kornel91 88284 #1701 Posted June 22, 2025 10 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
i_ds 83 #1702 Posted June 26, 2025 Dzień dobry, chciałem tylko dołączyć do grona miłośników rekinów… i ooo, noo, takiego mam 🤪🤣🤣🤣 8 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 88284 #1703 Posted June 26, 2025 1 godzinę temu, i_ds napisał(-a): Dzień dobry, chciałem tylko dołączyć do grona miłośników rekinów… i ooo, noo, takiego mam 🤪🤣🤣🤣 Gratuluję bardzo fajny zegarek 😀 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Miłośnik_Piękna 1205 #1705 Posted July 10, 2025 Ładna tytanowa bestia: https://youtu.be/L9voJG1AUTM?si=5Wt_zRI6JtrCQOVB 0 Share this post Link to post Share on other sites
lysolek007 46258 #1706 Posted July 12, 2025 (edited) Dotarł mesh Staib ;] Edited July 12, 2025 by lysolek007 8 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Share this post Link to post Share on other sites
Funky_Koval 21525 #1707 Posted July 12, 2025 11 godzin temu, lysolek007 napisał(-a): Dotarł mesh Staib ;] Czuć piniadź 1 quartz bandit Share this post Link to post Share on other sites
lysolek007 46258 #1708 Posted July 12, 2025 18 minut temu, Funky_Koval napisał(-a): Czuć piniadź Przerobiłem kilka bransoletek mesh w tym oryginalny Squale ,ale Staib jest najlepiej wykonanym i idelanie pasuje do rekina ;] 1 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 8063 #1709 Posted July 14, 2025 Cos nowego się szykuje chyba 2 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 8063 #1710 Posted July 17, 2025 ... i jest - Squale 1521 Sea Shepherd https://squale.ch/en/1521-sea-shepherd 3 Share this post Link to post Share on other sites
nav 11424 #1711 Posted July 17, 2025 Godzinę temu, cordi7 napisał(-a): ... i jest - Squale 1521 Sea Shepherd https://squale.ch/en/1521-sea-shepherd No i bum...kolorki, kwestia gustu, ciężko dyskutować. Ośmiornica na promo zdjęciu fajniejsza, a dali pirata na tarczy. Dla mnie trochę pstrokato, ale na pewno komuś się spodoba. 0 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 8063 #1712 Posted July 17, 2025 Czacha to symbol organizacji Sea Shepherd https://seashepherd.org 1 Share this post Link to post Share on other sites
nav 11424 #1713 Posted July 17, 2025 5 minut temu, cordi7 napisał(-a): Czacha to symbol organizacji Sea Shepherd https://seashepherd.org Ja jak zawsze niedoinformowany... dziękuję za uzupełnienie. 1 Share this post Link to post Share on other sites
cordi7 8063 #1714 Posted July 18, 2025 100% dochodu ze sprzedazy tej wersji limitowanej zostanie przekazane Sea Shepherd - brawo Squale: https://squale.ch/en/squale-sea-shepherd 1 Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49319 #1716 Posted August 17, 2025 Cieszę się, że żona chciała ten zegarek, dzięki temu mogę sobie ponosić Onde. Przyznaję też rację wszystkim, którzy pisali, że dobrze jej na meshu. Mnie też to połączenie pasuje. 6 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49319 #1717 Posted August 23, 2025 Dziesiąty dzień noszę wyłącznie Onde. Onda jest jedną z wersji 1521, czyli koperty projektu von Bürena (nazwa pochodzi od oryginalnego oznaczenia produkcyjnego, nadanego tej kopercie przez jej twórce). Model występuje z dużą liczbą różnych tarcz, z kopertą polerowaną, blasted, a od niedawna też satynowaną. Jest też wariant czarny. Nie można miksować do woli, ale wybór jest spory, (prawie) dla każdego coś miłego. Szkło szafirowe z bardzo dobrej jakości antyrefleksem. Mechanizm standardowo montowany to SW200-1 w wersji elabore. Wodoszczelność 500m. Koperta jest genialna. Naprawdę warta uwagi. Jak ktoś szuka dobrze zaprojektowanego divera, z historią, nie będącego imitacją ani hołdem wobec innego zegarka, warto przejrzeć ofertę 1521 (oraz chociażby większego kuzyna - 60atmos). Subiektywnie, z różowym też mu dobrze, a że żona (o córce nawet nie wspominając) ten kolor lubi, to mamy w domu dużo dodatków idealnie nadających się jako tło do zdjęcia ;). 7 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49319 #1718 Posted August 23, 2025 1521. Koperta, zdjęć kilka: 7 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites
nav 11424 #1719 Posted August 23, 2025 Godzinę temu, AK&AK napisał(-a): Dziesiąty dzień noszę wyłącznie Onde. Onda jest jedną z wersji 1521, czyli koperty projektu von Bürena (nazwa pochodzi od oryginalnego oznaczenia produkcyjnego, nadanego tej kopercie przez jej twórce). Model występuje z dużą liczbą różnych tarcz, z kopertą polerowaną, blasted, a od niedawna też satynowaną. Jest też wariant czarny. Nie można miksować do woli, ale wybór jest spory, (prawie) dla każdego coś miłego. Szkło szafirowe z bardzo dobrej jakości antyrefleksem. Mechanizm standardowo montowany to SW200-1 w wersji elabore. Wodoszczelność 500m. Koperta jest genialna. Naprawdę warta uwagi. Jak ktoś szuka dobrze zaprojektowanego divera, z historią, nie będącego imitacją ani hołdem wobec innego zegarka, warto przejrzeć ofertę 1521 (oraz chociażby większego kuzyna - 60atmos). Subiektywnie, z różowym też mu dobrze, a że żona (o córce nawet nie wspominając) ten kolor lubi, to mamy w domu dużo dodatków idealnie nadających się jako tło do zdjęcia ;). Pozostaje mi tylko potwierdzić i się z Tobą zgodzić, koperta 1521 jest bardzo wygodna, mam szczupłe przedramię, a zegarek leży bardzo wygodnie. Tak jak napisałeś świetny projekt, który niczego nie udaje, plus mnogość wersji do wyboru. 8 Share this post Link to post Share on other sites
kornel91 88284 #1721 Posted August 23, 2025 5 godzin temu, nav napisał(-a): Pozostaje mi tylko potwierdzić i się z Tobą zgodzić, koperta 1521 jest bardzo wygodna, mam szczupłe przedramię, a zegarek leży bardzo wygodnie. Tak jak napisałeś świetny projekt, który niczego nie udaje, plus mnogość wersji do wyboru. Bo to bardzo fajny zegarek. Koperta jest świetna. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Share this post Link to post Share on other sites
Autor1984 12938 #1722 Posted August 23, 2025 (edited) 7 godzin temu, AK&AK napisał(-a): Dziesiąty dzień noszę wyłącznie Onde. Onda jest jedną z wersji 1521, czyli koperty projektu von Bürena (nazwa pochodzi od oryginalnego oznaczenia produkcyjnego, nadanego tej kopercie przez jej twórce). Model występuje z dużą liczbą różnych tarcz, z kopertą polerowaną, blasted, a od niedawna też satynowaną. Jest też wariant czarny. Nie można miksować do woli, ale wybór jest spory, (prawie) dla każdego coś miłego. Szkło szafirowe z bardzo dobrej jakości antyrefleksem. Mechanizm standardowo montowany to SW200-1 w wersji elabore. Wodoszczelność 500m. Koperta jest genialna. Naprawdę warta uwagi. Jak ktoś szuka dobrze zaprojektowanego divera, z historią, nie będącego imitacją ani hołdem wobec innego zegarka, warto przejrzeć ofertę 1521 (oraz chociażby większego kuzyna - 60atmos). Subiektywnie, z różowym też mu dobrze, a że żona (o córce nawet nie wspominając) ten kolor lubi, to mamy w domu dużo dodatków idealnie nadających się jako tło do zdjęcia ;). Andrzej widzę, że "różyk" przypadł Ci do gustu. Zrobiłeś wiele fajnych zdjęc, wstępny opis. Może napisz recenzję - wyślij ją do @Krzysztof Skórkai wejdzie na portal. Recenzji fajnych zegarków nigdy za wiele, a ten nie ukrywam do tych się zalicza. Jest miły dla oka. Poproś @Wacoro aktywację konta, w razie co służę pomocą przy obsłudze panelu. Edited August 23, 2025 by Autor1984 3 "Człowiek tyle jest wart, ile warte są sprawy, którymi się zajmuje." Marek Aureliusz Share this post Link to post Share on other sites
Wacor 1229 #1723 Posted August 23, 2025 Jasne, jeśli masz ochotę, jeśli ktokolwiek ma ochotę na podzielenie się z szerszym gronem swoimi wrażeniami na temat zegarka/zegarków - serdecznie zapraszam do kontaktu. Pomyślimy, co z tym można zrobić. @Autor1984 - przy okazji - czekam na ostateczną wersję artykułu…chyba że już podmieniłeś, to napisz na PW. 1 e x p a n d y o u r t i m e Share this post Link to post Share on other sites
AK&AK 49319 #1725 Posted August 31, 2025 Ostatni dzień wakacji. Życie wciąż widzę w różowych barwach. W dniu 23.08.2025 o 22:18, Autor1984 napisał(-a): Andrzej widzę, że "różyk" przypadł Ci do gustu. Zrobiłeś wiele fajnych zdjęc, wstępny opis. Może napisz recenzję (...). Łukaszu, do dziś wciąż na nadgarstku tylko Onda, naprawdę przypasował mi ten zegarek na meshu. Przyznaję, że sam dla siebie kupując w ciemno pewnie wybrałbym inny wariant tarczy, ale na żywo ten różowy wypada bardzo dobrze. Choć mamy z żoną silne postanowienie zmniejszenia ilości sztuk posiadanych zegarków, to Onda jest bezpieczna. Na jutrzejszą rocznicę pewnie ViS wskoczy, a od wtorku znów Squale. Muszę zmierzyć odchyłki i można pisać recenzję. 7 Małżeństwo i zegarki. Share this post Link to post Share on other sites