PM1122 1786 #5651 Napisano 9 Czerwca 2022 1 godzinę temu, Yodek napisał(-a): Złamałam drania chyba. Na razie idzie. Chillout 🥰🙃 Kakoj cziort ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5652 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Godzinę temu, PM1122 napisał(-a): Kakoj cziort ? Który? Świt czy Elf? 😆 Dwa dni zmagałam się ze Świtem. Złamana sprężynka to jedno ale zegar się uparcie zatrzymywał.. Próbowałam wszystkich chwytów które mi przychodziły do głowy, szukałam "tuteges i tamteges" jako rzekł Jasi 🙃. A to franca śrubka od mostka kotwicy. Tuningowane bębny działają 🤪 Wagi od czapy ale one tylko do testowania.. 20220609_154025.mp4 Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Yodek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5653 Napisano 9 Czerwca 2022 Tak myślałem, że o jakiś zegar chodzi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5654 Napisano 9 Czerwca 2022 Godzinę temu, Yodek napisał(-a): Który? Świt czy Elf? 😆 Dwa dni zmagałam się ze Świtem. Złamana sprężynka to jedno ale zegar się uparcie zatrzymywał.. Próbowałam wszystkich chwytów które mi przychodziły do głowy, szukałam "tuteges i tamteges" jako rzekł Jasi 🙃. A to franca śrubka od mostka kotwicy. Tuningowane bębny działają 🤪 Wagi od czapy ale one tylko do testowania.. 20220609_154025.mp4 20 MB · 0 pobrań Świt piękny, ale nie byłbym sobą, gdybym nie zwrócił uwagę na to co w tle. Piękna hoja, nie każdemu zakwita, zapewne pięknie pachnie... Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5655 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Ja tu dzisiaj chciałem życzenia Wielce Szanownemu Panu @LESKOS złożyć. Zegarów wielu, tyluż fanów oraz nieco...krytykantów. Bo to oni nieraz pchają rozwój bardziej w przód niźli pochlebcy. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Anansi 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5656 Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) 11 minut temu, JASI napisał(-a): Świt piękny, ale nie byłbym sobą, gdybym nie zwrócił uwagę na to co w tle. Piękna hoja, nie każdemu zakwita, zapewne pięknie pachnie... Pozdrawiam Jacek Hoja stareńka, nie pamiętam nawet ile ma juz lat. Kwitnie co roku, pięknie pachnie az za pięknie- nie daje spać w nocy 😁 5 minut temu, Anansi napisał(-a): Ja tu dzisiaj chciałem życzenia Wielce Szanownemu Panu @LESKOS złożyć. Zegarów wielu, tyluż fanów oraz nieco...krytykantów. Bo to oni nieraz pchają rozwój bardziej w przód niźli pochlebcy. Dołączam się .. nic dodać, nic ująć 😁🤩 Wszystkiego najlepszego i ZDROWIA💐 Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Yodek 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5657 Napisano 9 Czerwca 2022 Ja tylko dodam Lechu, bądź młody duchem, bo na wierzchu, to wszyscy się starzejemy. Zdrowia życzę. Jacek 3 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #5658 Napisano 9 Czerwca 2022 Kawałek stary, ale druga zwrotka jakby uszyta na miarę współczesnych czasów... https://www.youtube.com/watch?v=CZFqJL_AJqI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5659 Napisano 9 Czerwca 2022 Także dołączam się z życzeniami ! Wszystkiego Najlepszego i Dużo Zdrowia , bo to najważniejsze ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5660 Napisano 9 Czerwca 2022 Hej ! Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia 😄✋😉! Starość nie jest taka zła, tylko strasznie szybko biegnie ... jak na "starszą panią" oczywiście. Niestety żaden wskrzeszony zegar nie potrafi zatrzymać czasu. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5661 Napisano 9 Czerwca 2022 4 minuty temu, LESKOS napisał(-a): Hej ! Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia 😄✋😉! Starość nie jest taka zła, tylko strasznie szybko biegnie ... jak na "starszą panią" oczywiście. Niestety żaden wskrzeszony zegar nie potrafi zatrzymać czasu. Tobie niejeden może pozazdrościć, i nie o zegary chodzi ☺️☺️✌️ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5662 Napisano 11 Czerwca 2022 Naszego spotkania zegarowego u Piotra w Ręcznie, dzień pierwszy... 2 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PM1122 1786 #5663 Napisano 24 Czerwca 2022 Hyvää Juhannusta ! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #5664 Napisano 27 Czerwca 2022 Taki dziś miałem zachód słońca za domem 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5665 Napisano 14 Lipca 2022 🤗 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5666 Napisano 16 Lipca 2022 Zakwas na mące razowej, mąki: żytnia, pszenna chlebowa i z pełnego przemiału, trochę oliwy, chia (nic innego nie znalazłem). 3 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5667 Napisano 22 Lipca 2022 (edytowane) Ja mam zapas na zimę. W wersji instant 🤗 Edytowane 22 Lipca 2022 przez Yodek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
graver 416 #5668 Napisano 22 Lipca 2022 Do węgla dają dopłaty a zapomnieli o ludziach co mają kominki na drewno a jak poszedł w górę węgiel to automatem i drewno, w zeszłym roku brzoza kosztowała 200-220 zł, a teraz 350-500 dlaczego zapomniano by wesprzeć tych co mają kominki na drewno? Obecnie by kupić drewno są zapisy na miesiąc naprzód, ch lerna polityka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5669 Napisano 22 Lipca 2022 (edytowane) To samo z tymi co ogrzewają gazem, pelletem, elektycznoscią, olejem opałowym. Ci co poszli za namowami o odchodzeniu od "kopciuchów" wyszli jak Zabłocki.. SuFeren zgarnie 3 tysi zabaluje, a w piecu napali śmieciami Edytowane 22 Lipca 2022 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5670 Napisano 22 Lipca 2022 6 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JASI 1218 #5671 Napisano 30 Lipca 2022 Dzisiaj taki osobnik zwiedzał mój szczypior... Właściwie to zwiedzała, bo to ona... A tu na koniec sesji zdjęciowej - taka poza... Dzisiaj też udało mi się przez kilkanaście minut podglądać orły bieliki, jak stary uczył młodego latać. Niestety ze smartfona widać tylko punkciki na niebie... Pozdrawiam Jacek 1 "Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówek do życia" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5672 Napisano 30 Lipca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, JASI napisał(-a): Dzisiaj taki osobnik zwiedzał mój szczypior... Właściwie to zwiedzała, bo to ona... A tu na koniec sesji zdjęciowej - taka poza... Dzisiaj też udało mi się przez kilkanaście minut podglądać orły bieliki, jak stary uczył młodego latać. Niestety ze smartfona widać tylko punkciki na niebie... Pozdrawiam Jacek Ojć... Ta Ona makijaż ma wyraziście neonowo-jaskrawy. Wygląda na taką awanturującą się i złośliwą, aczkolwiek nie mam pojęcia co to za jejmość. Widzę pierwszy raz 😄.. A przy okazji taki (taka) artysta. Mnie śmieszy za każdym razem ale mnie akurat wszystko śmieszy. Koniecznie z dźwiękiem 😁 Screen_Recording_20220711-085319_Wykop Mobilny.mp4 Edytowane 30 Lipca 2022 przez Yodek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5673 Napisano 30 Lipca 2022 🙂 ta "żółta" to kwietnik, występuje u nas dość licznie i poluje na owady na kwiatach... ale żeby 🤭 na szczypiorze ??? Twój patyczak jest fajny , ale go szkoda bo to dość delikatny owad , jak spadnie to po nim (więc to walka o życie...). U nas tylko w hodowlach... a pochodzą z Indochin , głównie Wietnamu. 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yodek 2548 #5674 Napisano 30 Lipca 2022 39 minut temu, LESKOS napisał(-a): 🙂 🤭 Twój patyczak jest fajny , ale go szkoda bo to dość delikatny owad , jak spadnie to po nim (więc to walka o życie...). Jako stworzenia tez mi szkoda, ja bym go na taki taniec nie naraziła ale cóż, stało się to gdzieś, miejmy nadzieje, ze jednak dał radę 🤗.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anansi 3516 #5675 Napisano 30 Lipca 2022 Nie wiem o co chodzi na tym zdjęciu i bardzo proszę, nie zamieszczajcie swoich interpretacji. 2 Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach