kiniol 2281 #4201 Napisano 11 Maja 2020 11 minut temu, tarant napisał: No soldiers were harmed during production of this film... It makes it so current... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40495 #4202 Napisano 12 Maja 2020 Po prostu musiałem ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4203 Napisano 16 Maja 2020 https://gwiazdy.wp.pl/oswiadczenie-polskiego-radia-trojka-kazik-lista-przebojow-manipulacja-falszerstwo-6511212662449793a Bez kurrr... komentarza... 1 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erzlot 298 #4204 Napisano 16 Maja 2020 Nieważne jak ludzie głosują, ważne kto głosy liczy (Stalin)? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4205 Napisano 16 Maja 2020 Mamy początek końca... byle nie krwawy... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4206 Napisano 17 Maja 2020 Bynajmniej na bombelki dały ?. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4207 Napisano 17 Maja 2020 Co dały? Kto dał? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4208 Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Jak to kto... Edytowane 17 Maja 2020 przez Yodek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4209 Napisano 17 Maja 2020 (edytowane) Ja tam "trójkę" skasowałem z wszyskich radioodbiorników ... nawet z aplikacji w telefonie???. Szkoda życia na słuchanie jak szumi "TO" co zrobili z tego radia...?. Nawet komuna miała odrobinę oleju w głowie i dotykała "wentyla bezpieczeństwa". Niektórych należałoby skierować na badania ... ? Ps A słuchałem jej namiętnie od 1966 roku czyli jak rodzice kupili pierwsze radio z UKFem ...? Edytowane 17 Maja 2020 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4210 Napisano 17 Maja 2020 Tak, czy siak, to musiało kiedyś nastąpić. Jest internet , można posłuchać czego się chce. Śmierć też przyjdzie, każdego zabierze. Na co dzień mam Radio Pogoda, wracam do tamtych lat muzycznych. Za Trójką już nie tęsknię. Było minęło. Młodzi tego nie słuchają. Do wyboru są wybory, jak widać lepiej nie będzie. Jako ludzkość mamy jeszcze od natury 500mln lat, ale sami się szybciej zeżremy Optymistycznie Piotr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #4211 Napisano 17 Maja 2020 No, tak .... kiedyś słuchałem III , ale też już minęło . Pamiętam ten czas , gdy Niedźwiedzki mówił .... ,, a na miejscu pierwszym , już od wielu tygodni , wiadomo ..... nie mówił nazwy zespołu i było tylko kilka taktów piosenki , ale wszyscy wiedzieli , że to Maanam ..... Niektórzy zastanawiali się , dlaczego nie leci cała piosenka , czyżby niektórym już zbrzydła ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #4212 Napisano 17 Maja 2020 W TVN24 rozdzierają teraz w tym temacie szaty , no "Dzień Świra". Słusznie powiedziane, jest wolny rynek , kto kocha byłą "Trójkę" będzie się zrzucał, będzie nadal słuchał. Kapitalizm panie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #4213 Napisano 17 Maja 2020 Odbiegając od wątku ? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4214 Napisano 17 Maja 2020 cały czas w wątku... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magican 30 #4215 Napisano 17 Maja 2020 I nieeee woooolnoo się z teeegoo śmiaaać ........ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #4216 Napisano 17 Maja 2020 ...niiikooomuuuu... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4217 Napisano 22 Maja 2020 (edytowane) Siedzę sobie tak z kawką i tabletem w ręce... czytam tekstami budzikach o „wartościowaniu” naszej pracy przy renowacji zegarów i jest mi trochę smutno jak to czytam ... dedykuje dyskutantom to co sobie właśnie słucham. Edytowane 22 Maja 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4218 Napisano 22 Maja 2020 To jeszcze to: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4219 Napisano 23 Maja 2020 (edytowane) Nowy dzień ... dziś trochę jazzu i spokoju . Polecam do porannej kawy. Ja do kawy mam pyszne ciasto drożdżowe z budyniem i truskawkami ? i kochaną żonę ?. ... ? Edytowane 23 Maja 2020 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4220 Napisano 25 Maja 2020 Jak ktoś lubi Velvet Underground i lata 60... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4221 Napisano 27 Maja 2020 A u mnie dzisiaj sikorki - modraszki postanowiły wyprowadzić swoje potomstwo z budki. Jest to cała akcja kilkugodzinna. Najpierw jest nawoływanie, stare rzadziej przylatują z pokarmem. Każdy młody, który wyleci z budki jest śledzony i kontrolowany co chwilę przez starych. Oprócz tego co chwilę przylatują, żeby nawoływać do wylotu pozostałe. W razie zagrożenia, na przykład w postaci kota, młode milkną, a stare zmieniają od razu wydawane dźwięki na tryb ostrzegawczy. Pogubiłem się w liczeniu, bo nie miałem tyle czasu, żeby cały czas je śledzić, ale wydaje mi się, że było ich 6,a może 7 młodych. Teraz wśród gałęzi drzew słychać tylko skrzeczenie młodych, a stare bacznie pilnują i je obserwują, latając od jednego do drugiego. Myślę, że chyba wszystkie wyleciały z budki, bo jest cicho. Niekiedy zdarza się, że najsłabszy zostaje i zdycha. Całe szczęście, że koty nie zauważyły tej całej akcji. W pewnym momencie tylko jeden się przeszedł ospałym krokiem i nie zwrócił uwagi na to co się dzieje. W pewnym momencie jeden z młodych nie miał siły utrzymać się w powietrzu i wylądował na stercie drewna pozując do zdjęć... Ciekawy jestem czy w tej budce będzie jeszcze w tym roku drugie gniazdo, bo z reguły tak jest każdego roku. Teraz czekam tylko na orły, bo dawno ich nie widziałem, pewno pojawią się z młodym na niebie. Będzie co obserwować, jak będą go uczyły latać. Pozdrawiam Jacek 5 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #4222 Napisano 28 Maja 2020 (edytowane) Wczoraj było o sikoreczkach, a dzisiaj przypomniał mi się utwór z czasów szkoły średniej... Pozdrawiam Jacek Edytowane 28 Maja 2020 przez JASI 2 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #4223 Napisano 29 Maja 2020 Nasza Basia Kochana .... ???? 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #4224 Napisano 30 Maja 2020 2 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40495 #4225 Napisano 30 Maja 2020 Fajna muza????. Kojarzy mi się trochę za Black Rebel Motorcycle Club. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach