czerralf 28 #1351 Napisano 22 Października 2014 No przecież to Kermit E tam Kol. Bajeczki pomylil? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1352 Napisano 22 Października 2014 Wielki Internetowy "Szperatorze"- Ty nie wiesz??? . Podpowiadam "Futbol" - pasjonaci pilki noznej powinni znac odpowiedz. Jak to jest papryka, to... no nie wiem co 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1353 Napisano 22 Października 2014 Wiem!.... wiem, wiem... toooo jest ... prezerwatywa 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1354 Napisano 22 Października 2014 Maskotka z mundialu? :-) 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #1355 Napisano 22 Października 2014 (edytowane) Co do d*py, bywa zaklęciem przed obróceniem się na pięcie. Niejaki Jaś Fasola nie powstydziłby się przedrostka d*pa.;)p Dodałbym jeszcze mocne podkreślenie odgłosu piorunu z jasnego nieba i wszelkich odgłosów pirotechnicznych, co zawiera się w zdaniu " jak nie d*pnie".P:) Edytowane 22 Października 2014 przez kumite 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1356 Napisano 22 Października 2014 A doopochron jako odgromnik osobisty? A poddoopnik- poduszeczka grzeczna? A "w doopę jeża"- zadanie trudne dosyć???? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czerralf 28 #1357 Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Maskotka z mundialu? :-)Dokladnie "mistrzu". Gratuluje. Meksyk86.-wygrales maskotke . Ps. Wyslij swoj adres na priw. Otrzymasz oryginal. Pozdrawiam R. Edytowane 24 Października 2014 przez czerralf 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #1358 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Trochę się w tych zadkach pogubiłem, przypomniały mi się takie znaczenia: Mieszkam na zadupiu i z tego powodu żal mi d*pę ściska, bo miastowy ze mnie jak z koziej d*py trąba.O kant d*py to rozbić. Nie to co szwagier, ale on wyżej s*a, niż d*pę ma, tylko go pogonić w trzy d*py, albo nawet łeb przy samej d*pie uciąć.Mówić do niego to jak do słupa, a słup jak d*pa. Pływa po warszawsku - z d*pą po piasku. Tak to każdy z palcem w d*pie potrafi. P.S. Możliwości jest zapewne dużo, dużo więcej. Piszę bez cenzury, bo jakoś tak naturalniej się czyta. (Co ma być moim dupochronem ) P.S.2 Samo się ocenzurowało? Edytowane 25 Października 2014 przez henio.w 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1359 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Niema jak mając d*pę pod ręką nie umie Jasio z tej d*py skorzystać i wtedy d*pa stwierdza z żalem, że Jasio d*pa i z tego będzie raczej, d*pa Jasiu! A mówiąc szczerze, wpadając w zachwyt, ładna z niej d*pa, jakby nie patrzeć. Nie to co kaszalot koleżanką zwany co d*pę ma jak kamiuszek polny. Po matce co wraz z latami d*pę ma wielką taką z rozstępami. I tak jeżdżąc po d*pie Maryni stwierdzamy, że przed nami to jeździł d*pa nie kierowca i raczej do bani. By za chwilę samemu pierdolnąć w d*pę nam przyszło na drodze, bom walnął w d*pę swego poprzednika. Co też wystawiwszy swoją d*pę do wiatru, wjechano mi w d*pę jak bywa w takim przypadku a że myślałem o d*pie w czasie jazdy winą mnie obarczyli, d*pa blada z kasy. Tak tylko d*pę mając przed oczami wszystko jest do d*py jak to określamy. Edytowane 25 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1360 Napisano 25 Października 2014 P.S.2 Samo się ocenzurowało? A kto by sobie d*pę zawracał, żeby to ręcznie robić??? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1361 Napisano 25 Października 2014 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #1362 Napisano 25 Października 2014 Choćby jakiś dupotrujec . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #1363 Napisano 25 Października 2014 Obił mi się o uszy taki wierszyk: D*pa pierdzi, d*pa sra, d*pa na klarnecie gra. Człowiek się rodzi z d*py wychodzi. Człowiek się żeni na d*pę wchodzi. Człowiek umiera na d*pie leży, więc całe życie od d*py zależy. Czytając to krótkie streszczenie żal d*pę ściska, że to tak szybko leci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1364 Napisano 25 Października 2014 Fredro, ale nie było w szkole. 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1365 Napisano 25 Października 2014 (edytowane) Ale jazda! 6na9 strona pozycja wszak znana. I częściowo a pro po: Młodziak świeży żonkoś siedzi ze starym wyjadaczami na przerwie śniadaniowej.Chłopaki drą se łacha z młodego.Wreszcie jeden jeden go pyta:- a ty to walisz patelnię kobicie?-Młody siedzi i myśli i po chwili mówi:-no wiecie, ja tam się żonie w gary nie mieszam.... Edytowane 25 Października 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1366 Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Często robię różne rzeczy od d*py strony...A jeszcze jedno... w zeszłym roku chciałem sprzedać centralną sekundę Beckera, nikt nie zadzwonił... Teraz dzwonią co tydzień, a ja cóż... mogę tylko powiedzieć pocałujta w d*pę wójta... Edytowane 26 Października 2014 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lusyk 7 #1367 Napisano 26 Października 2014 Często robię różne rzeczy od d*py strony... A jeszcze jedno... w zeszłym roku chciałem sprzedać centralną sekundę Beckera, nikt nie zadzwonił... Teraz dzwonią co tydzień, a ja cóż... mogę tylko powiedzieć pocałujta w d*pę wójta... ...jakaś dziwna moda nastała na centralne sekundy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1368 Napisano 26 Października 2014 Dlaczego dziwna? One są po prostu fajne Widać jak im się rusza na dole i na górze 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #1369 Napisano 26 Października 2014 Jak to z modą bywa, za jakiś czas inne będą na topie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FRANK 1 #1370 Napisano 26 Października 2014 Ta moda to jest tylko w pisaniu o zegarach z c.s. Z kupnem zapewne jest już gorzej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1371 Napisano 26 Października 2014 (edytowane) To jak z d*pą Maryny. Lepiej pomarzyć niż ogarnąć Edytowane 26 Października 2014 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość henio.w #1372 Napisano 26 Października 2014 "Często robię różne rzeczy od d*py strony..." a ja...właściwie to wcale... . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1373 Napisano 26 Października 2014 (edytowane) A może teraz o cyc...?:-) Edytowane 26 Października 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #1374 Napisano 26 Października 2014 Chyba czas zamknąć ten temat. Gorzej zejść nie mógł Ale d*pa 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1375 Napisano 26 Października 2014 (edytowane) Przepraszam...dałem d*py.. Edytowane 26 Października 2014 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach