Master Yoda 2171 #601 Napisano 9 Października 2013 Czemu nie? -niech sprzeda,a póżniej niech się dowie ile naprawdę kosztowały......hehe.Zemsta zza grobu za lata "kombinacji" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #602 Napisano 12 Października 2013 A o to nasze angielskie grzybki i moj 10miesieczny szczeniak polujacy na grzyby.. Gdzie by Polak nie mieszkal grzybobranie i wedkowanie to nasz "sport" narodowy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #603 Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Jeżeli ten szczeniaczek jest dziewczynką to obie jesteście śliczne.A grzybki takie same jak u nas.Cieszę się ,że pierwszy pokazałem zdjęcia grzybów ,które zachęciły naszych forumowiczów do wykonywania tak pięknych zdjęć podczas grzybobrania.Ta piątka prawdziwków jest nie do pobicia. Edytowane 12 Października 2013 przez FRANK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #604 Napisano 12 Października 2013 Tak, Youki tez jest dziewczynka. Bardzo dziekujemy obie za mile slowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #605 Napisano 12 Października 2013 Obie pewnie macie "chłopakow"...... -z taką urodą.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #606 Napisano 13 Października 2013 Bardzo nam milo to slyszec Nawet nie wiesz jak ciężko jest znaleźć partnera , który akceptuje zegary .. .. juz nie mowie ze je lubi w calkiem pokaznej ilości pod swoim dachem. Naszukalam sie trochę i teraz jest ok Jest takie motto zegarowych ludzikow:Kiedy zegary zawładna, z Twojego zycia, czasemi wyda Ci sie byc ich przyjacielem ,nie licz, ze czas zwolni dla Ciebietylko dla tego.....iz masz ich zbyt wiele. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #607 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Ten mój obok dla domowników to chłopak COOKIE a ja go wołam LENZIK.Przez co mam w domu o jednego lenza więcej.Rano budzi co do minuty.W okresie letnim j 7oo teraz jesienią zmienia czas i jest to godzina 8oo,a zimą 9oo. Edytowane 13 Października 2013 przez FRANK 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #608 Napisano 13 Października 2013 Panowie z grzybami nie koniec.Dzisiaj w nocy było +10C .Jutro jedziemy z żoną na prawdziwki.To prawda, w sobotę byliśmy na podgrzybkach, 2 czubate kosze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #609 Napisano 13 Października 2013 Mój kot dostał dziś pierwsze poważne ostrzeżenie, będzie następny... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #610 Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Jakoś nie widać by się przestraszył ....kurczaka na butelce Edytowane 13 Października 2013 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #611 Napisano 13 Października 2013 Krzysztofie czy wiesz,że w tej butelce powinno być piwo.Wtedy kurczak super smakuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #612 Napisano 15 Października 2013 A to ładne...http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,spotkanie-po-referendum-guzial-podal-reke-gronkiewicz-waltz,102398.html 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #613 Napisano 19 Października 2013 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #614 Napisano 20 Października 2013 Kibice po sezonie i ostatnim meczu z Anglia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #615 Napisano 21 Października 2013 Mnie najbardziej ubawił tekst, że Fornalik to jedyny Polak, który pojechał do Anglii stracić pracę. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #616 Napisano 21 Października 2013 Mnie najbardziej ubawił tekst, że Fornalik to jedyny Polak, który pojechał do Anglii stracić pracę.Nie słyszałem tego ,ale jest to jedyny trafny tekst w temacie polskiej piłki nożnej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #617 Napisano 21 Października 2013 Witam Moja lepsza połowa ogląda "MAM TALENT" i z ostatniego odcinka bardzo spodobał mi się tekst Prokopa-polecam 9:44 min.http://tvnplayer.pl/programy-online/mam-talent-odcinki,50/odcinek-7,S06E07,23237,ogladaj.htmlNiestety trzeba przebić się przez reklamy Polecam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #618 Napisano 23 Października 2013 (edytowane) Ile jest wart gratis? Edytowane 23 Października 2013 przez amroziuk 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #619 Napisano 23 Października 2013 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #620 Napisano 23 Października 2013 Zastanawiałem się gdzie to dać i chyba tutaj bedzie najlepiej. Gabinet lekarza rodzinnego.Rozebrany, starszy, trochę głuchawy dziadek pyta z zadowoloną miną :- jak pan powiedział doktorze ?Że jestem podobny do arystokraty ?- nie, nie . Powiedziałem , że wygląda mi to na raka prostaty... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #621 Napisano 23 Października 2013 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #622 Napisano 23 Października 2013 Dwie przyjaciółki w sklepie :- jak myślisz, która kartka jest lepsza :"DLA mojego zajączja " czy " dla mojego tygryska " ?- a o co chodzi ?- Jutro ten mój osioł ma urodziny. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #623 Napisano 23 Października 2013 Babcia do babci:Musisz iść do tego nowego lekarza, może i u ciebie wykryje jakiś nowy otwór. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #624 Napisano 26 Października 2013 Coś dla kiniola, jeśli jeszcze tego nie zna 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1296 #625 Napisano 26 Października 2013 (edytowane) Dawno się tak nie uśmiałem jak dziś!!!! Edytowane 26 Października 2013 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach