romuch 0 #201 Napisano 3 Listopada 2013 Masz do wyboru wyświetlanie dnia tygodnia lub wykresu ciśnienia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #202 Napisano 3 Listopada 2013 Przymierzylem w time trend czarnego kawał potwora w porównaniu z moim mudmanem 9010 wagowo tez czuć różnicę. Wiadomo coś o wersji czarnej w negatywie ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Seven 50 #203 Napisano 3 Listopada 2013 Jak na razie ta wersja dostępna jest tylko w Japonii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #204 Napisano 3 Listopada 2013 Dzieki za info. Ale skoro jest to moze warto poczekac może niebawem pojawi sie i u nas . Zielony mozna dostac w negatywie ale czarny byl by lepszy Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mister 0 #205 Napisano 4 Listopada 2013 Dzięki za info. Orientujecie się czy można ustawić aby na wyświetlaczu stale wyświetlany był wykres zmiany ciśnienia i czy przyciski są metalowe ?Można. Jednak w instrukcji obsługi jest informacja, iż w przypadku wyświetlania wskaźnika zmiany ciśnienia atm. sygnał odbioru kalibracji czasu jest zablokowany.Co do przycisków to trudno stwierdzić czy to metal, czy tworzywo na pewno są wykonane starannie a ich wielkość pozwala nawet na używanie w rękawiczkach taktycznych .. PS. Czy konieczna jest kalibracja długości i szerokości geograficznej aby w trybie Sunrise/Sanset zegarek pokazywał prawidłowy czas wschodów i zachodów słońca czy wystarczy w ustawieniu kodu miasta BERLIN? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturzbsk 4015 #206 Napisano 4 Listopada 2013 Jasna sprawa. Wydaje mi się , że lepiej wpisać aktualne dane geograficzne wówczas będzie precyzyjniejszy wynik. Ma ktoś może instrukcję PL w PDF-ie ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #207 Napisano 6 Listopada 2013 Nie mam teraz instrukcji pod ręką, więc mam być moze głupie pytanie;) Da się ustawić, zeby podświetlenie działalo przy naduszeniu każdego przycisku, np hasając sobie po stoperach czy kompasach? Bo jadę właśnie w ciemnym autobusie dalekobieżnym, to bym się pobawił, ale nic nie widać, a bez sensu co chwilę ręcznie podświetlać, mie wiedząc w której opcji jestem, nie wiedząc czy już się doklikałem tam gdzie chciałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23153 #208 Napisano 6 Listopada 2013 Oj! pierwszy raz słyszę o takiej funkcji, pewnie nic z tego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #209 Napisano 6 Listopada 2013 To niedobrze, mój stareńki Timex Ironman nawet miał taką opcję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #210 Napisano 7 Listopada 2013 Suunto Ambit 2 też ma podświetlanie uruchamiane przy wciśnięciu dowolnego przycisku. Niestety w Casio tego rozwiązania nie ma. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
uminus 290 #211 Napisano 7 Listopada 2013 Dziwne to w sumie, wydaje mi się to tak naturalne rozwiązanie, że jego brak możnaby potraktować jako jakąś usterkę to tak jakby nam np telefon nie świecił chodząc po opcjach i co kliknięcie trzebaby go osobno podświetlać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #212 Napisano 7 Listopada 2013 Witam myślę na kupnem RANGEMAN GW-9400J-3JF świetny wygląd. Cena przystępna, znalazłem na jedej stronce z japonii. Polecicie go czy lepiej dać sobie spokój? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #213 Napisano 7 Listopada 2013 Do buba To jest ten kolor moro w negatywie ? A czarny w negatywie na tej stronce wystepuje ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #214 Napisano 7 Listopada 2013 Tak to ten moro! Te o który Ci chodzi to gw-9400bj-1jf? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #215 Napisano 7 Listopada 2013 Dokladnie szukalem w PL ale nigdzie go nie znalazlem. A cenowo jak to wyglada ? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
buba 0 #216 Napisano 7 Listopada 2013 Na tej stronie cena około 280 euro :-( Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #217 Napisano 7 Listopada 2013 Zle nie jest ale jesli chodzi o ten w kolorze moro to u nas tez jest w podobnej cenie , fakt tam maja lepszy pasek Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leszko 1 #218 Napisano 8 Listopada 2013 ja chetnie bym kupił ale w kolorze pomarańczowym białym lub niebieskim bo te szarbo bure kolory są smętne a czarny trumniasty mało polotu w tych wersjach kolejna sprawa , zastanawia mnie czy np. podczas zimowych wypadów , deszcz , snieg jak się dostanie woda pomiedzy pierscieniem a guzikiem to na bank zamarznie i zablokuje funkcje , przyciski raczej są nie metalowe tylko ze stopu a tu ciekawa konkurencja dla tego zegareczka, miałbym problem z wyborem http://nt.interia.pl/gadzety/news-garmin-tactix-zegarek-do-zadan-specjalnych,nId,1054959 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #219 Napisano 8 Listopada 2013 ja chetnie bym kupił ale w kolorze pomarańczowym białym lub niebieskim bo te szarbo bure kolory są smętne a czarny trumniasty mało polotu w tych wersjach W Japonii jest już żółty: http://product-search.casio.jp/wat/g-shock/watch_detail.php?m=GW-9430EJ-9JR&n=5902 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RadekQ 0 #220 Napisano 8 Listopada 2013 Od dzis do niedzieli w salonach TT jest promocja. Kupilem go za 1050. Wiec troche taniej niz na aledrogo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #221 Napisano 8 Listopada 2013 Żółty Rangeman prezentuje się ciekawie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84690 #222 Napisano 8 Listopada 2013 No i mi się podoba ten żółty. Lubię kolorowe G. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #223 Napisano 8 Listopada 2013 Żółty Rangeman prezentuje się ciekawie. Cena na razie 474 USD http://watch-japan.ocnk.net/product/1338 8-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84690 #224 Napisano 8 Listopada 2013 piowa no cena nie do przeskoczenia. Pewnie trochę spadnie ale ok. 1300pln pewnie i później będzie. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemo03 0 #225 Napisano 8 Listopada 2013 (edytowane) Pytalem na allegro sprzedawce bo sciaga zegarki z japoni czy zalatwil by czarny w negatywie , napisal owszem ale cena zabójcza 2200. Jak za ta cene to ma na aukcji inne fajne modele seiko tylko ceny ma o 1000 niższe niz w sklepie. Nie wiadomo czy sa oryginały Myslalem o tym Rangemanie ale czytajac to forum coraz wiecej sklaniam sie na jakiegos seikola a z z gshockow moze zostane przy swoim mudmanie. Przepraszam za zmiane tematu Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Listopada 2013 przez przemo03 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach