Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
chrono-craze

Klub Miłośników Zegarków ROLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Gość awi

W ostatnim tygodniu widziałem dwie oferty SUB No date za 29.5 oraz 29,8. Gray, nowe , w PL. Nie wiem czy to teraz dobra cena czy wysoka.

O jakich handlarzy mówisz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziekuje Repsak , jesli chodzi od AD Wempe to sytuacja jest chyba jak wszedzie indziej , nie ma nic dostepnego i nie wiedza kiedy bedzie . Pytalem o trzy modele : Suba ND , Batmana , EXII Polar .

Jesli chodzi o handlarzy to moge na PW przeslac Ci adresy internetowe sklepow ( sa podane ceny i stale aktualizuja o nowosci )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka, Butik Rolexa w SSC od kwietnia dostał tylko jednego Hulka, Pepsi jeszcze nie widzieli na oczy :/

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O jakich handlarzy mówisz?

W PL. Nie wystawiają sie na bazarku. Jeden z nich jest na chrono. Oczywiście ceny na chrono życzeniowe nieco ... jakby co priv .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Co znaczy SCC? Ze nie widzieli Pepsi to ja nie wierze

Edyta pyta: SCC to Silesia City Center? To wtedy tym bardziej nie wierze. W Polsce 10 Pepsi zostało wydane.

Edytowane przez awi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka ciekawostka, Butik Rolexa w SSC od kwietnia dostał tylko jednego Hulka,

To jak jutro się uda to będę jak SSC :-)

Edytowane przez foti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andreas, tak może być. W Posnani w butiku też jeszcze nie widzieli Pepsi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Przy 10 wydanych? Cieżko mi jest w to uwierzyć że tylko Wawa i Kraków coś dostali

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Tomasoo: gratuluję Suba. Pamiętam, że jak drugi raz go kupiłem, to też sobie mówiłem, że dożywocie, że naprawiłem błąd etc. Teraz chyba lepiej mi mówić: czas pokaże...  :P

@gustaw666: Piotrze, po tym co napisał Tomek o odstąpieniu rezerwacji, myślę, że należy Ci się "roleksowo-wątkowa nagroda roku" w kategorii "fair play". :)

Z ciekawości: możesz napisać tu lub w PW, kiedy robiłeś przedpłatę i który rzekomo byłeś w kolejce? Jestem ciekaw jak w realu wyglądają kolejki na Suba.

SMPc - Sub killer, Moonwatch - więcej zegarka niż w Subie, Tudor - Sub za ułamek ceny.

Podziwiam wytrwałość Twojej "Subofobii"  :lol:

Psy szczekają, a karuzela jedzie dalej.

Idą święta i koniec roku, więc życzę Wam Panowie, żebyście mogli sobie ponosić trochę Rolexów lub innych zegarków z tej półki, poużywać, pozmieniać, potestować, a wtedy na pewno Wasze komentarze będą przynajmniej odrobinę obiektywne i brane bardziej na poważnie  ;)

Nie, absolutnie! Kto jak kto, ale Ty Marku powinieneś pamiętać, że trochę Seiko przewinęło się przez mój nadgarstek. Nie ukrywam, że ciągnie mnie do czegoś vintage typu  Lord Matic, King Seiko, 6309. Tylko cierpliwości brak więc może się skończy czymś bardziej nowożytnym.

W pełni się zgadzam!

Zostaw, nie "szturchaj" ich tam  :D

O tym samym pomyślałem po ostatnim zamknięciu tematu.

Ponieważ kilku czubków w internetach sili się na oryginalność, że jak biały ExII to tylko ze śniegiem w tle, że tylko w górach. Kompletnie ich nie rozumiałem, więc specjalnie podładowałem akumulator w moim Pasku 1.9 TDI i z mojom Grażynom wybrałem się na Śnieżkę w klapkach, żeby też zrobić tego typu zdjęcie na fejsa   :P  :wub:

Xpovoc piekny Ex , moim zdaniem model troche niedoceniany. Na zywo prezentuje sie pieknie . 

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

W PL. Nie wystawiają sie na bazarku. Jeden z nich jest na chrono. Oczywiście ceny na chrono życzeniowe nieco ... jakby co priv .

Jak są na Chrono to znaczy że publicznie i że oferta nie była prywatna. W związku  z tym nie rozumiem dlaczego na PW a nie publicznie dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj rozmawiałem z Panią z obsługi, raczej powodów do mówienia nieprawdy nie miała :)

Pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Powiedzmy tak...aby zbyć klienta, to słyszałem już różne historie. Ale może macie racje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy 10 wydanych? Cieżko mi jest w to uwierzyć że tylko Wawa i Kraków coś dostali

Rezerwacje nie są robione przez pracowników butików w systemie, tylko informacje o zaliczkach wysyłane są mailem do centrali, a tam ktoś tworzy listę. Możliwe, że najpierw przetworzył kilka zamówień z Krakowa, później z W-wy, a dopiero w dalszej kolejności w Katowic, Poznania i Gdańska. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co znaczy SCC? Ze nie widzieli Pepsi to ja nie wierze

Edyta pyta: SCC to Silesia City Center? To wtedy tym bardziej nie wierze. W Polsce 10 Pepsi zostało wydane.

10 sztuk w pierwszym półroczu. :unsure: To może na przyszłe BN będę się cieszył. A jak od stycznia przestaną tłuc Batmana i przestawią maszyny na Pepsi to kto wie, może wszyscy zatańczymy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Rezerwacje nie są robione przez pracowników butików w systemie, tylko informacje o zaliczkach wysyłane są mailem do centrali, a tam ktoś tworzy listę. Możliwe, że najpierw przetworzył kilka zamówień z Krakowa, później z W-wy, a dopiero w dalszej kolejności w Katowic, Poznania i Gdańska. 

Może i tak jest...nie słyszałem o tym aby jakiś AD miał 5 i drugi 5 a 3 innych jeszcze nic...ale może i tak jest, nie upieram się. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak są na Chrono to znaczy że publicznie i że oferta nie była prywatna. W związku z tym nie rozumiem dlaczego na PW a nie publicznie dla wszystkich

Odpal chrono. Ja nie handluje zegarkami i nie posrednicze . Czasami dostaje oferty od ludzi od których wcześniej kupowałem . Podzieliłem sie info co do cen to wszystko w tym temacie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Odpal chrono. Ja nie handluje zegarkami i nie posrednicze . Czasami dostaje oferty od ludzi od których wcześniej kupowałem . Podzieliłem sie info co do cen to wszystko w tym temacie

Przepraszam, ale co ty za jeden. "Odpal Chrono"....odpaliłem i jeden z 2014 i drugi 2017....i co dalej. Masz jakieś podatne info od "grey" (co oznacza że publiczny sprzedawca) czy tylko tak sobie popisujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 sztuk w pierwszym półroczu. :unsure: To może na przyszłe BN będę się cieszył. A jak od stycznia przestaną tłuc Batmana i przestawią maszyny na Pepsi to kto wie, może wszyscy zatańczymy :D

W tym półroczu Kruk wydał już blisko 50 Batmanów. W tym samym czasie raptem paręnaście Hulków. Zapisy na oba modele są cały czas przyjmowane. Na Batmana orientacyjny czas oczekiwania to ok. 2 lata a na Hulka ok. 3 lata (dane estymacyjne Kruka wg dostaw z tego półrocza). Jeżeli ktoś jest zainteresowany, mogę to dokładnie sprawdzić w dniu jutrzejszym. Na Pepsi nie przyjmują zapisów.

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i tak jest...nie słyszałem o tym aby jakiś AD miał 5 i drugi 5 a 3 innych jeszcze nic...ale może i tak jest, nie upieram się.

Tak było na koniec sierpnia w Monachium dwa multibrandowe już miały a niezależny Rolexa jeszcze nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Tak było na koniec sierpnia w Monachium dwa multibrandowe już miały a niezależny Rolexa jeszcze nic.

A tu mówimy o sieci Kruk

Edit: A to że ktoś w ogóle nie dostał.....no cóż. Mamy różne informacje. Ja usłyszałem że Rolex w Kolonii, a to jest centrala na niemiec (także dla Monachium), wydała minimum 1 Pepsi w tym roku dla wszystkich 

Edytowane przez awi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musicie też wiedzieć że Katowice to córka Krakowa. A druga sprawa dojścia kierownika do góry robią swoje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu mówimy o sieci Kruk

Ale mam wrażenie że zasada jest ta sama ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, ale co ty za jeden. "Odpal Chrono"....odpaliłem i jeden z 2014 i drugi 2017....i co dalej. Masz jakieś podatne info od "grey" (co oznacza że publiczny sprzedawca) czy tylko tak sobie popisujesz

Jesli chcesz aby Ci pomoc napisz na priv , jesli nie to luz . Wszyscy tak tu załatwiają sprawy chyba zauważyłeś . Skończyłem temat .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość awi

Jesli chcesz aby Ci pomoc napisz na priv , jesli nie to luz . Wszyscy tak tu załatwiają sprawy chyba zauważyłeś . Skończyłem temat .

"Wszyscy tak tu załatwiamy sprawy"...ok....Pa pa

Nie sądzę że byś mi mógł pomóc

Ale mam wrażenie że zasada jest ta sama ;-)

Ale sieć to sieć...czy mamy w tej sieci jakieś "niezależne" butiki

Edytowane przez awi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Wszyscy tak tu załatwiamy sprawy"...ok....Pa pa

Nie sądzę że byś mi mógł pomóc

Ale sieć to sieć...czy mamy w tej sieci jakieś "niezależne" butiki

Chodzi mi o asymetrię między punktami z siecią czy bez - normalka.

A swoją drogą było to w PL widać przy Daytonie gdy jeszcze był niezlaeżny Pieśkiewicz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi