tarant 2972 #4101 Napisano 5 Kwietnia 2020 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #4102 Napisano 6 Kwietnia 2020 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4103 Napisano 6 Kwietnia 2020 I stay home ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #4104 Napisano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Well, you can tell by the way I use my walkI'm a woman's man, no time to talkMusic loud and women warm, I've been kicked aroundSince I was bornAnd now it's alright, it's okayAnd you may look the other wayWe can try to understandThe New York Times' effect on manWhether you're a brother or whether you're a motherYou're stayin' alive, stayin' aliveFeel the city breakin' and everybody shakin'And we're stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' aliveWell now, I get low and I get highAnd if I can't get either, I really tryGot the wings of heaven on my shoesI'm a dancin' man and I just can't loseYou know it's alright, it's okayI'll live to see another dayWe can try to understandThe New York Times' effect on manWhether you're a brother or whether you're a motherYou're stayin' alive, stayin' aliveFeel the city breakin' and everybody shakin'And we're stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' aliveLife goin' nowhere, somebody help meSomebody help me, yeahLife goin' nowhere, somebody help me, yeah I'm stayin' aliveWell, you can tell by the way I use my walkI'm a woman's man, no time to talkMusic loud and women warmI've been kicked around since I was bornAnd now it's all right, it's okayAnd you may look the other wayWe can try to understandThe New York Times' effect on manWhether you're a brother or whether you're a motherYou're stayin' alive, stayin' aliveFeel the city breakin' and everybody shakin'And we're stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' alive, stayin' aliveAh, ha, ha, ha, stayin' aliveLife goin' nowhere, somebody help meSomebody help me, yeahLife goin' nowhere, somebody help me, yeahI'm stayin' aliveLife goin' nowhere, somebody help meSomebody help me, yeahLife goin' nowhere, somebody help me, yeahI'm stayin' aliveLife goin' nowhere, somebody help meSomebody help me, yeahLife goin' nowhere, somebody help me, yeahI'm stayin' aliveLife goin' nowhere, somebody help meSomebody help me, yeahLife goin' nowhere, somebody help me, yeahI'm stayin' alive Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4105 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Niech nikt nie zaprzecza, że to nie jest "żart". Zalałam się łzami ze śmiechu! Jeszcze mnie skurcze w dołku targają ⊙.☉Słowo - klucz "UKRYWA" - hahaha! (znamienne dla tych co zapomną odesłać pakiet, którym obdarzeni będzie czy chcą, czy nie chcą). Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4106 Napisano 7 Kwietnia 2020 nic nie pisze o powielaniu ... patrz od razu podrabia ... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4107 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Nawet z niezużytego, nieważnego pakietu trzeba się chyba będzie "r o z l i c z y ć", uwiarygadniając się podpisem , PESELem i oświadczeniem o dobrowolnym i TAJNYM głosowaniu - haha!! Dykta i obornik ... Edit.Podobno zrobili poprawkę do katalogu przewidzianych kar. "Ukrywanie" zniknęło. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4108 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Mnie tam nie ma w domu ... Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4109 Napisano 7 Kwietnia 2020 Ja nie mam nawet dzwonka przy furtce... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4110 Napisano 7 Kwietnia 2020 A skrzynek pocztowych też nie macie?? . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6135 #4111 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Przecież, jeżeli skrzynka jest na zewnątrz, to może ktoś wyjąc, deszcz może rozmoczyć, czy cuś A w bloku, to się ktoś "włamie" na ten przykład... Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4112 Napisano 7 Kwietnia 2020 Nie no skrzynkę pocztową mam... aaale kategorycznie zabroniłem jej cokolwiek podpisywać... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6135 #4113 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Przecież już oddałeś głos.. nie wiesz? Twja koperta już jest na poczcie z Twoim głosem. Czeka tylko na policzenie.. Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4114 Napisano 7 Kwietnia 2020 Nikt się tym nie przejmuje. Będzie wrzucone do skrzynki bez jakiegokolwiek podpisywania na to wychodzi. Wyobrażacie sobie sobie, że dwadzieścia tysięcy listonoszy będzie roznosić 30 milionów pakietów i je doręczać za pokwitowaniem ???A że protestować się nie da, to po świętach 15-16 kwietnia będą procedowane kolejne "kwiatki" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #4115 Napisano 7 Kwietnia 2020 No już, już, bo nas (...). Dla oderwania się. Moja ulubiona od kilku dni płyta. Większość utworów znana "średniowiecznikom", ale w tym przypadku zadziwiają tym, że tak wiele potrafi przekazać jedna artystka i akustyka. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40506 #4116 Napisano 7 Kwietnia 2020 Od wczoraj na tapecie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4117 Napisano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Od wczoraj na tapecie https://www.youtube.com/watch?v=cGvZyrhObrgOd dziś na mojej też Ciut bardziej w wersji koncertowej z 1993 Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4118 Napisano 7 Kwietnia 2020 depeszowca ciąg z gumowca... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4119 Napisano 7 Kwietnia 2020 Tak dla rozluźnienia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4120 Napisano 7 Kwietnia 2020 Klimat z "naszych dyskotek" :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4121 Napisano 7 Kwietnia 2020 Najlepiej mnie się rozluźniało przy tych klymatach... i im teszszsz... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4122 Napisano 7 Kwietnia 2020 no to należałoby dodać do tego klimatu ... tak skromnie powiem. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4123 Napisano 8 Kwietnia 2020 no to należałoby dodać do tego klimatu ... tak skromnie powiem.https://youtu.be/oUt1-Y6oBskDokładnie :D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4124 Napisano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Dawno nic nie było o Maryni i jej częściach ... trochę się nam postarzała w tym ZOO ale ...Ps. Nie moje ale b. Mi przypadło do gustu Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #4125 Napisano 8 Kwietnia 2020 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach