Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

mirek 1969

gerlach kompresor

Rekomendowane odpowiedzi

jasne, jasne... ino już nie dostępna na rynku pierwotnym. Muszę poczekać aż się na BAZARKU może pojawi :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszperałem w sieci i potwierdzam PZL -6 będzie w wolnej sprzedaży, za to konkurencyjne forum z gerlachem stworzyło PZL-24 i to będzie limitka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba kolejny urban legend ;)

24 też nie będzie limitowana, i nie jest to projekt CW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz mieć jednak rację bowiem na tamtym forum podają dwie ceny dla forumowiczów i regularną. Zmyliło mnie, że nie ma tego projektu na stronie Gerlacha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PS RWD 6 na pewno będzie dostępne w wolnej sprzedaży.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

A może przestać skupiać się na tym co będzie, gdy będzie. W limitacji, czy bez.

Będą w realizacji to będzie o czym dyskutować, a plany... hmm, to tylko plany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem plany, ale wątek właśnie planów dotyczy. Gerlach kompresor kiedy? Moim zdaniem to właściwe miejsce do dyskusji o planach Gerlacha. A jak już będą zrealizowana będziemy recenzować :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes::lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkie info dot. planów czerpię z ich stronka, a tam... w takim razie jakaś lichawica. Czekam zatem z niecierpliwością jak rzucą coś na rynek;):]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w każdym razie mam zamiar zakupić RWD-6 z Oriskeim `1932 będą stanowić super parkę, :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w każdym razie mam zamiar zakupić RWD-6 z Oriskeim `1932 będą stanowić super parkę, :rolleyes:

pewnie:] jak dodasz do tego jednego z moich ulubieńców z Fortisa to będzie niezła Trójeczka :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompresor, ja osobiście z przecieków wnosząc, prognozuje na przyszły rok jednak. W tym seria RWD plus Batory i jeszcze EDC było na tapecie.

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompresor, ja osobiście z przecieków wnosząc, prognozuje na przyszły rok jednak. W tym seria RWD plus Batory i jeszcze EDC było na tapecie.

dopiero?

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, bo wspomniane było, że zachodzi jakaś techniczna zmiana co do projektu, która wydłuży go o 4 miesiące. Jaka, nie wiem. Pamiętajcie też, że do kupy składa to jeden człowiek co ma tylko parę rąk :)

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda w takim razie, że trzeba aż taaak długo czekać:( miejmy jednak nadzieję, że warto będzie :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja z osobistego przeczucia wnoszę, że w tym roku ukończą 303 (to raczej już wiadomo) i ich projekt Batory, który ma tę samą kopertę. Biorąc pod uwagę wszelkie problemy i obsuwę projektu 303, oraz to że o kompresorze nie ma nawet jednego zdania na ich stronie (a na CW są tylko rendery) to kompresor jest to raczej pieśń bliżej nieodgadnionej przyszłości. A szkoda :( bo to mógł by być naprawdę ciekawy zegarek.

pozdrawiam Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A szkoda :( bo to mógł by być naprawdę ciekawy zegarek.

raczej... będzie naprawdę ciekawy zegarek :]

Czas zmienia perspektywę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam cierpliwie czekam bo fajnie się zapowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się nazywa taki typ marketingu?

Fajnie sie zapowiada, ciekawy projekt i podnoszenie tego tematu i tego zatytułowanego dzik i sokół....

Szeptany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie. Dzięki. Nagle ten temat, kolejny, inny w galerii lecą w górę z achami i ochami jakie to wspaniałe cuda.

Dla uprawdopodobnienia przypadku, starajcie się koledzy nie "viralować" jednocześnie bo efekt odwrotny od zamierzonego isiągacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co ci stary chodzi.

To już dobrego słowa nie można powiedzieć o projekcie który mi się po prostu podoba ?

Czyli rozumiem że jeśli chciałbym napisać coś negatywnego na temat tego projektu (np. to że luma będzie słaba- bo pewnie będzie , itp.) to byłoby ok , ale gdy tylko człowiek chce powiedzieć, że coś mu się podoba to doszukujecie się spisku

A idźcie lepić pierogi na święta zamiast komentować

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie wiedziałem, że jest tu taki temat :)  Jestem zapisany na pre-order :D 

Mam nadzieję, że zegarek spełni moje oczekiwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet nie wiedziałem, że jest tu taki temat :)  Jestem zapisany na pre-order :D

Mam nadzieję, że zegarek spełni moje oczekiwania.

Ja rowniez zlozylem preodera i nie moge sie doczekac kiedy dostane go w swoje rece :)

A sam zegarek trafil juz chyba do seryjnej produkcji. Jak dla mnie wyglada swietnie :)

k1yr.jpg

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.