Gość mr_kacy #26 Napisano 28 Października 2006 Jest... Boski po prostu! Gratulacje, moim zdaniem to jest kwintesencja elegancji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #27 Napisano 28 Października 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #28 Napisano 28 Października 2006 Jest... Boski po prostu! Gratulacje, moim zdaniem to jest kwintesencja elegancji. A czy to nie jest także kwintesencją elegancji? Pytam z ciekawości. [img=] 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #29 Napisano 28 Października 2006 A czy to nie jest także kwintesencją elegancji? Pytam z ciekawości. Jest, ale zabieraj ją z mojej Galerii Dornbluth'a :twisted: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lalus 0 #30 Napisano 28 Października 2006 sorry, ze zasmiecam galerie ale ten zegarek jest ... boski! Wskazowki sa niesamowite. I jeszcze ten napis "made in germany" robi na mnie (nie wiem dlaczego) wieksze wrazenie niz "swiss made" pozdrawiam, lalus 0 ...Dominic_________________Tempus Fugit jak jasna cholera!_________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #31 Napisano 28 Października 2006 Tak wam sięwszystkim podoba? IMHO wygląda jak stowa za 1,5 k złotych. A grawerkę na mechanizmie to można mieć za mniejsze pieniądze edit:Czyżby to był jedyny zegarek, którey się podoba każdemu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #32 Napisano 28 Października 2006 Ech Tsuki, uczysz się - to wiesz pewnie, że ludzie mają prawo do milczenia, szkoda tyko że używają go tak rzadko. Coś takiego jak kindersztuba i kultura osobista jest Ci obca, ale cóż tego trzeba się nauczyć w domu, żałuj, że zaniedbamo Twoją edukację w tym względzie, bo nie raz dużo przez to w życiu stracisz. Nie musisz chwalić, jak Ci się nie podoba, ale trochę mnie denerwuje jak znowu zajmujesz lożę szyderców. Pewnie znowu potem będziesz się wstydził pokazać publicznie, co ? 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tornan #33 Napisano 29 Października 2006 edit:Czyżby to był jedyny zegarek, którey się podoba każdemu? Chyba jednak nie każdemu, bo Tobie nie... :roll: (:wink:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #34 Napisano 29 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23386 #35 Napisano 29 Października 2006 Pewnie znowu potem będziesz się wstydził pokazać publicznie, co ?Celna uwaga :twisted: 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość woocash #36 Napisano 29 Października 2006 Po prostu piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterFan 976 #37 Napisano 30 Października 2006 Wspaniały i niepowtarzalny, czegóż chcieć więcej... GRATULACJE :!: :shock: Marcin 0 "Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka" Samuel Butler Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dziewic #38 Napisano 30 Października 2006 Warto było czekać! Gratuluję.na taki to i ja bym tyle poczekał :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Derdi 0 #39 Napisano 3 Listopada 2006 Klaudiuszu, gratuluję serdecznie! Myślę, że do Twojej kolekcji dołączyła prawdziwa perełka, szczególnie, że personalizacja dodaje niepowtarzalnego uroku. Długi okres oczekiwania został wynagrodzony . Wybacz Klaudiuszu, że wspomnę o tym w Twoim temacie, ale kolejny, niepotrzebny wpis autorstwa Tsukiego, nadaje się tylko do usunięcia. Jeśli nie masz nic do powiedzenia/napisania, to milcz. Czy trzeba wyrażać swoją niechęć, szczególnie w tak ordynarny sposób??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #40 Napisano 3 Listopada 2006 kolejny, niepotrzebny wpis autorstwa Tsukiego, nadaje się tylko do usunięcia. Jeśli nie masz nic do powiedzenia/napisania, to milcz. Czy trzeba wyrażać swoją niechęć, szczególnie w tak ordynarny sposób??? Dlaczego do usunięcia? W żaden sposób nie narusza regulaminu. Dlaczego porównanie do Stowy uważacie za ordynarny sposób wyrażania niechęci? Marine Original to piękny zegarek i faktycznie wizualnie podobny - w tym samym okrętowym stylu. Inna sprawa że Tsuki nieszczególnie trafił z ceną Jeżeli uważacie że regulamin forum bądź samej galerii został naruszony (poza tym że wątek jest przegadany generalnie, ale to już norma) to zapodajcie info - będzie interwencja 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 23386 #41 Napisano 3 Listopada 2006 Tak wam sięwszystkim podoba? IMHO wygląda jak stowa za 1,5 k złotych. LaughingTo, że akurat Tsuki tak mówi utwierdza mnie w przekonaniu, że Stowa była/będzie dobrym wyborem.Jakby kto inny wyśmiał Stowę to może bym się przejął, ale jestem dumny, że mu się nie podoba 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 2 #42 Napisano 3 Listopada 2006 utwierdza mnie w przekonaniu, że Stowa była/będzie dobrym wyborem Czyżby właściciel, o ile dobrze pamiętam, Stowa Antea przymierzał się do kolejnego stowowego zakupu? A Ty Klaudiusz kiedyś zachwycałeś się (no.. może pozytywnie się wyraziłeś po prostu) w temacie Stowa Seatime. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że dokonasz zakupu właśnie tego zegarka. Bo wolał bym sie mylić, że jest dla Ciebie zły... bo za tani :evil: Jeśli chodzi o Stowa Marine (Oryginal!) to ma przepiękny mechanizm, niestety reszta do mnie nie przemawia. No i cena.. aż takim fanatykiem nie jestem Pozdrawiam Was! P.S. Ja nadal jestem posiadaczem elektronika marki Casio którego truchło spoczywa w szufladzie. Ostatnio pomyślałem że mechanik to będzie to - malutki mechaniczny świat na przegubie mej dłoni. 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość pcstud #43 Napisano 3 Listopada 2006 A Ty Klaudiusz kiedyś zachwycałeś się (no.. może pozytywnie się wyraziłeś po prostu) w temacie Stowa Seatime. Szczerze mówiąc spodziewałem się, że dokonasz zakupu właśnie tego zegarka. Bo wolał bym sie mylić, że jest dla Ciebie zły... bo za tani :evil: czlowieku, co ty pie... tzn. piszesz?! :shock: czy Klaudiusz powiedzial, ze nie kupi Stowy bo jest za tania? :? P.S. Ja nadal jestem posiadaczem elektronika marki Casio którego truchło spoczywa w szufladzie. Ostatnio pomyślałem że mechanik to będzie to - malutki mechaniczny świat na przegubie mej dłoni. a po co mechanik- Casio za tanie? :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 2 #44 Napisano 3 Listopada 2006 czlowieku, co ty pie... tzn. piszesz?! :shock: czy Klaudiusz powiedzial, ze nie kupi Stowy bo jest za tania? :? Oj tam - przepraszam - taka mały żart to był Po prostu zauważyłem że On kupuje raczej zegarki z dość wysokiej półki.Przepraszam jeśli ktoś, a zwłaszcza Klaudiusz, poczuł się urażony. Może źle to ująłem A jego nowy zakup bardzo mi się podoba. Choć wnioskuję że i tak mnie nie stać Ale podoba mi się też dużo bardziej niż Panerai 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 2 #45 Napisano 3 Listopada 2006 a po co mechanik- Casio za tanie? :wink: Oj tam - chwytasz mnie za słówka Casio - zegarek za <100 zł przeżył 8 lat. Chciałbym żeby Mój Zegarek przeżył powiedzmy 40 Łatwo przywiązuję się do rzeczy... A zegarek to taki mały świat. Prócz tego mamy go na nadgarstku niemal bez przerwy (ok - zdejmujemy do łóżeczka) i jest on świadkiem naszych sukcesów, porażek i kolejnych uderzeń pulsu. Zarówno gdy nam skacze cisnienie na widok ukochanej (albo ukochanego - proszę sobie wybrać adekwatnie do preferencji) jak i gdy puls na chwilę zamiera bo akurat szef krzywo spojrzał 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tool 0 #46 Napisano 3 Listopada 2006 Klod, gratuluję zegarka zwłaszcza, że był wyczekiwany . Ale ja akurat nosiłbym go werkiem do góry :wink: bo tarcza, a w zasadzie wskazówki są okropne. :? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #47 Napisano 3 Listopada 2006 Jakby kto inny wyśmiał Stowę to może bym się przejął, ale jestem dumny, że mu się nie podoba :?: Przecież ja nie wyśmiewam się ze Stowy. trochę mnie denerwuje jak znowu zajmujesz lożę szyderców Jaką tam lożę? To jedyny Twój zegarek, który nie jest absolutnie niezwykły. Reszta Twojej kolekcji to same majsterszyki - jeden głos krytyczny z mojej strony nie zakłada jeszcze loży... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #48 Napisano 3 Listopada 2006 trochę mnie denerwuje jak znowu zajmujesz lożę szyderców Jaką tam lożę? To jedyny Twój zegarek, który nie jest absolutnie niezwykły. Reszta Twojej kolekcji to same majsterszyki - jeden głos krytyczny z mojej strony nie zakłada jeszcze loży... He He, ale podłechtałeś moje ego Dla mnie jest bardzo osobisty i przez to niezwykły, czekałem na niego 9 miesięcy, czyli tyle samo ile MasterFan wybierał swój zegarek :wink: 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 40 #49 Napisano 4 Listopada 2006 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #50 Napisano 4 Listopada 2006 Niezmiennie jest swietny (podoba mi sie kolor werku bo przywodzi mi na mysl stare Omegi ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach