. W domu nie zauważyłem problemu. Tapatalk - trudno powiedzieć - korzystam podczas dojazdów, więc problem z połączeniem może być spowodowany czymkolwiek. 

Ale w sumie nie o tym chciałem, tylko o podejściu niektórych tutaj piszących - jako, że sam pracuję w IT, to niektóre zachowania mnie irytują. Ludzie kochani, administrator serwisu nie ma magicznego przełącznika, którym włącza i wyłącza "problemy" na forum. Mniejsza, jeśli byłyby to techniczne problemy wewnętrzne forum, choć rozwiązanie problemów z konfiguracją czy sprzętem tez może czasami potrwać, ale tu chodzi o ataki z zewnątrz - ktoś złośliwie stara się spier*lić dzień właścicielom i administratorom forum, a niektórzy kupiąc obcasikiem narzekają na to, że to długo trwa, bo przecież nie mogą przeglądać forum na swoim telefonie. Jeszcze brakuje, żeby wparował tu pewien osobnik z dolnośląskiego z żądaniem odszkodowania za niedostępność USŁUGI za którą nie płaci. Jak nie widzicie większych problemów w swoim życiu, to lećcie po lupę 30x, a administrator niech ma spokój do pracy.  :wacko:

Edytowane przez BellaUrsa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy możemy ten wątek zostawić na merytoryczne dyskusje, a nie takie przepychanki?

Dlaczego ludzie nie wyjaśniają sobie swoich racji prywatnie, tylko na forum? Po co to szukanie taniej atencji?

Aha i proszę nie odpowiadać na moją wiadomość, będę usuwać. Macie inne miejsce na tego typu dyskusje, ten wątek jest tylko 'techniczny'.

Pozdrawiam i spokojnej majówki życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Tapatalk znowu działa logowanie. Na PC w Chrome pokazuje, że jestem zbanowany? Que pasa?

Wysłane z mojego XT1072 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaki jest dokładnie komunikat na tym Chrome? Podaj kod.

P.s. czy możecie nie pisać o tym tapatalku czy działa czy nie? Wiem kiedy działa (kiedy ochrona na CF jest wyłączona) lub nie (kiedy włączona).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja i jeszcze kilku kolegów również zostaliśmy zbanowani na pełnej wersji forum, pisze z komórkowego bo tylko tak mogę wejść na forum na wersji mobilnej

Komunikat identyczny co wklejony powyżej a jeden Kolega Kwiatek napisał mi sms-a ze na forum nie ma z Nim kontaktu bo jest zbanowany, wiec to nie jest pojedynczy przypadek.

Edytowane przez STARUSZEK

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz ok logowanie na PC powiodło sie

Dziekuje

Edytowane przez STARUSZEK

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy zmiennym ip bywa ze się nakłada ze zbanowanym, to chwilowe , były już takie przypadki..

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy zmiennym ip bywa ze się nakłada ze zbanowanym, to chwilowe , były już takie przypadki..

To nie ta sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeee zdjęto mi bana. Mogę wejsć przez przeglądarke i TT. Dziękuję, nie wiem komu ale dziękuję :D

Wysłane z mojego LG-D855

Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hura. Nie wiem co zrobiliście, ale pierwszy raz od dwóch tygodni strona się otwiera bez problemów. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hakerzy też mają długi weekend...

Edytowane przez tarant

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hakerzy też mają długi weekend...

Jednak nie mają. Dzisiaj po raz pierwszy zobaczyłem takie rzeczy:

post-6402-0-42869400-1462115994_thumb.jpg