Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

QuadrifoglioVerde

WYBÓR NUMERÓW FORUMOWYCH CHRONO !!

Rekomendowane odpowiedzi

Prawda. Mail także wysłany w odpowiedniej formie. Musieliśmy przeoczyć. Dodałem Cię już.

Dzięki za tak szybką reakcję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zadeklarowalem dwie sztuki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grazie, ladnie wyszlo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w tym momencie zajęte są wszystkie. Najs :)

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak mozna sie dopisac na rezerwowa, to poprosze.

Maila wyslalem tez.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, też zapisywałem się na rezerwową i wysłałem mail. Post 163 28.05.13. dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, też zapisywałem się na rezerwową i wysłałem mail. Post 163 28.05.13. dziękuję.

Jesteś na liście głównej:

136. emem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to super :) zamieszałem troszkę:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli jest jeszcze jakieś miejsce wolne to proszę o dopisanie!

Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem na glowniej liscie (1szt) ale jesli mozna prosze o dopisanie drugiej sztuki na liscie rezerwowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dopisuje codzinnie. Czekam az pare osob sie uzbiera i dopisze wedlug kolejnosci zglaszania..wiec bez obaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli jest jeszcze możliwość załapania się na zegarek - proszę o dopisanie. Dane teleadresowe wysłane na mail.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przespałem, choć brałem udział w głosowaniu, więc proszę o wrzucenie na listę rezerwową. A może warto rozbudowaćlimitację o 10-20 sztuk i będzie po problemie z listą rezerwową? To duży problem?

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QV możesz sprawdzić PW ?

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przespałem, choć brałem udział w głosowaniu, więc proszę o wrzucenie na listę rezerwową. A może warto rozbudowaćlimitację o 10-20 sztuk i będzie po problemie z listą rezerwową? To duży problem?

W tym momencie cała lista opiera się o deklaracje zainteresowanych osób. Jak uczy doświadczenie, dopiero po zebraniu pierwszych pieniędzy okaże się, ile osób jest rzeczywiście chętnych. Wydaje mi się, że przy tak dużej limitacji sporo osób może odpaść i będziesz miał okazję się załapać. Natomiast, kwestia poszerzenia limitacji była już poruszana jakiś czas temu i raczej takiego rozszerzenia nie będzie.

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie byłby to problem ale limitację określono na 150 sztuk i taka też cyfra została na zegarku wyrózniona :

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, wątpię, aby nagle wielu zrezygnowało z tak fajnej inicjatywy. Liczba limitacji na deklu? Nie wiem, czy coś zmienia napis 33/150 w stosunku do 33/160 lub 33/170, lub 33/165 albo 33/169 ;) A dla organizatora zawsze lepiej, jeśli limitacja jest większa, to lepsza rekomendacja dla przyszłych projektów ;) Aczkolwiek rzeczywiście, może ubyć chętnych w miarę zbierania pieniędzy, także luzik :)

pozdrawiam, Dominik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, wątpię, aby nagle wielu zrezygnowało z tak fajnej inicjatywy. Liczba limitacji na deklu? Nie wiem, czy coś zmienia napis 33/150 w stosunku do 33/160 lub 33/170, lub 33/165 albo 33/169 ;) A dla organizatora zawsze lepiej, jeśli limitacja jest większa, to lepsza rekomendacja dla przyszłych projektów ;)

Co prawda nie ja o tym decyduje lecz QV ale w takim wypadku sens straciłoby słowo "limitacja". P{rzeciez polega ona na tym,. ze określa się ile będzie liczyła seria jakiegoś zegarka i nie dorabia się kolejnych sztuk tylko dlatego, że jest więcej chętnych. Można by tak czekac w nieskończonośc na tych co może wyraża chęc nabycia zegarka. Ponadto część z nabywców mogłaby poczuć się niejako oszukana albowiem decydowali się na zakup czegoś co miało być własnie limitowane a więc z założenia dostępne tylko dla określonej liczby, po czym okazaloby się, że tak jednak nie jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poza tym limitacja jest na bezelu!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liczba limitacji na deklu? Nie wiem, czy coś zmienia napis 33/150 w stosunku do 33/160 lub 33/170, lub 33/165

Nie, limitacja jest na bezelu jak pisał zresztą kolega anda_7. Głupio bu wyglądała limitacja np. do 160 sztuk z wyróżniona liczba 150 , nieprawdaż ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.