Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Robnyc

Jakimi rowerami jeżdżą członkowie forum

Rekomendowane odpowiedzi

Pętla wokół Jezioraka zaluczona 😜

IMG_20230610_154811.jpg

IMG_20230610_093500.jpg

IMG_20230610_154529.jpg

IMG_20230610_123259.jpg

IMG_20230610_125505.jpg

IMG_20230610_154103.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pojeździłem wczoraj kilka h na "e-gravelu"... nie wiem czy dalej chcę MTB 😂 Rower brzydki jak noc (Giant Revolt) ale frajda z jazdy całkiem spora, TPK z Oliwy do Wejherowa zrobione z przyjemnością. Znaleźć ładniejszy rower, może np. Canyon (tym bardziej że ma silnik Boscha, który wolę od Shimano) i jazda 🚲

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idee elektryka rozumiem w górach na podjazdach, żeby później zjechać i tak kilka razy, ale na płaskim. Ja jeżdżę, żeby się zmęczyć.

No i przy okazji kupiłem Canyona, będzie dla żony lub młodego😁

Edytowane przez satanic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat w Trójmieście płasko nie jest. Rzekłbym, że przewyższeń od uja i ciut ciut ;) W TPK można zniknąć na kilkanaście godzin i spokojnie i nazbierać "metrow w górę" jak w Bieszczadach :)

Edytowane przez Keniutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Keniutek napisał(-a):

Akurat w Trójmieście płasko nie jest. Rzekłbym, że przewyższeń od uja i ciut ciut ;) W TPK można zniknąć na kilkanaście godzin i spokojnie i nazbierać "metrow w górę" jak w Bieszczadach :)

potwierdzam ! :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Keniutek napisał(-a):

Wez nie zartuj 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdańsk... miasto wojewódzkie z największa sumą przewyższeń. No ale co Wam będę tłumaczył ;)

Coś musi powodować, że organizuje się u nas MP czy ME w kolarstwie górskim :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elektryczny Gravel ? Może czas przestać okłamywać się i zmienić dyscyplinę sportową na szachy lub zająć się czytaniem książek. 🤪

Ma to w trybie eco chociaż z 250km zasięgu tak, żeby zrobić sobie wypad 120km w jedną stronę i wrócić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnij z tego co pamiętam, jak oglądałem test to było chyba max. do 70 km, chyba że coś się zmieniło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam pojęcia. 200km "na ECO" (60% wspomagania)... po w miarę płaskim, powinno się raczej wykręcić, w lesie to będzie cały dzień zabawy. 
Jeżdzę na "normalnym" rowerze, nie używam jednak stravy i nie robię zdjęć, ciężko więc udowodnić ;)

Gdybym musiał znowu mieszkać w Wawie, jeździć wałem i bulwarami... to też szukałbym elektryka. Taka fanaberia.

Edytowane przez Keniutek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszystkich którzy w jakimś tam stopniu wątpią w istnienie przewyższeń w TPK zapraszam z rowerem tutaj na kilka dni żeby sobie pośmigać :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Keniutek napisał(-a):

Gdańsk... miasto wojewódzkie z największa sumą przewyższeń. No ale co Wam będę tłumaczył ;)

Coś musi powodować, że organizuje się u nas MP czy ME w kolarstwie górskim :P

Nie wiem skad Ty te informacje bierzesz... 🤔 Jeden nasyp z przewyzszeniem 115m gor nie robi 🤭

Powiedz mi prosze kiedy Gdansk organizowal ME czy MP w kolarstwie gorskim, bo chyba przeoczylem cos 🤭

Ze w Gdyni byly dwa lata z rzedu MP w maratonie to wiem, ale o Gdansku nie slyszalem 🤔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś oglądał, jestem w trakcie, super dokument.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
46 minut temu, ecipeci napisał(-a):

Pisales o Gdansku, pokazujesz Gdynie...

Ja rozumiem, ze dla osoby mieszkajacej nad polskim morzem maly pagorek moze wydawac sie ogromna gora, ale przyjmij do wiadomosci, ze rzeczywistosc jest troche inna 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, SzefSzefow napisał(-a):

Nie wiem skad Ty te informacje bierzesz... 🤔 Jeden nasyp z przewyzszeniem 115m gor nie robi 🤭

Powiedz mi prosze kiedy Gdansk organizowal ME czy MP w kolarstwie gorskim, bo chyba przeoczylem cos 🤭

Ze w Gdyni byly dwa lata z rzedu MP w maratonie to wiem, ale o Gdansku nie slyszalem 🤔

Przyjedź do Gdańska to zobaczysz jaki mamy tutaj raj dla MTB.  Dziwne, że to kwestionujesz - widać, że nigdy tu nie jeździłeś.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mylof napisał(-a):

Przyjedź do Gdańska to zobaczysz jaki mamy tutaj raj dla MTB.  Dziwne, że to kwestionujesz - widać, że nigdy tu nie jeździłeś.

tak, tak, jeszcze troche, a Mistrzostwa Swiata w downhillu i Red Bull Rampage bedziecie organizowac 🤭

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, SzefSzefow napisał(-a):

tak, tak, jeszcze troche, a Mistrzostwa Swiata w downhillu i Red Bull Rampage bedziecie organizowac 🤭

Pojęcia nie masz kolego o trasach rowerowych w Trójmieście, więc zakończ lepiej swoje śmieszne posty.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mylof napisał(-a):

Pojęcia nie masz kolego o trasach rowerowych w Trójmieście, więc zakończ lepiej swoje śmieszne posty.

Aaaaa no tak, gory w przeciagu ostatnich 25 lat wam tam wyrosly, nie mialem pojecia 😏

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niziny centralnej Polski, ale dla mnie wyczyn nielada po tylu latach nie jeżdżenia ;)

Screenshot_20230613_222410_Connect.jpg

20230613_164900.jpg

Edytowane przez traczu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi