Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sleza

zegarek klubowy 2013

Rekomendowane odpowiedzi

łomatkobosko :huh::D

Edit:

Dmn czekamy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to jest koordynator jakiś ?? ( co najwyżej samozwańczy ;-) )

A do Patka i Hublota chociaż napisał ??

Nie rozumiem takiego zachowania. Wiesz dobrze , że chodzi o Ciebie. Zamiast wyciągac wnioski to sobie kpisz. Jak napisałem , ze to kiepska praktyka to było, ze swoje chcę sprzedać.

Sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa. Jednym zależy na wizerunku Klubu, a inni mają to głęboko w d*pie.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze koordynatora projektu o zaprzestanie rozsyłania nieskoordynowanych zapytań adresowanych oficjalnie w imieniu KMZiZ , do producentów od sasa do lasa !!!...

Nie przestawajcie walczyć, nawet Patek się ugnie i zrobi zegarek zakładanym budżecie, byleby tylko nie dostawać więcej maili... :D

a tak na poważnie, poczekałbym do czwartku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze koordynatora projektu o zaprzestanie rozsyłania nieskoordynowanych zapytań adresowanych oficjalnie w imieniu KMZiZ , do producentów od sasa do lasa !!!...

Nie przestawajcie walczyć, nawet Patek się ugnie i zrobi zegarek zakładanym budżecie, byleby tylko nie dostawać więcej maili... :D

a tak na poważnie, poczekałbym do czwartku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek zanim powstał, już ma ciekawą historie.

Już jestem zainteresowany B)

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem takiego zachowania. Wiesz dobrze , że chodzi o Ciebie. Zamiast wyciągac wnioski to sobie kpisz. Jak napisałem , ze to kiepska praktyka to było, ze swoje chcę sprzedać.

Sprawa jest prosta jak konstrukcja cepa. Jednym zależy na wizerunku Klubu, a inni mają to głęboko w d*pie.

Szanowny Pawłe, jedyną firmą do której napisałem był i jest Cattin & Cie. Napisałem do niej w sprawie limitacji ( początkowo wcale nie klubowej) tylko dlatego, że już jakieś pół roku temu miałem przyjemność poznania Pana Cattina.

Proszę abyś nastęnym razem włączył myslenie a potem przelewał to na klawiaturę. I wypadało by przeprosić....

Kto pisał i do jakich firm to Darek pewnie wie, lub jeśli nie wie to łatwo można sprawdzić. Mamy XXI wiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem dlaczego ominięcie polskiego dystrybutora FC w Polsce jest niepoważne i przynosi szkody na image'u? Chyba jest wolność u kogo się kupuje, prawda? W najgorszym wypadku bezpośrednio producent mógłby odmówić sprzedaży. Jak nie wiadomo o co chodzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem dlaczego ominięcie polskiego dystrybutora FC w Polsce jest niepoważne i przynosi szkody na image'u? Chyba jest wolność u kogo się kupuje, prawda? W najgorszym wypadku bezpośrednio producent mógłby odmówić sprzedaży. Jak nie wiadomo o co chodzi...

Zwykle jak idzie zapytanie do centrali danej firmy a ta ma dystrybutora w PL to wiadomość jest przekazywana po prostu do tego dystrybutora. Przynajmniej ja czasami dostaję takie przekierowane maile.

Co do tego że jakiś mniej doświadczony forumowicz pisał do dużych i znanych firm....prywatnie nie widzę także w tym niczego złego pod warunkiem że nie podszywał się pod Prezesa KMZIZ itd...

Nikt nikomu przecież nie może zabronić pisania maili, gdzie chce i do kogo chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin jesli to nie Ty to Cię przepraszam, ale wyglądasz na koordynatora :P

bez komentarza....

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to przyznac sie kto wysyłał te zapytania i gdzie i się pokajać :)

Paweł, a może chodzi o Ciebie, Schaumburg sie poskarżył :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może.... mnie nie dał wytycznych tylko na skargę do Prezesa poszedł :)

Ale do FC nie pisałem.... jak buum cyk cyk :) , gdybym pisał to pisałbym do Janeby , bo reprezentuje interesy tej firmy w Polsce, a najpewniej napisałbym do Jasha :).

Nie ważne. Już wiemy, czego robić nie nalezy, nie wypada . Trzymajmy się wytycznych. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Schaumburg jak i Catorex to małe firmy, takie się nie skarżą :-) . Podejrzewam że trafił ktoś na firmę która reklamuje sie na forum a ta ma bezposredni kontakt z Darkiem i dlatego sprawa wyszła . Bo przeciez wiekszosc firm zegarkowych nie ma maila do Darka :lol:

Myślę, że tematu nie warto dalej roztrząsać. Osoba ktora to robila wie już że nie tędy droga. I tyle w temacie. Intencje pewnie miała dobre więc nikt kamienować nie będzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wcale mnie to nie dziwi czemu nie rozumiesz

Pozdrawiam
Piotrek

imageproxy1.jpg.39195932474b734d12bdf1ef8370670e.jpg 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niezłe jaja, zaraz dostaniemy szlaban na klubowca :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie zakazów :) Widziałem nowego GT :), ale mam zakaz pokazywania :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie zakazów :) Widziałem nowego GT :), ale mam zakaz pokazywania :(

jest mniejszy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę powiedzieć, ze oczekiwań Waszych na zegarek klubowy nie spełnia. Zostaje 45 mm, ma 3 wskazówki i bardzo sportowy charakter.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy na klubowca jest szansa wykorzystać kopertę taka jak w Moon, czy to nieisety znacznie podniesie koszt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tylko informuję, że jestem na etapie rysowania czegoś w kopertach przestawionych przez Pawła jakieś 2 czy 3 strony wcześniej - niedługo postaram się coś wrzucić :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka takich wstępnych - mam świadomość że nie wszystko jest dopracowane, ale żeby było już o czym dyskutować (później też łatwiej poprawiać jak się wie czego grupa oczekuje):

sch0.jpg

sch3x.jpg

sch4.jpg

sch5n.jpg

sch6.jpg

EDIT

Na powyższym indeks "1" nie powinien być złoty - niedopatrzenie, ale nie chce mi się już tego poprawiać - zobaczymy jakie będą wstępne głosy ;) Na jakieś bardziej zawiłe zabawy z tarczą (faktura i te sprawy) muszę mieć trochę więcej czasu, ale ta czarna gładka dobrze wygląda wg mnie - natomiast pierścień z podziałką podnosi się wraz ze zbliżaniem się do koperty/szkła :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka takich wstępnych - mam świadomość że nie wszystko jest dopracowane, ale żeby było już o czym dyskutować (później też łatwiej poprawiać jak się wie czego grupa oczekuje):

sch0.jpg

EDIT

Na powyższym indeks "1" nie powinien być złoty - niedopatrzenie, ale nie chce mi się już tego poprawiać - zobaczymy jakie będą wstępne głosy ;) Na jakieś bardziej zawiłe zabawy z tarczą (faktura i te sprawy) muszę mieć trochę więcej czasu, ale ta czarna gładka dobrze wygląda wg mnie :)

Opcja 1 fajna.

A może by tak dodać ażurowe wskazówki?

Dodały by fajnego klimatu vintage :)

Np. coś takiego:

J&T%20Windmills%20Pocket%20Watch.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Opcja 1 to ta o której pisałem ostatnio - jeszcze tabliczka z logo producenta mogła by być biała w stosunku do tego co jest na grafice. Wskazówki ażurowe... hmmm nie wiem... - ja prędzej widziałbym takie jak w Lange które niedawno Carlito wrzucał w plany zegarkowe:

mob_image956911_zps5d1549f1.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko takich wskazówek jak ma Lange to jest na pęczki...A zegarek powinien mieć coś co go wyróżnia i nadaje charakteru.

Moim zdaniem wygląda to super :)

002875-001.772.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 fajna, ale koperta fajniejsza 2-5. I ten kolor jakiś łososiowy, hmm kontrowersyjny.

Wskazówki Bregua'towskie bardzo dobre, nie trzeba zmieniać

projekt 5 też daję rade - czarno-stalowy napewno szeroko akceptowalne połączenie, może jakieś logo by się przydało, albo jakiś pierścień na tarczy

reszta słabsza, może jakby była faktura, jakiś szlif słoneczny, to by wyglądało lepiej, ale jak narazie nie gadają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.