Yodek 2548 #5151 Napisano 21 Maja 2021 Fajny obiekt ale toto szklane z boku kompletnie zatarło charakter i klimat tej budowli 😑 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5152 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) Dobrej nocy wszystkim ... dziś był ciężki dzień jak dla mnie, wiec dla ukojenia duszy, ciała a przede wszystkim serca i głowy... Edytowane 21 Maja 2021 przez LESKOS 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taraj 220 #5153 Napisano 21 Maja 2021 26 minut temu, LESKOS napisał(-a): dziś był ciężki dzień jak dla mnie, potwierdzam, dla mnie też był ciężki dzień, a w szczególności po rozmowach z Chińczykami, dlatego Mike Oldfild dla podniesienia optymizmu 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5154 Napisano 22 Maja 2021 oglądam po raz enty świetne.. versus ori... oglądam po raz enty świetne.. versus ori... i naprawdę nie wiem które lepsze oglądam po raz enty świetne.. versus ori... i naprawdę nie wiem które lepsze 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5155 Napisano 22 Maja 2021 No widzę że oglądałeś dziś ...conajmniej trzy razy ... Ps. Jak śpiewali oryginał miałem 16 lat, a ty chyba byłeś w planowaniu 😂 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5156 Napisano 22 Maja 2021 (edytowane) No chyba nie bo latałem po "błyskotechach" w 2 LO im Konopy w Katowicach...ora w Micku i Picku i byłem dwa lata do .... Pesel nie kłamie Edytowane 22 Maja 2021 przez mkl1 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5157 Napisano 23 Maja 2021 No chyba nie bo latałem po "błyskotechach" w 2 LO im Konopy w Katowicach...ora w Micku i Picku i byłem dwa lata do .... Pesel nie kłamie Ty chodziłeś do Konopy ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5158 Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) Mirek, fakt że się pomyliłem i album ARIVVAL ABBA wydała w 1976 czyli miałem 18 lat (MOJA SKLEROZA) i dyskoteki były wtedy popularne, a jakże , ale wydaje mi się że jesteś ciut młodszy ale może ... Edytowane 23 Maja 2021 przez LESKOS 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5159 Napisano 23 Maja 2021 A 2 godziny temu, Szyszkops napisał(-a): Ty chodziłeś do Konopy ??? Ano do Konopy Dyrektorowała wówczas p. Izy.....czyk 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8015 #5160 Napisano 23 Maja 2021 A Ano do Konopy Dyrektorowała wówczas p. Izy.....czykTę znam tylko z opowieści mojej matki. Moje, dużo późniejsze czasy, to p. Sz...da, która wszak w Twoich czasach już tam uczyła Ach, cóż to była za wesoła szkoła 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5161 Napisano 23 Maja 2021 uczyla 1 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5162 Napisano 25 Maja 2021 (edytowane) A dziś coś takiego polecam ... 🙂 Szczególnie tym co nie znają 😂✌️ Edytowane 25 Maja 2021 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5163 Napisano 25 Maja 2021 To mię przypomniało tekst który żem ku pamięci lat temu dziesięć popełnił... 2 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5164 Napisano 26 Maja 2021 Zapomnieliśmy o 80tych urodzinach jednego pana .... 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kumite 254 #5165 Napisano 26 Maja 2021 Co tam Dylan. Dzisiaj Dzień Matki i oby cieszyły się zdrowiem jak najdłużej !!! 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5166 Napisano 26 Maja 2021 (edytowane) Widzisz, każdy świętuje co ma ... ja świętować Dzień Matki przestałem 41 lat temu ... teraz to tylko bolesne wspomnienie. Zatem po chwili zadumy słucham mądrego poety ... a urodziny były dwa dni temu . Edytowane 26 Maja 2021 przez LESKOS 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5167 Napisano 3 Czerwca 2021 Ładnie macha pałeczkami 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szpindlakfan 621 #5168 Napisano 3 Czerwca 2021 Też podoba mi się jej twórczość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5169 Napisano 3 Czerwca 2021 Pałeczki wam się podobają ... ta ... 😂😂😂 0 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5170 Napisano 3 Czerwca 2021 10 minut temu, LESKOS napisał(-a): Pałeczki wam się podobają ... ta ... 😂😂😂 Mi stopa. Najlepsze jest to, czego nie widać, tylko można wyczuć, no... usłyszeć. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkl1 6090 #5171 Napisano 3 Czerwca 2021 53 minuty temu, LESKOS napisał(-a): Pałeczki wam się podobają ... ta ... 😂😂😂 odtwórz to na sprzęcie stereło.. z dobrym basem...(subbuforem) poczujesz... 0 Pozdrawiam Mirek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2971 #5172 Napisano 3 Czerwca 2021 Stopę 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5173 Napisano 4 Czerwca 2021 No nie mam "subbufora" 😳 niestety ... ale większość muzyki ze względu na dbałość o ciszę wokół mnie i otoczenie odbieram z nie najgorszych słuchawek ...😉 Niestety muzyka nie zawsze polega na odtwarzaniu niskich dzięków na subwooferze, nawet w dobrym rytmie. Muzyka, przynajmniej ta, której słucham to jednak celowo dobrany uporządkowany zbiór fal dźwiękowych, o celowo dobranych amplitudach i częstotliwościach oraz CISZY pomiędzy nimi... I tego będę się trzymał. Również, w przypadku tejże muzyki, niekoniecznie potrzebny jest subwoofer, ekran 4K i skąpy ubiór... to taka moja 🤭 refleksja. 😁 2 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #5174 Napisano 4 Czerwca 2021 (edytowane) No fajna laska i tyle... Edytowane 4 Czerwca 2021 przez kiniol 3 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LESKOS 3470 #5175 Napisano 4 Czerwca 2021 Tu się zgadzam ...😄😂 1 Czasem lepiej powiedzieć coś, nie mówiąc NIC! 🤔 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach