Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

22 minuty temu, byniek napisał:

Pokaż Kolego DOWÓD, a nie pitol za każdym razem, jak nie masz racji.

chyba że masz znajomych, od których słyszałeś że gość ma multikonta. Wtedy, rzeczywiście można potraktować to jako „argument” :)

Tak jak większość pseudo ekspertów na tym forum, którzy mają znajomych znajomych i ogłaszają prawdy objawione na forum. 

Jak na razie sam wychodzisz na trolla. 

Jak już spuszczasz powietrze to spróbuj w inną stronę. Był za to wielokrotnie banowany i nawet się do tego przyznawał. A takie posty to dowód że  „lizanie po jajkach” dotyczy nie tylko Rolexa... 

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, byniek napisał:

Masz dowód, czy liżesz się po jajkach z zachwytu, że BEZPODSTAWNIE oskarżasz kogoś o czyn niepopełniony?

pytanie jest proste : MASZ DOWÓD ? 

Bo jak nie to jesteś zwykłym TROLEM 

Że by napisać, sorry, mylę się, to trzeba mieć JAJA, a nie wydmuszki z rolexem ma ręku.....

Już, ulżyłeś sobie? Od krzyku w internecie do racji droga daleka. Jak masz problem to skonsultuj się ...na początek z moderacją.

A na twoje obsesje w temacie jaj wybacz nie pomogę ale zawsze możesz spróbować  z którymś wcieleniem „lajkujacego” 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, byniek napisał:

DOWÓD PROSZĘ. 

NIE kolejny bełkot. 
oskarżyleś PUBLICZNIE   gościa o multikonta. Udowodni proszę. 

Myślisz, że jak natłuczesz 7500 postów i założysz roelxa, to zwalnia Cię to z odpowiedzialności za słowa ???? 

Nie bądź śmieszny gość został za to wielokrotnie „skazany”. A jak ci nie pasuje to pozwij mnie o zniesławienie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, byniek napisał:

DOWÓD PROSZĘ. 

NIE kolejny bełkot. 
oskarżyleś PUBLICZNIE   gościa o multikonta. Udowodni proszę. 

Myślisz, że jak natłuczesz 7500 postów i założysz roelxa, to zwalnia Cię to z odpowiedzialności za słowa ???? 

Lotus, Makao, Maserati, Krezus, Belmondo, Speedy, Natan, LotusX, Boot666, jamesik, Krzysiekv1, Pronto, Lotus_official. I jeszcze z dziesięć innych, które zostały w miarę szybko skasowane. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żałosne i słabe, rzeczywiście nie jesteśmy na tym samym poziomie.

Najbliźsza czynna piaskownica jest .....

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wylistuj jeszcze 100 innych bzdurnych kont. Adresy IP DO KONT, POTWIERDZAJĄCYCH, że TERAZ użytkownik Maserati korzysta z multikonta. 
Napisz jeszcze, że masz znajomego znajomego informatyka,  i on  to potwierdza co napisałeś

Dowody są oczywiste, wystarczy poczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, byniek napisał:

Wylistuj jeszcze 100 innych bzdurnych kont. Adresy IP DO KONT, POTWIERDZAJĄCYCH, że TERAZ użytkownik Maserati korzysta z multikonta. 
Napisz jeszcze, że masz znajomego znajomego informatyka,  i on  to potwierdza co napisałeś

Podam Ci adres, abyś do niej trafił..... 

Miłej niedzieli byniu. I żeby była miła, załączam Rolexa, kolorowy tak jak lubisz. 

64A1FCE7-32AB-4E69-8E42-B75DEB8EDFF9.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A podane konta to creme de la creme naszego forumowego trolla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, byniek napisał:

Zawsze znajdzie kogoś, komu zaimponuje. To jego być albo nie być ;) Wczoraj złapał pana X, dzisiaj Ciebie, a w kolejnym wcieleniu jeszcze kogoś innego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, byniek napisał:

Wolę atlantica na ręce uczciwego i prawdomównego, niż rolexa na ręku kłamcy i oszczercy
To co wkleiłeś, i komentarz, to nadaje się do ŻENADY ROKU. 

byniu, weź to sobie zanalizuj. Dorosły facet ( chyba ) używa multikont, za które jest banowany i wraca z kolejnymi a inny dorosły facet ( chyba ) broni go zaciekle obrażając przy tym innych choć wcale go nie zna ...a może jednak zna... nie wiem i nie chce wiedzieć kto wam ( tobie?) może pomóc ale litości nie obnoście się z tym publicznie. 

PS miałeś już tu nie zaglądać, pamiętasz?

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Szyszkops napisał:

Panowie, starczy może?

Prawda. Ale nawet zdjęcia nie docenił. Miłośnik.

Edytowane przez desmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, byniek napisał:

Raczej Twojego Kolegę,  złapałem na manipulacji, z której nie potrafi się wykręcić. 
nie lubię oszczerców i kłamców, bez względu na ilość zegarków na ręku. 
Nie zastanowiłeś się, że to może nie Maserati jest problemem, tylko WASZE kółko wzajemnej adoracji, które jest w stanie przełknąć każdą bzdurę, o ile jest lansowana przez koolegów? 
A żaden z Was, nie ma jaj, aby przeprosić, że się mylił.

Twarde dowody, albo nie brnij dalej.

A co do jaj... no wiesz :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
O nic nie walczę. Brzydzę się bezpodstawnym, publicznym oskarżaniem, bez możliwości obrony. 
to tak jakby ktoś PUBLICZNIE na forum powiedział, że wszystkie Twoje zegarki są kradzione. 

No właśnie walczysz ...:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podsumowując kilka kwestii:

1. Użytkownik Maserati nie ma zarejestrowanych innych kont i nie pisze z nich rownolegle. Z tego powodu nikt nie dostarczy tutaj żadnego dowodu w tej sprawie.

2. Oczywiście był Lotus, Makao itp ale teraz jest Maserati i jak widać nie muszę się rejestrować od nowa pod nowym nickiem. Odbieram to jako plus i pozytyw👍. Za to też chciałbym podziękować wielu forumowiczom którzy z własnej woli napisali coś od siebie, myśle że to zwyczajnie pomogło.

A pozostałym kilku osobom , którzy notorycznie mnie obrażało, donosiło na mnie  albo cytowało klasyków życzę dobrego dnia. Docencie też to że nie musieliście kilka razy zmieniać nicków, że nie każdy donosi...

1. Niezależny, legendarny i ceniony ekspert.
  2. Promotor merytorycznej dyskusji.
  3. Mentor i coach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega Lotus musiał mocno nadepnąć na odcisk koledze Desmo i teraz kolega D lata cały czas za nim po forum i się przyper... to taka moja opinia.Ciekawa sytuacja kiedy ktoś uważany za trola zachowuje się lepiej niż ten co go o to oskarża.Panowie dajcie spokój proszę was.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, syneq napisał:

Kolega Lotus musiał mocno nadepnąć na odcisk koledze Desmo i teraz kolega D lata cały czas za nim po forum i się przyper... to taka moja opinia.Ciekawa sytuacja kiedy ktoś uważany za trola zachochowuje się lepiej niż ten co go o to oskarża.Panowie dajcie spokój proszę was.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Prawdziwy stalker a może psychofan😁

Edytowane przez Maserati

1. Niezależny, legendarny i ceniony ekspert.
  2. Promotor merytorycznej dyskusji.
  3. Mentor i coach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba czas na zmianę tematu...

Taka mnie naszła refleksja, pewnie część z Was ma swoje firmy a część pracuje dla kogoś. Jak reagują właściciele firm i osoby na stanowiskach wyższych od waszycy, widząc na Waszych nadgarstkach Rolka? 

U kumpla w firmie zaczęło się gadanie, że chyba za dobrze zarabia skoro stać go na rolexa :D spotkaliście się z takim traktowaniem sprawy? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość vitriol

Zawsze, gdzie zbierze się się trochę samców cośtam rozpoznających z firm zegarkowych - pojawia się temat marka/kasa.. Co nie przeszkadza big bossom nosić zegarki dużo tańsze niż można by się spodziewać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, desmo napisał:

Jaki ożywczy wątek, przynajmniej na tle zachwytów nad tęczowymi puchnącymi w oczach  OP.

Źródło- Dane Eurostatu na przykład. Ostatnie z 2018 ale co najmniej od 2000 jesteśmy 5 konsumentem  pestycydów w krajach EU.  Za to gonimy liderów najszybciej. A o podejściu naszych rolników do „ wydajności z hektara za wszelką cenę” sporo słyszałem od osób sprzedających te cudowne produkty. Największym powodzeniem cieszą się naturalnie „te niemieckie”.

PS. Dawaj Lotus - jako samozwańczy ekspert od wszystkiego w szczególności od rozmów sam ze sobą z licznych multikont możesz teraz „zrobić podsumowanie”.... 

Z nawozu mineralnego zrobił się w wątku organiczny:)

Jak w konsumpcji mamy 5 pozycje a w produkcji rolnej (areał i wielkość produkcji) 3 to zużywamy na jednostkę produkcji więcej, czy mniej niż inni?

Temat jak zwykle jest bardziej złożony niż się wydaje, a to, ze jesteśmy na tym forum świadczy o tym ze wszyscy lubimy złożone mechanizmy:)

Niby król jest jeden, ale nie każdy jest alfą i Omega :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, ziomek1988 napisał:

Chyba czas na zmianę tematu...

Taka mnie naszła refleksja, pewnie część z Was ma swoje firmy a część pracuje dla kogoś. Jak reagują właściciele firm i osoby na stanowiskach wyższych od waszycy, widząc na Waszych nadgarstkach Rolka? 

U kumpla w firmie zaczęło się gadanie, że chyba za dobrze zarabia skoro stać go na rolexa :D spotkaliście się z takim traktowaniem sprawy? 

Mnie raz nie chcieli dać premii🤪. Miałem najdroższy zegarek w departamencie, więc wg szefostwa stać mnie było żeby bez premii żyć. Polska, niestety. 
A tak naprawdę to nic nie znaczy, bo były prezes mojej firmy miał na ręku Montblanca, a zarobki w granicach 10 milionów zł rocznie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, beniowski napisał:

Mnie raz nie chcieli dać premii🤪. Miałem najdroższy zegarek w departamencie, więc wg szefostwa stać mnie było żeby bez premii żyć. Polska, niestety. 
A tak naprawdę to nic nie znaczy, bo były prezes mojej firmy miał na ręku Montblanca, a zarobki w granicach 10 milionów zł rocznie. 

Tego może?

MBV-Pulso-2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi