mechanik 991 #1901 Napisano 19 Marca 2016 Staruszek,to nie tak daleko lot do Moskwy ,kolej transsyberyjska i już polecam zimę ,w lecie za***iste komary ,anemia pewna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1902 Napisano 19 Marca 2016 Film "Columbo", odcinek z 1972 roku, "Decydujaca Rozgrywka"Co to za zegar panowie koledzy ?coo.jpgChyba Louvre JUFa bez klosza. Przystawki moim zdaniem przypadkowe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1903 Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Staruszek,to nie tak daleko lot do Moskwy ,kolej transsyberyjska i już polecam zimę ,w lecie za***iste komary ,anemia pewna Kiedy mnie tam właśnie wszelkie robaki interesują, zima to jedynie widoczki i pewnie troszkę dzikiej przyrody.Teraz można lecieć z Moskwy do Irkucka albo samochodem z Polski niecałe 4 doby ale najgorsze przez co trzeba przejechać Zasadniczo waham się jeszcze... no i wizę trzeba załatwić etc ... Edytowane 19 Marca 2016 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1904 Napisano 19 Marca 2016 Samochodem to prawdziwe wyzwanie,część przepraw przez rzeki to" promy "ale w ich pojęciu ,mi to wyglądało jak kawałek płotu na zardzewiałym pontonie .Większość "dróg" tylko na mapie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1905 Napisano 19 Marca 2016 No to i Tobie zazdroszczę a gdzie byłeś dokładnie? 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1906 Napisano 19 Marca 2016 Byłem w Nowosybirsku i na parodniowym wypadzie nad Bajkał w 87r 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1907 Napisano 19 Marca 2016 Mi Bajkał spokoju nie daje a fotki to kanał Bajkalski od strony Irkucka czyli przedsionek. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #1908 Napisano 19 Marca 2016 Mnie natomiast marzyła się kiedyś "wyprawa" do Władywostoku oczywiście Trans Syberyjską żelezną dorogom zarówno w jedną jak i drugą stronę. Zapewne, to wyzwanie nie tęgie dla wątroby. Lecz folklor pasażerów oraz widoki za okna złagodziły by "trudy" podróży. 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1909 Napisano 19 Marca 2016 Stary, ale na temat: Dwaj Rosjanie jadą pociągiem transsyberyjskim.Wyszli na korytarz zapalić. Jeden mówi:- Zdrastwuj, kuda jediosz?- Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk - odpowiada drugi.Pierwszy na to:- Charaszo, a ja jedu iż Nowosybirska w Maskwu.Palą dalej i po pewnej chwili jeden z nich mówi z zachwytem w głosie:- Wot, k***a, tiochnika! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mechanik 991 #1910 Napisano 20 Marca 2016 Mnie natomiast marzyła się kiedyś "wyprawa" do Władywostoku oczywiście Trans Syberyjską żelezną dorogom zarówno w jedną jak i drugą stronę. Zapewne, to wyzwanie nie tęgie dla wątroby. Lecz folklor pasażerów oraz widoki za okna złagodziły by "trudy" podróży. Kiedyś to było wyzwanie dla wątroby ,obecnie wysadzają za spożycie napojów wysokoprocentowych na najbliższej stacji bez litości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1911 Napisano 20 Marca 2016 Zabawa z tańcami w ZSRR, siedzi panienka pod ścianą. Podchodzi przystojny chłopak i pyta:- Diewuszka można Was?- Można, tolko rańsze niemnożko potancujem... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1912 Napisano 20 Marca 2016 My nie tancjory... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1913 Napisano 22 Marca 2016 Krwawy kubełek Colonela Sandersa. Reklamy, reklamy... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1914 Napisano 22 Marca 2016 proza życia. choć wygląda jak znieczulica 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fibo 416 #1915 Napisano 27 Marca 2016 Chłopaki, Dziewczyny- wszystkiego najlepszego, dobrych świąt i jajek umajonych w zajączki, miłego dnia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1916 Napisano 27 Marca 2016 Radosnych Świąt Wielkanocnych. Nie mam czasu na dłuższe życzenia, bo muszę przestawiać wszystkie zegary. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #1917 Napisano 27 Marca 2016 Spokojnych i zdrowych życzę wszystkim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1918 Napisano 27 Marca 2016 Ja też.. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1919 Napisano 3 Kwietnia 2016 http://www.cda.pl/video/212004019 minuta 25 sekunda, to Atmos?Dzięki. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #1920 Napisano 4 Kwietnia 2016 Pewnie, że nie Atmos.Kundo - elektromagnetyczny napęd wahadła. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1921 Napisano 4 Kwietnia 2016 Kurcze, to miał być temat bez zegarów 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1922 Napisano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Oj ,chcialem "Columbo" przypomnieć Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 98 #1923 Napisano 5 Kwietnia 2016 no tak w takim razie dodam, że zabiła starsza pani... 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1924 Napisano 10 Kwietnia 2016 Z cyklu: reklamy, reklamy: 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1925 Napisano 27 Kwietnia 2016 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach