Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

18 godzin temu, piteks napisał(-a):

W końcu wybrałem.

https://www.canyon.com/pl-pl/electric-bikes/electric-mountain-bikes/neuron-on/al/neuron-on-al-9/4059.html?dwvar_4059_pv_rahmenfarbe=M167_P01&dwvar_4059_pv_rahmengroesse=S&srsltid=AfmBOopwAnK78PobkITUcgZOCK7MnIHN-HXd3FR-cqd8T01ZZwuAxUaqLhE

Rower zamówiony. W pierwszej połowie sierpnia powinna dotrzeć paczka. Mam nadzieję, że jest to takie proste jak filmikach instruktażowych.

Nawet jeśli będziesz miał problem z samodzielnym złożeniem rowera, to w Krakowie nie powinieneś mieć problemów ze znalezieniem serwisu, który w tym pomoże.

Fajny sprzęt, życzę jak najwięcej udanych wyjazdów!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po upadku na wczorajszym etapie i tam, gdzie 2 lata temu został zmiażdżony. Dziś znokautował wszystkich. Drugi na mecie tracił dziś do niego przeszło 2 minuty… Back to yellow 😉

IMG_9557.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 godzin temu, piteks napisał(-a):

W końcu wybrałem.

https://www.canyon.com/pl-pl/electric-bikes/electric-mountain-bikes/neuron-on/al/neuron-on-al-9/4059.html?dwvar_4059_pv_rahmenfarbe=M167_P01&dwvar_4059_pv_rahmengroesse=S&srsltid=AfmBOopwAnK78PobkITUcgZOCK7MnIHN-HXd3FR-cqd8T01ZZwuAxUaqLhE

Rower zamówiony. W pierwszej połowie sierpnia powinna dotrzeć paczka. Mam nadzieję, że jest to takie proste jak filmikach instruktażowych.

Ale maszyna 😲 czy wymiana zużytych podzespołów, albo uszkodzonego zawieszenia jest bardzo kosztowna w takim rowerze ? Niektórzy w tej cenie mają kredyt na samochód a ty masz rower którym będziesz latał 😀😎 super gratuluję 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Heavyweight2712 napisał(-a):

Ale maszyna 😲 czy wymiana zużytych podzespołów, albo uszkodzonego zawieszenia jest bardzo kosztowna w takim rowerze ? Niektórzy w tej cenie mają kredyt na samochód a ty masz rower którym będziesz latał 😀😎 super gratuluję 

Dzięki.

Nie wiem ile kosztuje serwis ale z tego co się orientowałem, to osprzęt należy do tych popularniejszych więc nie powinno być problemu z dostępnością do części. Co za tym idzie, to ceny też nie powinny być z kosmosu.

Rower faktycznie drogi. Z drugiej strony ceny fulli o podobnych parametrach nie odbiegają jakoś strasznie od siebie. 

Edytowane przez piteks

IWC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi